זאהי אחמד
Re: זאהי אחמד
מסכן
היה נקודת אור מתחילת העונה
היה נקודת אור מתחילת העונה
בכל מקרה עד ינואר אני חושב שנשחק עם 4 קשרים. ההיררכיה תהיה בערך ונטורה/גורדנה, קנגאווה/אליאס, ביטון/פרץ, יוספי/ספר.
למערך הזה חלוצי קו כמו חטואל, אלמוג ואחמד יותר מתאימים מגנאח. בשביל שיהיה אפשר לשחק עם גנאח בראש שקט נצטרך הרבה יותר הצטרפות לרחבה מפרץ, קנגאווה ולופס ושגם גנאח יותר יחפש את השער כמו אתמול שהוא שחרר לפחות 3-4 בעיטות.
למערך הזה חלוצי קו כמו חטואל, אלמוג ואחמד יותר מתאימים מגנאח. בשביל שיהיה אפשר לשחק עם גנאח בראש שקט נצטרך הרבה יותר הצטרפות לרחבה מפרץ, קנגאווה ולופס ושגם גנאח יותר יחפש את השער כמו אתמול שהוא שחרר לפחות 3-4 בעיטות.
השאלה מי עומד עם רגל על הקו בהרכבים האלה.הפועלעולה כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 08:46בכל מקרה עד ינואר אני חושב שנשחק עם 4 קשרים. ההיררכיה תהיה בערך ונטורה/גורדנה, קנגאווה/אליאס, ביטון/פרץ, יוספי/ספר.
גאנח אתמול הביא את זה. עד שנכנס אגף שמאל היה מת. הכל הלך ימינה.
וזה עבד די טוב שבעמידה הגנתית הוא באמצע, בעמידה התקפית לופז נכנס למרכז.
רן מנסה להעמיד את ספר עם רגל על הקו כמוצא, בעיקר שעברנו לקו 4 וכבר סטויאנוב שיחק יותר נמוך, אבל לא יודע כמה זה יעיל בלונג ראן.
אחמד הביא את אותם כניסות מצוין. אתמול היה איזה מצב שגריטה פשוט סחב את כל מרכז ההגנה איתו והיה בור עצום בסביב ה5, אבל ספר פשוט נשאר על הקו ולא נכנס לאמצע. אכזב כי כן יש לו תנועה ללא כדור, השאלה אם הוא מספיק אינטליגנט במשחק שלו כדי להבין מתי לעמוד כדי לרווח, מתי להיכנס לאמצע כי יש הזדמנות. אחמד ניצל מצבים כאלה מעולה במשחקים עד כה.
והאלמנט הזה לגמרי היה חסר לי מקינגס אתמול, במיוחד שדן יכנס להרכב, והוא לא נראה לי כמו אחד שנכנס לעומק.
בחלק קדמי של ספר\יוספי, ביטון וגאנח, אין מספיק בשר ברחבה וזה עלול להוות בעיה. צריך לעבוד על זה.
לפי מה שראיתי פתחנו את המשחק 352. כמו נגד מכבי.
אחמד וגריטה חלוצים.
גם חטואל יכול לשחק לצד גריטה במערך כזה.
אחמד וגריטה חלוצים.
גם חטואל יכול לשחק לצד גריטה במערך כזה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חסר לנו מאוד מהירות בקבוצה במיוחד בחלק הקדמי.
גם חסר שחקן עם דריבל שיודע לפרוץ על הקו (גאנח משתמש בדריבל כדי לחתוך לאמצע ולהרים או לבעוט).
ספר, יוספי, דן, כל מי שיפתח שם באגף הוא באותו סגנון.
סטויאנוב היחיד שיכול לענות על התכונות האלה אבל הוא לא יציב וגם חסר יציבות בסיומת.
גם חסר שחקן עם דריבל שיודע לפרוץ על הקו (גאנח משתמש בדריבל כדי לחתוך לאמצע ולהרים או לבעוט).
ספר, יוספי, דן, כל מי שיפתח שם באגף הוא באותו סגנון.
סטויאנוב היחיד שיכול לענות על התכונות האלה אבל הוא לא יציב וגם חסר יציבות בסיומת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
יש קארמה רעה.
מקצועית לא חושב שמדובר באבידה גדולה מדי.
שיהיה בריא ויחזור כמה שיותר מהר.
מקצועית לא חושב שמדובר באבידה גדולה מדי.
שיהיה בריא ויחזור כמה שיותר מהר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אומנם זה לא דוגמה, אבל אני נקעתי את הרגל לפניי שנה שנפלתי ובהתחלה שקמתי לא הרגשתי משהו חשבתי שזה כנראה סתם משהו אבל אחריי רבע שעה כבר התחלתי להרגיש כאבים ובמשל יומיים לא יכולתי לדרוך על הרגל
הרבה פעמים זה ככה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כנ"ל. שברתי את שורש כף היד והמשכתי לשחק כדורסל 20 דקות.דר אדום בנשמה כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 10:27אומנם זה לא דוגמה, אבל אני נקעתי את הרגל לפניי שנה שנפלתי ובהתחלה שקמתי לא הרגשתי משהו חשבתי שזה כנראה סתם משהו אבל אחריי רבע שעה כבר התחלתי להרגיש כאבים ובמשל יומיים לא יכולתי לדרוך על הרגל
הרבה פעמים זה ככה
אחרי 20 דקות בכיתי מכאבים.
כשאתה חם אתה לא מרגיש את הכאב והחומרה ישר.
- Sir Alex Ferguson
אתה לא לוקח במשוואה את גריטה.הפועלעולה כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 08:46בכל מקרה עד ינואר אני חושב שנשחק עם 4 קשרים. ההיררכיה תהיה בערך ונטורה/גורדנה, קנגאווה/אליאס, ביטון/פרץ, יוספי/ספר.
שחקן כמו גנאח מתאים לו הרבה יותר.
אם תשים שם את אלמוג או חטואל הוא יקבל מהם כדור פעם באף פעם.
שחקן כמו גריטה צריך שחקן קו קלאסי אחד לפחות. מאז בוזגלו לא היה פה אפילו אחד כזהSir Alex Ferguson כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 11:43אתה לא לוקח במשוואה את גריטה.
שחקן כמו גנאח מתאים לו הרבה יותר.
אם תשים שם את אלמוג או חטואל הוא יקבל מהם כדור פעם באף פעם.
- Sir Alex Ferguson
ברור.
בגלל זה כתבתי שהשחרור של קינוניס לא מובן לי.
אני חושב שיכולת המסירה של ספר באגף ימין גם תתרום לגריטה כי את הכדור שאליאל פרץ קיבל לראש גם הוא יקבל בהמשך מספר.
אבל אם נשחק עם חטואל/אלמוג באגף שמאל, הם הרבה יותר חלוצים משחקני קו, ויחפשו בעיקר את עצמם ופחות אותו.
גנאח יכול גם להרים לו כדורים וגם לייצר בעיטות שיקשו על ההגנה ויגרמו להרבה כדורים חוזרים ועירבוביה ברחבה לגריטה.
גם ביטון יודע להכניס כדורים כאלהSir Alex Ferguson כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 12:03ברור.
בגלל זה כתבתי שהשחרור של קינוניס לא מובן לי.
אני חושב שיכולת המסירה של ספר באגף ימין גם תתרום לגריטה כי את הכדור שאליאל פרץ קיבל לראש גם הוא יקבל בהמשך מספר.
אבל אם נשחק עם חטואל/אלמוג באגף שמאל, הם הרבה יותר חלוצים משחקני קו, ויחפשו בעיקר את עצמם ופחות אותו.
גנאח יכול גם להרים לו כדורים וגם לייצר בעיטות שיקשו על ההגנה ויגרמו להרבה כדורים חוזרים ועירבוביה ברחבה לגריטה.
חסרים השחקנים שהולכים על הקו ומעבירים קרוס לדחיקה
במצב שנוצר אני הייתי חוזר ל-4-3-3 רגיל
כשבכנפיים ביטון וגאנח.
כרגע גם הייתי מנסה שוב את סטויאנוב כמגן שיוכל לעשות עקיפות לביטון בכנף.
כשבכנפיים ביטון וגאנח.
כרגע גם הייתי מנסה שוב את סטויאנוב כמגן שיוכל לעשות עקיפות לביטון בכנף.
- Sir Alex Ferguson
מסכים.
אבל זאת הנקודה.
ספר, ביטון, גם יוספי, כולם באותו סגנון. שחקנים של כדור לרגל, שיחפשו בימין להחליף לשמאל ולהרים. או לבעוט לשער. במקרה שלהם גם בלי דריבל.
גאנח עוד מסוגל לעשות דריבל.
חטואל ואלמוג באגף לדעתי יחפשו הרבה יותר את השער, וגם אם יעשו דריבל, זה יהיה כדי לסדר לעצמם מצב טוב ולא כדי לאפשר מצב טוב לגריטה.