גביע המדינה 24/25

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: גביע המדינה 24/25

שליחה על ידי yossi »

4 לב אדום כתב:
09 ינואר 2025, 08:25
הבנת הנקרא - איפה ראית פה בקשה לסבסוד ?
יש פה עניין של החזר על משהו ששילמת ולא קיבלת .

גם אני כמוך חושב שאם רוצים איכות צריך לשלם ולא להתלונן אבל מה הקשר בין מה שנכתב לתגובה שלך חוץ מלהגיב על אוטומט ?
זה לא ספציפית אלייך, זה בכללי.
כל משחק אני שומע על הצורך בהנחות, מבצעים, פיצויים וכו' כדי להביא קהל.
אז צריך להחליט, זה בית תמחוי או מועדון ששואף לטופ.

אפשר לדרוש מהמועדון להשתפר, אפשר גם פשוט להבין שיש לזה מחיר.
ההלנה על החנות למשל, אני חושב שיש סיכוי לא רע שזה פשוט לא כל כך כלכלי הקטע הזה כי אין לנו מסה. אז יגידו לי בתגובה שזו ביצה ותרנגולת, אני בספק. שהקהל הכללי מתקמצן על כרטיסים ב60 שקל, אני לא רואה אותו רץ לקנות חולצה ב300.
מה לעשות, זה האוהדים שלנו. וזה הולך ומתדרדר.

פעם במומנטום היה איזשהו טירוף או רעב, גם זה הלך. היום גם מקום ראשון לא מספיק כדי למלא את טרנר במשחק גנרי אם לא עושים איזה קומבינה עם משחק אחר, הנחות או מבצעים.
בסוף יש פה ביקורות שמגיעות מזה שמציבים רף של מועדון טופ, לקהל מציבים רף של קבוצת פליאוף עליון. זה לא הולך ביחד. הקהל פה בעיניי יותר אשם מהמועדון.

אנשים חושבים שזה הזוי להביא למשחק בית 10 אלף אוהדים לקבוצה במקום הראשון במשחק גביע, בחודש ומשהו בו בקושי יש משחקי בית ולהקהל הרחב פחות יוצא לראות את הקבוצה בעיניים. זה מספר את כל הסיפור בעיניי.
איך אומר רד טייגר?
עיר של כדורגל עלק.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

בנוגע לכרטיס שכאילו ״נגזל״ מאיתנו על אירופה, זה לא נכון מהטעם הפשוט שעברו המון חודשים מתחילת המלחמה עד המכירת מנויים, היה ברור מראש שלא נארח בארץ ולכן הכרטיס לאירופה מלכתחילה לא היה מגולם במחיר המנויים.
לגבי המשחק מול סכנין, שמעתי על ניסיונות לארגן איזו תביעה לבקשת החזר, האולטראס מספיק העניש באותו יום את המועדון, לא אצטרף לעוד עונש כלכלי שהמועדון יחטוף על לא עוול בכפו.

בנוגע למרצ׳נדייז, לא יודע עד כמה הטענה על מסה היא נכונה כי עובדה שכשהאולטראס מוציא מכירה של חולצות/צעיפים תוך משחק או שתיים אפשר לראות כמעט כל אוהד שני עם המוצר הזה...

בהנחה וזה מעוצב יפה ולא במחיר מפוצץ אנשים יקנו, יכול להבין למה אוהד ייקח ג׳קט ב-90₪ שיש עליו ציור של אחת התפאורות נניח ולא יקנה ג׳קט ב-200₪ עם איזה עיצוב מכוער של גמל וכיתוב באנגלית...
גם לא צריך להיות אובר יצירתי, תוציא ג׳קט הכי פשוט עם כיתוב מינימלי והסמל בצד של המועדון ואני בטוח שזה יימכר.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

yossi כתב:
09 ינואר 2025, 08:46
אז אתה רוצה להישאר במירמור הקבוע ( של רובנו פה ) עם הגישה של הבית תמחוי או לשנות ולנסות למלא את טרנר ?
בשביל לשנות צריך לעשות . צריך לגרות מחדש , צריך לשווק .
הקבוצה הצלחה מקצועית ? תשווק את זה !
תמכור את זה !
יגיעו עוד 300-400 בשלב ראשון ? הרווחת .
שחקנים הולכים לבתי ספר להרצות לילדים ? תשאיר פלאיירים להורים שלהם , תפתח דוכן רישום , תרים יום הורים וילדים שבו המועדון מוכר את עצמו עם איזה משחק ידידות או פעילות משותפת .
תשווק את החוויה - טרנר זו חווייה . תעשה שת"פ סיורים יזומים לבתי ספר בטרנר ( דברים שלנו ניראים טריוויאלים אבל לילדים קטנים זה חלום ) , חסר רעיונות ?
וכן - אפשר להוציא מבצעים והנחות ( זה קורה - לא מספיק ) וכמו שאני תמיד אומר - להביא קהל ובכלל למכור ולשווק זו עבודה במשרה מלאה !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
09 ינואר 2025, 10:16
בנוגע לכרטיס שכאילו ״נגזל״ מאיתנו על אירופה, זה לא נכון מהטעם הפשוט שעברו המון חודשים מתחילת המלחמה עד המכירת מנויים, היה ברור מראש שלא נארח בארץ ולכן הכרטיס לאירופה מלכתחילה לא היה מגולם במחיר המנויים.
היה מגולם ועוד איך מהסיבה הפשוטה שמחיר המנוי נשאר זהה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
לגבי המשחק מול סכנין, שמעתי על ניסיונות לארגן איזו תביעה לבקשת החזר, האולטראס מספיק העניש באותו יום את המועדון, לא אצטרף לעוד עונש כלכלי שהמועדון יחטוף על לא עוול בכפו.

בנוגע למרצ׳נדייז, לא יודע עד כמה הטענה על מסה היא נכונה כי עובדה שכשהאולטראס מוציא מכירה של חולצות/צעיפים תוך משחק או שתיים אפשר לראות כמעט כל אוהד שני עם המוצר הזה...

בהנחה וזה מעוצב יפה ולא במחיר מפוצץ אנשים יקנו, יכול להבין למה אוהד ייקח ג׳קט ב-90₪ שיש עליו ציור של אחת התפאורות נניח ולא יקנה ג׳קט ב-200₪ עם איזה עיצוב מכוער של גמל וכיתוב באנגלית...
גם לא צריך להיות אובר יצירתי, תוציא ג׳קט הכי פשוט עם כיתוב מינימלי והסמל בצד של המועדון ואני בטוח שזה יימכר.
דווקא הוציאו קו מוצרים לא רע בכלל ובניגוד לשנים עברו יש שיפור משמעותי . המרצ' הוא כבר הרבה מעבר לחולצת משחק .
זה שהמוצרים לא לטעמך לא אומר שהם לא אכותיים .
אני יכול לומר לך שבניגוד לשנים עברו קניתי החל משנה שעברה יותר מוצרים .

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
אני מניח שאתה יושב בדרומי אחרת אין הסבר לטיעון הזה כי הוא פשוט לא נכון לשאר היציעים .

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כשהמועדון הוציא מוצרים טובים הם נמכרו כמו לחמניות.
זה לא קשור למסה ולא לשום דבר אחר מלבד ניהול לא נכון.
פתחו חנות חדשה. משלמים שכירות והוצאות. ואין שם פשוט כלום ושום דבר. כמה חולצות משחק ועוד כמה שטויות. זהו.

לגבי הקהל, ממש לא הזוי לצפות ל-10.
אבל בעונה כזאת רדומה, זה פשוט לא יקרה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

4 לב אדום כתב:
09 ינואר 2025, 10:38
היה מגולם ועוד איך מהסיבה הפשוטה שמחיר המנוי נשאר זהה
המחיר עלה, לא נותר זהה.
כביכול נותר אותו מחיר אבל כלול בו פחות משחקים.
כולם ידעו מראש שלא נארח בישראל.

ולגבי ההצעות שלך לשיווק, לעשות משחק ידידות,לחלק פלאיירים...
וואלה אני תוהה האם אנחנו קבוצה במקום הראשון בליגת העל עם הכדורגל הכי טוב בארץ נכון להיום או שאנחנו איזה מועדון בליגה ב׳ דרום שרוצה חשיפה.

אפשר להגיד שיש אולי יותר צורך בשיווק אבל לא צריך להזנות את המוצר, כשמשחקים טוב ושיש הישגיות כולם יודעים טוב מאוד איך לפוצץ את האיצטדיון, כשיש טיפה משבר אז רבים חוזרים לכורסא שלהם ומטנפים על אלונה הקמצנית שאיבדה מהרעב...
עצוב אבל גם צריך להכיר בזה שפשוט אנחנו קהל שמורכב מהמון אוהדי הצלחות.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
09 ינואר 2025, 10:58
המחיר עלה, לא נותר זהה.
כביכול נותר אותו מחיר אבל כלול בו פחות משחקים.
כולם ידעו מראש שלא נארח בישראל.

ולגבי ההצעות שלך לשיווק, לעשות משחק ידידות,לחלק פלאיירים...
וואלה אני תוהה האם אנחנו קבוצה במקום הראשון בליגת העל עם הכדורגל הכי טוב בארץ נכון להיום או שאנחנו איזה מועדון בליגה ב׳ דרום שרוצה חשיפה.

אפשר להגיד שיש אולי יותר צורך בשיווק אבל לא צריך להזנות את המוצר, כשמשחקים טוב ושיש הישגיות כולם יודעים טוב מאוד איך לפוצץ את האיצטדיון, כשיש טיפה משבר אז רבים חוזרים לכורסא שלהם ומטנפים על אלונה הקמצנית שאיבדה מהרעב...
עצוב אבל גם צריך להכיר בזה שפשוט אנחנו קהל שמורכב מהמון אוהדי הצלחות.
תמשיך לתהות עד מחר.
טרנר לא מתמלא - זו עובדה .
אני לא הייתי יושב בחיבוק ידיים .
ומה זה להזנות ? לעבוד בשביל למלא איצטדיון זה להזנות את המוצר ?
זו בדיוק החשיבה המוטעית שדברים יגיעו מאליהם שהובילה אותנו לאן שאנחנו נמצאים היום .

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
09 ינואר 2025, 08:46

אפשר לדרוש מהמועדון להשתפר, אפשר גם פשוט להבין שיש לזה מחיר.
ההלנה על החנות למשל, אני חושב שיש סיכוי לא רע שזה פשוט לא כל כך כלכלי הקטע הזה כי אין לנו מסה. אז יגידו לי בתגובה שזו ביצה ותרנגולת, אני בספק. שהקהל הכללי מתקמצן על כרטיסים ב60 שקל, אני לא רואה אותו רץ לקנות חולצה ב300.
מה לעשות, זה האוהדים שלנו. וזה הולך ומתדרדר.

פעם במומנטום היה איזשהו טירוף או רעב, גם זה הלך. היום גם מקום ראשון לא מספיק כדי למלא את טרנר במשחק גנרי אם לא עושים איזה קומבינה עם משחק אחר, הנחות או מבצעים.
בסוף יש פה ביקורות שמגיעות מזה שמציבים רף של מועדון טופ, לקהל מציבים רף של קבוצת פליאוף עליון. זה לא הולך ביחד. הקהל פה בעיניי יותר אשם מהמועדון.

אנשים חושבים שזה הזוי להביא למשחק בית 10 אלף אוהדים לקבוצה במקום הראשון במשחק גביע, בחודש ומשהו בו בקושי יש משחקי בית ולהקהל הרחב פחות יוצא לראות את הקבוצה בעיניים. זה מספר את כל הסיפור בעיניי.
איך אומר רד טייגר?
עיר של כדורגל עלק.
לא חושב שזה נובע מקמצנות.
עצלנות נטו.
אנשים לא באים למשחקי ליגה עבור כרטיס שכבר שילמו עליו.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

4 לב אדום כתב:
09 ינואר 2025, 11:03
תמשיך לתהות עד מחר.
זו בדיוק החשיבה המוטעית שדברים יגיעו מאליהם שהובילה אותנו לאן שאנחנו נמצאים היום .
אמרתי, אפשר להגיד שיש מקום לשיווק יותר אגרסיבי אבל בטח לא לעשות פעולות מגוחכות של חשיפה בעיר כאילו אנחנו מועדון סוג ז׳, (כמובן לא מזלזל בדעתך למען הסר ספק, בטוח שהיא מגיעה ממקום של רצון לשפר).

אנחנו אולי הקבוצה הכי אטרקטיבית בארץ מבחינת כדורגל שזה לכשעצמו השיווק אולי הכי טוב שיש, רק נשאר שאלונה תגיע לאוהדים לאסוף אותם מהבית. בכל אופן זה דיון שדי מיצה את עצמו, נכון להיום אין תירוצים- ציון נכשל לקהל שלנו, נקווה שבהמשך העונה נראה אותנו מעלים הילוך.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
09 ינואר 2025, 10:46
כשהמועדון הוציא מוצרים טובים הם נמכרו כמו לחמניות.
זה לא קשור למסה ולא לשום דבר אחר מלבד ניהול לא נכון.
פתחו חנות חדשה. משלמים שכירות והוצאות. ואין שם פשוט כלום ושום דבר. כמה חולצות משחק ועוד כמה שטויות. זהו.

לגבי הקהל, ממש לא הזוי לצפות ל-10.
אבל בעונה כזאת רדומה, זה פשוט לא יקרה.
ספר לי איך זו עונה רדומה.
לא מתיישב לי עם זה שכל משחק שלנו הלב על 180, ובמשחקים של המכביות אם יש שיויוון בדקה 60+ אותו דבר פלוס תופעה מוזרה שהשעון פתאום לא זז לי.
אז לא יודע, אולי אני לא הבסדר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
09 ינואר 2025, 11:03
תמשיך לתהות עד מחר.
זה נכון שחייבים לעבוד בשביל למלא את האיצטדיון או למכור מוצרים פשוט הכיוון צריך להיות פחות מבצעים של אלי זול ויותר יחצנות אגרסיבית בתקשורת וברשתות.
במילה הזניה הוא התכוון להצעת החינם שהיא מביכה ותפגע במועדון בהרבה מישורים אם תאומץ.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
09 ינואר 2025, 12:09
ספר לי איך זו עונה רדומה.
לא מתיישב לי עם זה שכל משחק שלנו הלב על 180, ובמשחקים של המכביות אם יש שיויוון בדקה 60+ אותו דבר פלוס תופעה מוזרה שהשעון פתאום לא זז לי.
אז לא יודע, אולי אני לא הבסדר.
עונה רדומה מבחינת קהל.
ברור שמקצועית אנחנו שם. קטונתי מלנתח את הסיבות.
לדעתי זה תהליך שעובר על מועדון שהגיע לפיק מטורף, סף הריגוש עלה ויש כאלה שעדיין מחפשים את עצמם.
בנוסף, למרות ההצלחה חסר הייפ סביב הקבוצה. החל בתקשורת וכלה בשחקנים לא מבריקים במיוחד שלא מושכים התלהבות. אני מאמין שבסוף זה יסתדר. אבל כרגע, לאור ההיענות הדלה העונה, לא מצפה ל-10 בגביע נגד חדרה. אם יגיעו 7 אהיה ״מרוצה״.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ולסיכום :

כרגע הקבוצה סוחבת את הקהל קדימה ולא ההיפך .
הקבוצה מאמינה בעצמה יותר מהקהל ולא להיפך .

מתישהו הקבוצה תצטרך את הקהל ונקווה שהוא יהיה שם .

שלח תגובה