תומר חמד סיכם רשמית לשנתיים
- red and white
- Title: Almog
Re: תומר חמד סיכם רשמית לשנתיים
יפה איזו ראייה סלקטיבית יש בפורום הזה.
כשזה תומר חמד - וואו איך הוא פינה שטח, וואו איך הוא סחט עבירה, וואו איך הוא לוקח כדור מאחורה, יואו איזו קשירת נעליים.
כשזה יוספי - מטומטם, שונא אותו, חייב להרוס.
לא יודע מה ראיתם מחמד אתמול, משחק פרווה לגמרי.
מצפה ממנו ליותר, מאמין ומקווה שבהמשך הוא ייתן יותר ואז יפסיקו להחמיא לו פה על כל דבר קטן.
כשזה תומר חמד - וואו איך הוא פינה שטח, וואו איך הוא סחט עבירה, וואו איך הוא לוקח כדור מאחורה, יואו איזו קשירת נעליים.
מצפה ממנו ליותר, מאמין ומקווה שבהמשך הוא ייתן יותר ואז יפסיקו להחמיא לו פה על כל דבר קטן.
תגיד אתה רציני ?red and white כתב: ↑05 אוגוסט 2022, 14:32יפה איזו ראייה סלקטיבית יש בפורום הזה.
בגול של יוספי , בתנועה שלו הוא משך איתו 2 בלמים ופינה ליוספי את האזור לנגיחה חופשית . חלק גדול מהגול זה הוא .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
עשה פעולות חכמות אבל בגדול היה חלש.
אחלה לא סוג המשחקים שהוא יבלוט בהם לדעתי.
נגד הגנות צפופות כמו רוב המשחקים בליגה הוא ינצוץ
אחלה לא סוג המשחקים שהוא יבלוט בהם לדעתי.
נגד הגנות צפופות כמו רוב המשחקים בליגה הוא ינצוץ
רק אהבה תנצח...
יוספי היה טוב אתמול מחצית ראשונה אף אחד,לא,אמר שלא וגם שהיה טוב עשה לא מעט שטויות מעניין איך היית מדבר אם השופט לא היה חס עליו אם היה מקבל את הצהוב השני הברור שהגיע לו לפני המחציתred and white כתב: ↑05 אוגוסט 2022, 14:32יפה איזו ראייה סלקטיבית יש בפורום הזה.
- red and white
- Title: Almog
לדעתי הוא פשוט רצה לנגוח בעצמו והכדור עלה גבוה מדי והגיע ליוספי ,אבל סבבה.
אני מדבר באופן כללי על ההשתפכות המוגזמת על כל דבר שחמד עושה לעומת הירידה המוגזמת על יוספי על כל דבר שהוא עושה.
ואני מצפה מחמד ליותר, הוא היה מעולה במשחק מול חיפה ומאז לא ראיתי משהו מיוחד.
אה חוץ מפינוי השטחים המטורף שלו.
היה מצוין עד הגול, אחרי זה לא עשה יותר מדי כמו שאר הקבוצה.
תקפנו עם שחקן וחצי ובאופן כללי אין יותר מדי סיוע מהקישור ומהמגנים. רק סילון כמו אנסה יכול לבוא לידי ביטוי בתנאים כאלו.
עד עכשיו חמד עם ציון 7 בפתיחת העונה מבחינתי. אם לא ההשתלבות המהירה שלו אז היינו נאלצים לשחק עם יחזקאל כחלוץ.
מחכה מאוד לראות אותו מול הקטנות. שם הוא עוד יותר אמור לבוא לידי ביטוי בתקווה שעד אז יהיה לנו משחק אגפים נורמלי.
תקפנו עם שחקן וחצי ובאופן כללי אין יותר מדי סיוע מהקישור ומהמגנים. רק סילון כמו אנסה יכול לבוא לידי ביטוי בתנאים כאלו.
עד עכשיו חמד עם ציון 7 בפתיחת העונה מבחינתי. אם לא ההשתלבות המהירה שלו אז היינו נאלצים לשחק עם יחזקאל כחלוץ.
מחכה מאוד לראות אותו מול הקטנות. שם הוא עוד יותר אמור לבוא לידי ביטוי בתקווה שעד אז יהיה לנו משחק אגפים נורמלי.
למה הדיכוטומיות הזאת - לחפש כל הזמן את היוצא מן הכלל או רע או מעולה.
אחלה חמד אחלה יוספי ואחלה שכטר.
אחלה חמד אחלה יוספי ואחלה שכטר.
יוספי הרוויח ביושר כל ירידה מוגזמת ועדיין מפרגנים לו על משחק טוב אתמולred and white כתב: ↑05 אוגוסט 2022, 15:45לדעתי הוא פשוט רצה לנגוח בעצמו והכדור עלה גבוה מדי והגיע ליוספי ,אבל סבבה.
אני מדבר באופן כללי על ההשתפכות המוגזמת על כל דבר שחמד עושה לעומת הירידה המוגזמת על יוספי על כל דבר שהוא עושה.
ואני מצפה מחמד ליותר, הוא היה מעולה במשחק מול חיפה ומאז לא ראיתי משהו מיוחד.
אה חוץ מפינוי השטחים המטורף שלו.
את חמד הייתי מוציא כבר במחצית , לא משחק טוב שלו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מידי הוא לא אמור לתת את הטון בהתקפה
במשחקים של מעברים חמד צריך להיות אמצעי ולא המטרה. גם במערך של חלוץ אחד במעברים הוא יכול להיות הפיבוט עם הגב לשער כשמהכנפיים עושים תנועה מאחורי הגב שלו לשטחים שהוא מפנה, סטייל הגול של אנסה בסמי
- ForeverRed
חלוץ שהוא תוספת כוח משמעותי מאוד
יש לי אהוב בסיירת חרוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]