עולים להר הברכה, שלישי ב21:00
Re: עולים להר הברכה, שלישי ב21:00
לא יכול לסבול את זה שאומרים שהשמיכה קצרה, אם היא קצרה עם תקציב כזה אז מישהו חייב לתת את הדין. היום נפלנו על אפטיות, רכות, חוסר אכפתיות על סף היריקה בפנים. קשה לי להגיד את זה אבל היום זה היה מעבר לאיבוד האליפות (עד עכשיו באמת האמנתי) זה מרגיש כמו אבוד האמון שלי בקבוצה ובשחקנים, מרגיש כאילו השחקנים ירקו עלי, לא פחות
תראה,בוא נגיד שאין מה ליפול מהכסא.CrazyRed7 כתב: ברור שבסופו של דבר זה אחריות של מאמן על מצב הקבוצה, לטוב ולרע.
אני רק אומר שכאשר אתה עולה למחצית השניה והשחקנים משחקים כאילו התוצאה 5-0, בשלב הזה אין למאמן הרבה מה לעשות.
מצד שני זה קרה לנו לא פעם ולא פעמיים(ורק לפני 3 ימים) אז אולי הגיע הזמן של בכר להתפוצץ על השחקנים שלו.
הכל היה כתוב כבר במהלכים שעשו בקיץ.
הויתור המהיר וגם מעט שחצני על טוני שאגב שווה ערך לויתור של מכבי על זהבי.
הרצון להכניס לעיניינים את צדק בכל מחיר.
הכישלון בבחירת הזרים.
ההשתוללות בספטמבר על סבע והאסלבנייק.
השטות עם השוער היווני.
הסיפורים כל שבוע על ממורמר חדש.
בסוף הכל זה מאמן והנהלה.
אני חותם לך שאין שום מהלך שקורה בהפועל בש בלי אישור של בכר.
אין לי בעיה עם זה שלא ניקח אליפות רביעית ברציפות.
כן יש לי בעיה עם זריקת ז** שבאה מהשחקנים וזחיחות שמתפוצצת בפנים לכל אלה שלמעלה בדגש על הצוות המקצועי.
השמיכה קצרה לא בהיבט של שחקנים אלא בהיבט של השיטה. אתה משחק עם ארבעה חלוצים מצויינים, תחטיף אבל תחטוף בהגנה.
זה שאלה של מערך ושיטה ולא של כמחת שחקנים וכשרון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+izguy83 כתב: הלווווווו משוגעים רדי מהעץ.
גל לפרגוסון היו עונות פחות טובות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אולי דווקא זה טוב למערכת לקבל את הסטירה המצלצלת בדמות העונה הזו.אדום זקן כתב: תראה,בוא נגיד שאין מה ליפול מהכסא.
הכל היה כתוב כבר במהלכים שעשו בקיץ.
הויתור המהיר וגם מעט שחצני על טוני שאגב שווה ערך לויתור של מכבי על זהבי.
הרצון להכניס לעיניינים את צדק בכל מחיר.
הכישלון בבחירת הזרים.
ההשתוללות בספטמבר על סבע והאסלבנייק.
השטות עם השוער היווני.
הסיפורים כל שבוע על ממורמר חדש.
בסוף הכל זה מאמן והנהלה.
אני חותם לך שאין שום מהלך שקורה בהפועל בש בלי אישור של בכר.
אין לי בעיה עם זה שלא ניקח אליפות רביעית ברציפות.
כן יש לי בעיה עם זריקת ז** שבאה מהשחקנים וזחיחות שמתפוצצת בפנים לכל אלה שלמעלה בדגש על הצוות המקצועי.
על זחיחות וחובבנות כמו שיש פה מאז הקיץ מגיע לנו לקבל בראש.
מקווה רק שיידעו להפיק את הלקחים הנכונים.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
תגובה מביכה כמעט כמו הקבוצהmaxkid22 כתב:ביזיון. אין מילה אחרת.
נראה שבכר מיצה את עצמו פה, מצטער
אהבתי לשמוע את הראיון של בכר אחרי המשחקים. הבעיה שלא נראה שהשחקנים כבר באמת סופרים אותו. עונה שעברה אחרי רעננה היה אימון שהוא לא דיבר איתם ושמר על דיסטנס מוחלט, זה גרם להם לטרוף את הדשא מול בוקרשט ומכבי. אחרי ההפסד למכבי בנתניה, הוא עשה שיחה עם כל הקבוצה ויצאנו לרצף אדיר בפלייאוף.
העונה הוא ניסה לזעזע אותם יותר מפעם אחת, אפילו זרק את קלישאת "מחר תראו את הפועל באר שבע הישנה" וכלום לא נראה שעובד.
העונה הוא ניסה לזעזע אותם יותר מפעם אחת, אפילו זרק את קלישאת "מחר תראו את הפועל באר שבע הישנה" וכלום לא נראה שעובד.
נקווה שלא נאבד את הראש. גם אנחנו האוהדים
השושלת נגמרה וצריך להתחיל לבנות חדשה.
איו מה לעשות
השושלת נגמרה וצריך להתחיל לבנות חדשה.
איו מה לעשות
את הפועל ב"ש הישנה כבר לא נראה גם אם הוא מאוד ירצההפועלעולה כתב:אהבתי לשמוע את הראיון של בכר אחרי המשחקים. הבעיה שלא נראה שהשחקנים כבר באמת סופרים אותו. עונה שעברה אחרי רעננה היה אימון שהוא לא דיבר איתם ושמר על דיסטנס מוחלט, זה גרם להם לטרוף את הדשא מול בוקרשט ומכבי. אחרי ההפסד למכבי בנתניה, הוא עשה שיחה עם כל הקבוצה ויצאנו לרצף אדיר בפלייאוף.
מתסכל מאוד.
#יוסיהביתה.
#יוסיהביתה.
לא אכפת לי ממשחק אחד גרוע (מה לעשות שטאהא וצדק במשחק שערורייתי ושיחקנו בלי מגן שמאלי, ועם קבהא ואלחמיד בקישור האחורי מחצית שלמה, ויוני אליאס שנכנס מחליף ורעדו לו הרגליים) אבל כן אפשר לראות שבוע אחרי שבוע את הטעויות במשחקי ההגנתי שלנו (שוב, לא קשור לשחקן כזה או אחר, אלא באופן הכללי המשחק ההגנתי של כל הקבוצה) והמרחקים הענקיים שיש בין ההגנה להתקפה והקישור, את המשחק העומד וההסתמכות על יכולת אישית. שום דבר מזה לא חדש, לי אישית זה נראה כאילו בכר לא מצליח לתקן את הטעויות האלה, לא יודע מה הסיבה, לא יודע על מה הוא עובד איתם באימונים, שורה תחתונה, זה לא עובד וצריך ריענון.YallaHapoel כתב: תגובה מביכה כמעט כמו הקבוצה
אני מקווה מאוד מאוד שאני טועה והשחקנים שנעדרו יעשו את השינוי בקבוצה ויובילו אותנו לדרך חדשה, אבל כרגע זה נראה רע מאוד
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השמיכה קצרה בלב של הקבוצה במרכז השדה.MikiRed כתב:השמיכה קצרה לא בהיבט של שחקנים אלא בהיבט של השיטה. אתה משחק עם ארבעה חלוצים מצויינים, תחטיף אבל תחטוף בהגנה.
סטו זה בדיחה.
ממן ואוחנה הם קשרים התקפיים זה משאיר אותנו עם אוגו קבהא ועם סאבו כקשרי אמצע הגנתיים.
אם רוצים לחזור לתלם חייבים לחזור ל3 קשרי אמצע.
אשכרה ספגנו ב3 משחקים 8 שערים!
לכן במקום סטו חייבים להביא קשר אמצע איכותי נוסף.
ובשאר העמדות בעיקר להתחזק מנטלית ולשחרר שחקן ממורמר כמו חנן ממן...
ואולי גם לעשות מהלך ולהביא את שועה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בכר נכשל העונה חד משמעית, אבל מגיע לו הרבה יותר קרדיט וזמן לתקן.maxkid22 כתב: לא אכפת לי ממשחק אחד גרוע (מה לעשות שטאהא וצדק במשחק שערורייתי ושיחקנו בלי מגן שמאלי, ועם קבהא ואלחמיד בקישור האחורי מחצית שלמה, ויוני אליאס שנכנס מחליף ורעדו לו הרגליים) אבל כן אפשר לראות שבוע אחרי שבוע את הטעויות במשחקי ההגנתי שלנו (שוב, לא קשור לשחקן כזה או אחר, אלא באופן הכללי המשחק ההגנתי של כל הקבוצה) והמרחקים הענקיים שיש בין ההגנה להתקפה והקישור, את המשחק העומד וההסתמכות על יכולת אישית. שום דבר מזה לא חדש, לי אישית זה נראה כאילו בכר לא מצליח לתקן את הטעויות האלה, לא יודע מה הסיבה, לא יודע על מה הוא עובד איתם באימונים, שורה תחתונה, זה לא עובד וצריך ריענון.
אני מקווה מאוד מאוד שאני טועה והשחקנים שנעדרו יעשו את השינוי בקבוצה ויובילו אותנו לדרך חדשה, אבל כרגע זה נראה רע מאוד
אני אישית מוכן לתת לבכר את הקרדיט עד הסוף ולספוג עונת מעבר מגעילה כדי לצאת לשושלת נוספת.
יש דברים שלוקח זמן לתקן ובפעם הבאה גם יעשו את זה בזמן
יש דברים שלוקח זמן לתקן ובפעם הבאה גם יעשו את זה בזמן
יוסי אני אוהב אותך, זה לא עובד.
יוחזר טוטי לאלתר.
יוחזר טוטי לאלתר.