"קצת"??
על המתקפה מאיראן במוצ"ש לא היו כל כך הרבה כתבות
אתה בכל מקרה עם סגל שהוא יחסית מוגבל התקפיתהפועלעולה כתב: ↑16 אפריל 2024, 10:43נראה שכל המערך הזה היה בשביל לנטרל את מילסון.
מילסון הכי מסוכן כשיש לו שומר יחיד ושטח מאחורי השומר בשביל הדריבל. הוא טחן ככה את פוקו בבלומפילד וגם את אזוגי בדרבי. הוא שחקן שבשביל לייצר מספרים צריך "לחפור" עם הדריבל עד האזורים המסוכנים. ברדה העמיד את הקבוצה מאוד נמוך ככה שגם אם מילסון מפרפר את דדיה עדיין יהיו לו עוד כמה תחנות לעבור מאחוריו.
זה פגע באיכות המשחק כשגם כשחטפנו כדור לא היה איך לצאת 60-70 מטר קדימה עם שחקן-שניים, בטח כשהאופציות היו בין היתר חטואל ובדש.
בגלל שניצחנו זה איכשהו עובר בגרון, אם היינו מפסידים זה היה עוד משחק מדכא שאנחנו משקיעים יותר מדי מאמץ בלנטרל את ת"א במקום לנצח אותם.
בעונה הבאה מקווה לראות גישה יותר חיובית של ברדה במשחקים הגדולים ובאירופה/גביע. הוא יתחיל את העונה השלישית שלו כמאמן, הוא חייב להשתפר בזה.
מאכזב כן .nitsande כתב: ↑16 אפריל 2024, 10:15אני חייב להגיד, למרות הניצחון המהנה ושחקנים שראויים לציון באופן פרטני על משחק מצויין (בעיקר טיבי אבל לא רק).
זה משחק שאם אנחנו לא מנצחים כמות הביקורת שהייתה על המשחק הייתה שוברת שיאים, ובצדק!
ברדה הפתיע אותי מאוד, עם מערך "מותאם מכבי" וציוות שחקנים מאוד מוזר שלא מתאים למערך.
מעל הכל הגישה הייתה תבוסתנית בצורה לא מובנת ושלא מתאימה לאליניב בכלל.
אני לא רוצה להעכיר את האווירה אבל שיחקנו בונקר מפואר (ומכוער) במיוחד בחצי הראשון.
הצטרפות דלה עד לא קיימת להתקפה ומשימות הגנתיות לשחקנים בצורה שדי סירסה אותנו.
אז מחצית שנייה זה נראה קצת יותר טוב ואין ספק שברדה הגיב טוב והחילופים שיפרו אותנו ואת הגישה, אבל למה מראש אנחנו עולים בכזה פחד אני לא מבין.
מאוד מאוד מאכזב
nitsande כתב: ↑16 אפריל 2024, 10:15אני חייב להגיד, למרות הניצחון המהנה ושחקנים שראויים לציון באופן פרטני על משחק מצויין (בעיקר טיבי אבל לא רק).
זה משחק שאם אנחנו לא מנצחים כמות הביקורת שהייתה על המשחק הייתה שוברת שיאים, ובצדק!
ברדה הפתיע אותי מאוד, עם מערך "מותאם מכבי" וציוות שחקנים מאוד מוזר שלא מתאים למערך.
מעל הכל הגישה הייתה תבוסתנית בצורה לא מובנת ושלא מתאימה לאליניב בכלל.
אני לא רוצה להעכיר את האווירה אבל שיחקנו בונקר מפואר (ומכוער) במיוחד בחצי הראשון.
הצטרפות דלה עד לא קיימת להתקפה ומשימות הגנתיות לשחקנים בצורה שדי סירסה אותנו.
אז מחצית שנייה זה נראה קצת יותר טוב ואין ספק שברדה הגיב טוב והחילופים שיפרו אותנו ואת הגישה, אבל למה מראש אנחנו עולים בכזה פחד אני לא מבין.
מאוד מאוד מאכזב
הפועלעולה כתב: ↑16 אפריל 2024, 10:43נראה שכל המערך הזה היה בשביל לנטרל את מילסון.
מילסון הכי מסוכן כשיש לו שומר יחיד ושטח מאחורי השומר בשביל הדריבל. הוא טחן ככה את פוקו בבלומפילד וגם את אזוגי בדרבי. הוא שחקן שבשביל לייצר מספרים צריך "לחפור" עם הדריבל עד האזורים המסוכנים. ברדה העמיד את הקבוצה מאוד נמוך ככה שגם אם מילסון מפרפר את דדיה עדיין יהיו לו עוד כמה תחנות לעבור מאחוריו.
זה פגע באיכות המשחק כשגם כשחטפנו כדור לא היה איך לצאת 60-70 מטר קדימה עם שחקן-שניים, בטח כשהאופציות היו בין היתר חטואל ובדש.
בגלל שניצחנו זה איכשהו עובר בגרון, אם היינו מפסידים זה היה עוד משחק מדכא שאנחנו משקיעים יותר מדי מאמץ בלנטרל את ת"א במקום לנצח אותם.
בעונה הבאה מקווה לראות גישה יותר חיובית של ברדה במשחקים הגדולים ובאירופה/גביע. הוא יתחיל את העונה השלישית שלו כמאמן, הוא חייב להשתפר בזה.
לדעתי התקופה הטובה הקודמת של דדיה הייתה בשלושה בלמים.
משה, ברצינות... זה נראה טוב בענייך? בדגש על המחצית הראשונה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 אפריל 2024, 07:10לדעתי התקופה הטובה הקודמת של דדיה הייתה בשלושה בלמים.
וגם כשהוא בעצמו פחות תרם, עצם העובדה שעשה תנועה והיה בעמדה גבוהה עזרה לשחרר לפחות פעמיים את ספר כשפעם אחת כמעט יצא מזה בישול לארתור ופעם אחת לא הגיעו להרמה אבל בהמשך ההתקפה סטויאנוב בעט לקורה ככה שטקטית זה עבד גם התקפית וכמובן הגנתית עם מילסון שלמעט מהלך אחד כשהיינו בעשרה שחקנים לא היה מסוכן כל המשחק.
מחצית ראשונה באמת הייתה חלשה, הרבה בגלל היכולת של בדש וחטואל, עם ספר וארתור זה נראה הרבה יותר טוב.
דווקא קין הפתיע אותי, שום תגובה לחילופים של ברדה ולמערך שלנו ששיתק את מילסון.
במחצית הראשונה? היה רע מאוד התקפית.
אבל המערך והשיטה לא השתנו.
ניתוח יפה!Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 אפריל 2024, 09:07וכמה דקות לאחר מכן אותו הדבר, המיקום הגבוה של דדיה בעקבות המערך מאלץ את מכבי לתת לספר שטח והוא מרים לארתור שנוגח וסוחט הצלה גדולה ממשפתי (גם כאן, 5 שחקנים שלנו בהתקפה ושים לב למיקום הגבוה של סטויאנוב בשתי ההתקפות בעקבות המערך) -
![]()