בינתיים הם "חוגגים" פיגור מול בני סכנין.
אל תשכח לבוא עם טיטול.
ואגיד שגם בעונה שעברה היה ככה.Melikson24 כתב: ↑18 מאי 2024, 21:03ולא בפעם הראשונה, השניה והשלישית העונה. וזאת הבעיה.
הגישה ביותר מדי משחקים הייתה רעה. גם מצד שחקנים וגם המאמן.
מזדהה עם כל מילה.yossi כתב: ↑18 מאי 2024, 21:01לדבר על שחקן x או y זה פשוט לא מעניין.
הגעתי לבלומפילד בידיעה ש90% נפסיד, מכיר את הקבוצה שאני הולך אחריה לצערי, אבל לרגע לא חשבתי שנגיע להתבזות חובבנית שכזו.
דבר כזה לא יכול לקרות למועדון שאנחנו שואפים להיות.
פשוט לא.
זו התבזות מוחלטת, תפאורה של ממש, קבוצה שהיא מנטלית ב"ש של הימים השחורים.
ממש ככה,בדיוק על זה אני מדברyossi כתב: ↑18 מאי 2024, 21:07ואגיד שגם בעונה שעברה היה ככה.
הגענו למאי, כרגיל התפרקנו פיזית, וגם שם הייתי בבלומפילד כדי לראות הרכב שלנו מטייל על הדשא בהפסד 3-0.
אנחנו מעבירים לסדר היום הפסדים כאלה, למכבי זה לא יקרה גם אם יעלו עם נוער.
מנטלית חזרנו הרבה אחורה.
מקצועית מובן לי, יריבות עם תקציב כפול, לא מצפה לאיזה קסמים מולם.
הפריכות המנטלית הזו ממש לא.
אין בעיה, שיבקרו על הגישה. שיבקרו על היכולת.
למכבי סגל עמוק.yossi כתב: ↑18 מאי 2024, 21:07ואגיד שגם בעונה שעברה היה ככה.
הגענו למאי, כרגיל התפרקנו פיזית, וגם שם הייתי בבלומפילד כדי לראות הרכב שלנו מטייל על הדשא בהפסד 3-0.
מנטלית חזרנו הרבה אחורה.
נו בחייאת אזעשו אבו עלי כמה משחקים....בוא נראה איפה ריינה תיהיה עוד שנתייםdardasmiley כתב: ↑18 מאי 2024, 20:40ריינה עם רבע תקציב שלך ולא מחרבנת במכנסיים בכניסה לסמי או בלומפילד. אין קשר בין תקציב לאופי.
ברדה השנה מחרב את כל השושלת מבחינת אופי ומיזיר אותנו לימי ויקו חדד
אחרי אדום כזה אתה ישר מכניס קשר ולא עושה שיקולי רוטציה ,
אח שלי הסיבה שאתה נמצא בפרספקטיבה הזאת היא דמויות שכבר לא קיימות במועדון, האחרון שנמצא הוא ברדה, וכולם ככולם בוגדים בו שחושבים שהוא יכול לעשות יש מאין.yossi כתב: ↑18 מאי 2024, 21:07ואגיד שגם בעונה שעברה היה ככה.
מנטלית חזרנו הרבה אחורה.
אני מדבר רק על הגישה.ForeverRed כתב: ↑18 מאי 2024, 21:14אין בעיה, שיבקרו על הגישה. שיבקרו על היכולת.
שיבקרו על מערך פיזיולוגי מביך שמעמיד את המועדון במצב תמידי של מחסור בשחקנים.
רק שיפסיקו לבלבל את המוח על הרכבים ושמות כי אלה הכלים שיש כרגע בנמצא. אלה שבהרכב, אלה שבספסל, אותה איכות ירודה של שחקנים.