הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, שני, 20:15, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, שני, 20:15, טרנר

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:
מי שישמע אותך יחשוב שלא מדובר על אותה קבוצה שעשתה את אחת מפתיחות העונה הטובות בהיסטוריית המועדון.

גם אתה יודע שהקבוצה הזאת מסוגלת ליותר.
כתבתי יותר מפעם אחת שהקבוצה צריכה לשחק הרבה יותר טוב. כרגע יש כדור שלג שבחלקו בכר אשם(הרכבים רעים מאוד לפני הפגרה).

זה עדיין לא ישנה את העובדה שמדובר בקבוצה מוגבלת ולא מאוזנת שלא תעמוד בציפיות שנוצרו.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

הכי עצוב זה שאחרי גירוד של נצחונות על חדרה בחוץ ואשדוד בבית יתחילו שוב לדבר צמרת...

סמל אישי של משתמש
AG77
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי AG77 »

הציפייה העיקרית היא שיעלו שחקנים מחוייבים ושיראה כאילו הקבוצה התאמנה במשך השבוע.

כבר הרבה זמן לא רואים את הדברים האלו, ולצערי זה רק הולך ונהיה יותר גרוע. מעבר לחוסר התאום וחוסר המחוייבות, חילופים או חוסר תגובה שמראים על אובדן דרך והתוצאות בהתאם.

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

אחרי שראיתי את התקציר חייב להגיד שנראה שרק אנחנו מקבלים אדומים על דברים כאלה.
מה הסלביינק היה אמור לעשות, לא לנסות להגיע לכדור ולדחוק אותו לשער.
אז הוא שלח את השפיץ של הרגל להגיע לכדור, אזולאי הגיע לפניו והכניס את הרגל שלו מתחת לרגל של נייגל. אמיתי הואר הגעיל את המשחק.
כמעט כל תיקול נראה רע בהילוך איטי.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

clark kent כתב:אחרי שראיתי את התקציר חייב להגיד שנראה שרק אנחנו מקבלים אדומים על דברים כאלה.
מה הסלביינק היה אמור לעשות, לא לנסות להגיע לכדור ולדחוק אותו לשער.
אז הוא שלח את השפיץ של הרגל להגיע לכדור, אזולאי הגיע לפניו והכניס את הרגל שלו מתחת לרגל של נייגל. אמיתי הואר הגעיל את המשחק.
כמעט כל תיקול נראה רע בהילוך איטי.
אויש אחי. לא באמת התכוונת לזה.
אדום של 100 אחוז. נכון, לא התכוון. איחר לכדור ולקח לשחקן היריב את הרגל. אם כבר אתה רוצה לשמוע אז האדום של בית״ר לא כזה פאול לטעמי, משיכות הדדיות ואז זריהן נתקע לו ברגל.
צהוב שני לזוסוואה השופט ויתר בהתחלה. וגם צהוב שני לורדסקה היה צריך להשלף כולל עבירה על סף הרחבה מהלך לפני חסם את נייגל. אבל השיפוט זה הדבר האחרון להתלונן עליו היום.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בלי קשר לאדום היה שיפוט מגוחך. לא עלוב, לא גרוע, פשוט מעלה גיחוך. גרינפלד ליצן מוכח עם קבלות. הרימו לו בטקס כי הוא שופט עלאק אירופאי והוא הגיע נפוח כאילו היה היורש של קולינה.
מת שיבדקו כמה דקות נטו שיחקו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הפועלעולה כתב:בלי קשר לאדום היה שיפוט מגוחך. לא עלוב, לא גרוע, פשוט מעלה גיחוך. גרינפלד ליצן מוכח עם קבלות. הרימו לו בטקס כי הוא שופט עלאק אירופאי והוא הגיע נפוח כאילו היה היורש של קולינה.
מת שיבדקו כמה דקות נטו שיחקו.
בול.
מעניין אם גם בצ'מפיונס הוא מבזבז ככה את הזמן.

בחיי שאני לא יודע למה בית"ר לא ניסתה לשחק כדורגל מחצית שנייה. עלו מהרגע הראשון כמעט רק כדי להעביר את הזמן (מחכה להסברים שככה חכם לשחק במשחקי חוץ כפי שהגנו פה על בלבול שנתן גול מקרי בדקה 6 ומאז ירד למחתרת. מי שלא שולט במשחק, שלא יתפלא שהוא נופל מול רעננה) והוא לגמרי זרם איתם על זה.
מעצבן שהליגה הזו שוברת את שיאי הפאתטיות של עצמה כל שבוע מחדש ואנחנו עדיין מהגרועים ביותר בה.

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

red ultras כתב:
אויש אחי. לא באמת התכוונת לזה.
אדום של 100 אחוז. נכון, לא התכוון. איחר לכדור ולקח לשחקן היריב את הרגל. אם כבר אתה רוצה לשמוע אז האדום של בית״ר לא כזה פאול לטעמי, משיכות הדדיות ואז זריהן נתקע לו ברגל.
צהוב שני לזוסוואה השופט ויתר בהתחלה. וגם צהוב שני לורדסקה היה צריך להשלף כולל עבירה על סף הרחבה מהלך לפני חסם את נייגל. אבל השיפוט זה הדבר האחרון להתלונן עליו היום.
אויש אתה, אם זה אדום אז כל משחק יש 3 אדומים.
כדורגל זה משחק פיזי ואם נייגל לא היה מנסה להגיע לכדור הייתם מתעצבנים עליו שהוא ויתר.
שלח רגל,ניסה לתת עם השפיץ, והוריד אותה למטה כי יש גם כח משיכה בכדור הארץ. אשמתו שבאותו הרגע אזולאי הגיע לפניו ושם את הרגל מתחת לזו של נייגל.
לא היה סיכוי להתחמק מלתת לו קטנה/דריכה לא משנה איך תקרא לזה, ולכן גם השופט שהיה ממש קרוב לאירוע בזוית מושלמת הוציא רק צהוב על סיכון היריב.

קח כל תיקול בזוית מסוימת בהילוך איטי וזה נראה סוף העולם ובכלל אני כמעט ולא רואה אדומים כאלה אצל שאר הקבוצות.

לא טענתי שזה קשור להפסד ולמשחק הנרפה והרע שלנו אבל גם לא צריך להסתיר את זה

סמל אישי של משתמש
red ultras

clark kent כתב: אויש אתה, אם זה אדום אז כל משחק יש 3 אדומים.
כדורגל זה משחק פיזי ואם נייגל לא היה מנסה להגיע לכדור הייתם מתעצבנים עליו שהוא ויתר.
שלח רגל,ניסה לתת עם השפיץ, והוריד אותה למטה כי יש גם כח משיכה בכדור הארץ. אשמתו שבאותו הרגע אזולאי הגיע לפניו ושם את הרגל מתחת לזו של נייגל.
לא היה סיכוי להתחמק מלתת לו קטנה/דריכה לא משנה איך תקרא לזה, ולכן גם השופט שהיה ממש קרוב לאירוע בזוית מושלמת הוציא רק צהוב על סיכון היריב.

קח כל תיקול בזוית מסוימת בהילוך איטי וזה נראה סוף העולם ובכלל אני כמעט ולא רואה אדומים כאלה אצל שאר הקבוצות.

לא טענתי שזה קשור להפסד ולמשחק הנרפה והרע שלנו אבל גם לא צריך להסתיר את זה
טוב אחי, נייגל נכנס לו ישירות עם הרגל קדימה לתוך הרגל, אבל הואר זיין אותנו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

עבירות (39, שיא עונתי), התחזויות לעבירות, התגלגלות על הדשא, טיפולים, ויכוחים, הרצאות וסתם "בואו נחכה קצת וננשום לפני שמחדשים את המשחק".
התוצאה: זמן המשחק נטו אתמול בטרנר עמד על 50 דקות ו-39 שניות בלבד, נמוך באופן משמעותי אפילו מהממוצע בישראל.

כל מי שהיה שותף לזה, גרינפלד האפס, הפועל באר שבע ובית״ר ירושלים - צריך להתבייש.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

נו זה לא מפתיע. גם במגרש היה אפשר להבין שאשכרה לא משחקים פה כדורגל בקטע קיצוני.
העיקר 5 דקות תוספת זמן על אוטומט, אה?

והשחקנים לא צריכים להתבייש. אם הייתי שחקן והייתי יודע שיש לי שופט ליצן שלא יעשה לי כלום כשאני מבזבז זמן אז גם אני הייתי זוחל לחילוף או מחכה שעתיים עד בעיטת שוער.
היחיד שאשם זה השופט האירופאי שהתשכשך עם ואן דייק ומסי ולכן לא בכבוד שלו שבן ביטון ודן איינבינדר מעזים לפנות אליו.

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

רק בבזבוזי זמן של ביתר ספרתי אבל בדיוק 8 דקות עם סטופר.
לזה תוסיפו חילופים ועוד הוצאות חוץ מעוכבות והתוצאה היא זמן המשחק הפועל.

לא האמנתי שנוספו רק 5 דקות. היה צריך להיות לפחות 8 אם לא יותר.
מחצית ראשונה העשן עצר את המשחק ל4 וחצי דקות בדיוק ושם דווקא התוספת תאמה את הבזבוזים

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

לדעתי, הבחירה של גרינפלד ל- 25 השופטים הבכירים באירופה, היא החלטה אנטישמית.
רק מחכים למופע ליצנות שלו באירופה כדי להאשים את היהודים.
לזכותו, הוא לא מפלה אף אחד, המסכן באמת לא רואה, ולא מבין מה הוא כן רואה.

סמל אישי של משתמש
red ultras

גם אם היה מוסיף עוד שעתיים לא היינו מבקיעים. באר שבע בכלל לא הייתה באזור של לתקוף.
בית"ר לחצה אותנו וישבה על השער שלנו כולל בתוספת הזמן. אני לא מבין איך יש לכם אנרגיה להתעסק בשיפוט אחרי תצוגה כזו של הקבוצה

סמל אישי של משתמש
clark kent
יצירת קשר:

red ultras כתב:גם אם היה מוסיף עוד שעתיים לא היינו מבקיעים. באר שבע בכלל לא הייתה באזור של לתקוף.
בית"ר לחצה אותנו וישבה על השער שלנו כולל בתוספת הזמן. אני לא מבין איך יש לכם אנרגיה להתעסק בשיפוט אחרי תצוגה כזו של הקבוצה
אז במה נתעסק, יש פה קבוצה של 7 שחקנים שלא שווים הרכב שלישי של קבוצת צמרת, ואלה שכן שווים לא יכולים לסחוב את הנספחים כי הם פשוט לא מספיק איכותיים בעצמם.

חובה לחזור לשיטה של לפני 6 שנים, כל שנה להוסיף 2 תותחים ולזרוק עליהם את מרבית התקציב עד שאחרי שנתיים שלוש יש כאן 6-7 תותחים.
ככה היה בתקופת אלישע, שנה אחת ברדה ובוזגלו, שנה שניה הובאן מליקסון ואוגו, שנה שלישית וואקמה צדק ראדי וארבייטמן
רק ככה בונים קבוצה בתקציב בינוני כמו שלנו

שלח תגובה