לפחות יהיה אותו בודאות למכבי ת"א חוץ.
מתן בלטקסה חתם ל2 עונות
- simply--red
- Title: CrazyRed
Re: מתן בלטקסה חתם ל2 עונות
בלטקסה וויטור זה הציוות שעובד לנו הכי טוב
בגלל שהוא שמאלי נוח לויטור לשחק איתו
כשויטור מצוות עם פונק אז ויטור הוא הבלם שמאל וזה יותר קשה לו.
חוץ מזה בבלומפילד בגלל החיסרון במאצאפ מול הכנפיים של מכבי הייתי מעדיף שנשחק עם שלושה בלמים
חביבי לא חוזרים על טעויות פעמיים.simply--red כתב: ↑23 אפריל 2025, 01:07בלטקסה וויטור זה הציוות שעובד לנו הכי טוב
חוץ מזה בבלומפילד בגלל החיסרון במאצאפ מול הכנפיים של מכבי הייתי מעדיף שנשחק עם שלושה בלמים
בטרנר התאמת את עצמך אליהם ופתחת 3 בלמים וקיבלת בראש.
רק 4-3-3, זו השיטה ששיחקנו נגדם בעליונות ב-2 המשחקים הראשונים, למרות שלא ניצחנו.
מה שכן לשים דגש על דוידה המנחוס כי הוא תמיד חוגג עלינו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בלי סטויאנוב לשחק עם 3 בלמים זה סירוס התקפיsimply--red כתב: ↑23 אפריל 2025, 01:07בלטקסה וויטור זה הציוות שעובד לנו הכי טוב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply--red
למה?
על קו ימין מזרחי
קו שמאל אחמד ובלם שמאל לופז מה שיתן לך גמישות במידה ונרצה לחזור ל 4 3 3
- simply--red
אבל אנחנו לא מסתדרים עם דוידה 433
תפר אותנו פעמיים בטרנר
מה יהיה שונה הפעם?
- simply--red
מת על מתן אבל אתמול הופעה פחות טובה שלו
הוא היה שווה גול למכבי
הוא היה שווה גול למכבי
היה רע מאוד אתמול
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חייב לקחת ריטלין
חלש מאוד מאוד. כל פעם שהכדור הגיע אליו היה הססן, כל פעם שדוידה נשף בעורפו גם כשהכדור אצלו בכלל הוא מעד, החליק, אדיש ואיבד לו מלא כדורים.
אני אומר את זה פה כבר לא מעט זמן, בלטקסה לא יכול להיות בשום מצב לפני בלוריאן. בלוריאן אמנם לא הכי חכם לפעמים אבל בנתונים פיזיים ומהירות הוא טופ 3 בארץ בבלמים.
בלוריאן על דוידה והיינו פחות חוששים אתמול. אנחנו מתקשים מאוד בלשחק ב-3 בלמים. המערך הזה לא אפקטיבי לכלום, אם היינו פותחים במערך רגיל אתמול היינו נותנים 3.
במערך שפתחנו לא היו לנו קיצוניים לתקוף איתם מול הגנה שערורייתית של מכבי, האמצע שלנו היה דליל ומכבי שברה אותו במסירות בקלות, וההגנה שלנו מתבלבלת קבוע עם 3 בלמים,
שחקנים מתבלבלים בעמדות, הסגירות האלכסוניות בעייתיות ואין שום סיבה לשחק במערך כזה. המזל שלנו אתמול שדור פרץ ובכלל ההתקפה של מכבי לא היו מאופסים.
גנאח אתמול בצד שמאל היה קלאסי, לא היה למכבי שם שום דבר כדי לעצור אותו. כל פעם שקינגס נכנס לצד הזה עשינו להם צרות, אז דמיינו מה קורה שם עם קיצוני אמיתי שמפנה את קינגס לבעיטות באמצע.
אני אומר את זה פה כבר לא מעט זמן, בלטקסה לא יכול להיות בשום מצב לפני בלוריאן. בלוריאן אמנם לא הכי חכם לפעמים אבל בנתונים פיזיים ומהירות הוא טופ 3 בארץ בבלמים.
בלוריאן על דוידה והיינו פחות חוששים אתמול. אנחנו מתקשים מאוד בלשחק ב-3 בלמים. המערך הזה לא אפקטיבי לכלום, אם היינו פותחים במערך רגיל אתמול היינו נותנים 3.
במערך שפתחנו לא היו לנו קיצוניים לתקוף איתם מול הגנה שערורייתית של מכבי, האמצע שלנו היה דליל ומכבי שברה אותו במסירות בקלות, וההגנה שלנו מתבלבלת קבוע עם 3 בלמים,
שחקנים מתבלבלים בעמדות, הסגירות האלכסוניות בעייתיות ואין שום סיבה לשחק במערך כזה. המזל שלנו אתמול שדור פרץ ובכלל ההתקפה של מכבי לא היו מאופסים.
גנאח אתמול בצד שמאל היה קלאסי, לא היה למכבי שם שום דבר כדי לעצור אותו. כל פעם שקינגס נכנס לצד הזה עשינו להם צרות, אז דמיינו מה קורה שם עם קיצוני אמיתי שמפנה את קינגס לבעיטות באמצע.
בלטקסה היה לא מרוכז בכמה רגעים במשחק וזה משהו שמאפיין אותו לדעתי לאורך העונה אצלנו.
מצד שני גם בלוריאן התחיל מאוד מהוסס וחסר ביטחון.
בסוף שניהם לא בלמי על ויש להם יתרונות וגם חסרונות אבל מהשוק הישראלי (שאתה חייב להסתמך עליו) אין הרבה יותר טובים.
משחק פחות טוב באופן כללי ולא צריך להיסחף עם הביקורת
מצד שני גם בלוריאן התחיל מאוד מהוסס וחסר ביטחון.
בסוף שניהם לא בלמי על ויש להם יתרונות וגם חסרונות אבל מהשוק הישראלי (שאתה חייב להסתמך עליו) אין הרבה יותר טובים.
משחק פחות טוב באופן כללי ולא צריך להיסחף עם הביקורת
רק אהבה תנצח...