+1oranu כתב:אני חושש ששלישייה של אוגו-סאבו-קבהא לא תעשה את העבודה כמו שמצפים ממנה.
קבהא הוא לא 50/50 מוצלח מדי לטעמי.
הוא לא הובאן ולא ראדי, נכון לרגע זה הייתי פותח איתו כי אין משהו יותר טוב ואני חושב שאנחנו חייבים לחזור לשלוט באמצע ובקצב המשחק בכל מחיר, בינואר מביא תואם ראדי ומקבל בחזרה את אוחנה ויש רוטציה נפלאה של 5 שחקנים (אוגו, סאבו, תואם ראדי, קבהא, אוחנה) על 3 עמדות בקישור ואפשר לעשות אחלה רוטציה בהתאם ליריבה.
הלוואי ואני טועה ושלישייה של אוגו-קבהא-סאבו תעשה את העבודה ברמה שאנחנו מצפים קשה לי לראות את זה קורה.
שיטה חדשה
Re: שיטה חדשה
לפי דעתי למרות שאומרים שאין מישהו כמוהו אני חושב שדווקא סאבו הוא בסגנון שלו.yedidel כתב:מה זה "תואם ראדי"? איפה קונים כזה?
לדעתי ייקח הרבה זמן עד שהכדורגל הישראלי יוציא מתוכו עוד ראדי. עוד כמה שנים יבינו איזה זן נדיר הוא היה.
תואם ראדי כרגע זה רק זר
תואם ראדי כרגע זה רק זר
בדיוק.TN9 כתב: לפי דעתי למרות שאומרים שאין מישהו כמוהו אני חושב שדווקא סאבו הוא בסגנון שלו.
אוגו קבאהא
סאבו
- ForeverRed
לא רואה שום קשר בין השניים.
סאבו לא מסוגל לתת אפילו חצי מהמספרים של ראדי.
נכון, אבל ראדי של 2015 זה לא ראדי של 2018. גם בסכנין הוא סופסלForeverRed כתב:לא רואה שום קשר בין השניים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
מן הסתם הדיבור הוא על ראדי בשיאו ולא על הגרסא הגימלאית שלו.אסי, דגים כתב:
נכון, אבל ראדי של 2015 זה לא ראדי של 2018. גם בסכנין הוא סופסל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא חייב תואם ראדי.yedidel כתב:מה זה "תואם ראדי"? איפה קונים כזה?
תן לי את אבי ריקן ואני מאושר.
אבי ריקן יכול לשבת עלינו בול.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אי אפשר תואם ראדי, תואם בוזגלו, תואם טוני, תואם הובאן
די עם זה. היו... זהו נגמר.
!שמעון א כתב:אי אפשר תואם ראדי, תואם בוזגלו, תואם טוני, תואם הובאן
מדברים פה על שיטה חדשה, שחקנים אחרים... שלוש שנים עמה יעמיק נתנו עבודה. השנה ירדו למחתרת וזה מה שקורה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מבין איך אפשר עוד לדבר על רכש אחרי מסע הרכש שבוצע רק לפני חודשיים.
קאבה לא מספיק טוב,מי בחר אותו?
סאבו לא בדיוק מה שצריך? מי בחר אותו?
מי בחר בהאסלבנייק? עדן בן בסט? סטו?
אני חושב שהנקודה ברורה.
בכר צריך לייצר יותר מהשחקנים שהוא עצמו התעקש להביא.
ואני אמשיך לומר שהסגל הנוכחי טוב יותר פוטנציאלית מוואקמה בוזגלו ושות.
אני חושב שהנקודה ברורה.
לא רוצה להגיד משהו תבוסתני או בסגנון כי אני מאמין שעדיין אסור לוותר והכול עוד פתוח אבל אפשר לראות שאפילו פפ בעונה הראשונה שלו בסיטי לא הצליח למצוא את הנוסחא במהירות ונכשל עם כל הסגל האיכותי שנבנה סביבו והיום הוא בנה מכונה של ממש.אדום זקן כתב:לא מבין איך אפשר עוד לדבר על רכש אחרי מסע הרכש שבוצע רק לפני חודשיים.
אני חושב שהנקודה ברורה.
כדורגל זה לא קסם,עם כל הצער של פתיחת העונה הזאת צריך סבלנות ולזכור את מה שבכר עשה פה ולהאמין בו שהוא עוד יתאפס ויצליח לבנות פה קבוצה חזקה אמיתית.
צריך פרופורציות ולדעת להגיד תודה על כל מה שהיה פה וכל מה שעושים כדי שתהיה לקבוצה שלנו המשיכיות בכדורגל הישראלי ולא כמו שמכבי מפנטזים מפחד ״אפיזודה חולפת״.
+1אדום זקן כתב:לא מבין איך אפשר עוד לדבר על רכש אחרי מסע הרכש שבוצע רק לפני חודשיים.
אני חושב שהנקודה ברורה.
לא חסר כלום. רק זמן וחיבור.
בינואר צריכים רק לדלל קצת את הסגל ולהתחיל לתכנן את הקיץ.
זה לא תבוסתני, זה להסתכל למציאות בעיניים.TN9 כתב: לא רוצה להגיד משהו תבוסתני או בסגנון כי אני מאמין שעדיין אסור לוותר והכול עוד פתוח אבל אפשר לראות שאפילו פפ בעונה הראשונה שלו בסיטי לא הצליח למצוא את הנוסחא במהירות ונכשל עם כל הסגל האיכותי שנבנה סביבו והיום הוא בנה מכונה של ממש.
כדורגל זה לא קסם,עם כל הצער של פתיחת העונה הזאת צריך סבלנות ולזכור את מה שבכר עשה פה ולהאמין בו שהוא עוד יתאפס ויצליח לבנות פה קבוצה חזקה אמיתית.
צריך פרופורציות ולדעת להגיד תודה על כל מה שהיה פה וכל מה שעושים כדי שתהיה לקבוצה שלנו המשיכיות בכדורגל הישראלי ולא כמו שמכבי מפנטזים מפחד ״אפיזודה חולפת״.
נכון יש לחץ, טרנר יביא נקודות אבל במשחקי החוץ אנחנו עדיין לא מצליחים להתרומם כשיש פחות השפעה לקהל.
כשנתחיל לנצח בחוץ והשחקנים ידעו להרים את עצמם ולא לשבור את הכלים כשלא הולך אז נוכל להרים את הראש ולהסתכל לעבר האליפות.. עד אז צריך לתת להם זמן יחד ולסמוך אחד על השני