ז׳וליין סטו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: סטו חתם לשנתיים, ויטור הוקפא

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב: לא ברור לי אנשים שמגיבים תגובות די אפורות ורב המידע שלהם מבוסס על אפס צפייה בשחקן משחק.
אפשר להפסיק עם הסיסמאות האלה. יש נתונים יבשים ואפשר להגיב לפיהם. מעטים מאוד האנשים שריסנו את עצמם מהתלהבות מקואנקה כי "אף פעם לא ראית אותו" אז פתאום כשהנתונים הם לא משהו על הנייר כולם מזדעקים?

תנו לאנשים פה להגיב בלי לחזור כל שנייה על המנטרה הזאת של עוד לא ראיתם. אחרת האשכול הזה היה עם 3 תגובות, כי הרי אף אחד לא ראה אותו.

בכל מקרה - בנתיים הוא והשוער לא רשומים למשחקים האירופאים. יש עד 18:30 לעשות את זה. לא אמורה להיות בעיה בהשלמת ההליך הבירוקרטי

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

The red one כתב: אפשר להפסיק עם הסיסמאות האלה. יש נתונים יבשים ואפשר להגיב לפיהם. מעטים מאוד האנשים שריסנו את עצמם מהתלהבות מקואנקה כי "אף פעם לא ראית אותו" אז פתאום כשהנתונים הם לא משהו על הנייר כולם מזדעקים?

תנו לאנשים פה להגיב בלי לחזור כל שנייה על המנטרה הזאת של עוד לא ראיתם. אחרת האשכול הזה היה עם 3 תגובות, כי הרי אף אחד לא ראה אותו.

בכל מקרה - בנתיים הוא והשוער לא רשומים למשחקים האירופאים. יש עד 18:30 לעשות את זה. לא אמורה להיות בעיה בהשלמת ההליך הבירוקרטי
זה לא עניין של סיסמאות.
זה עניין שנוגע לתפיסת עולם, לכבוד לאנשי מקצוע ולהכרה במעמדך או בידע שלך.
אני לא אקח מאמר שכתב פרופסור אחרי מחקר ארוך בנושא שאני לא מכיר, ארפרף בפתיח שלו ואגיד 'שטויות. זה לא נכון'.

באותה מידה אף אחד כאן (או לפחות הרב) לא יכול להחליט על סמך הידע שיש לנו שמדובר בכישלון.
לא סתם הגבתי להודעה ספציפית ולא לשלל הטיעונים היותר לגיטימיים כאן שהעלו תהיות, שאגב גם לי יש. אבל הנחרצות הזו שבה פוסלים על הסף החלטות שקיבלו אנשי מקצוע על סמך ידע אפסי היא מגוחכת.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

כשהסקאוטינג שלך עבד כמו שעבד עונה שעברה יש מקום לסקפטיות

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:
זה לא עניין של סיסמאות.
זה עניין שנוגע לתפיסת עולם, לכבוד לאנשי מקצוע ולהכרה במעמדך או בידע שלך.
אני לא אקח מאמר שכתב פרופסור אחרי מחקר ארוך בנושא שאני לא מכיר, ארפרף בפתיח שלו ואגיד 'שטויות. זה לא נכון'.

באותה מידה אף אחד כאן (או לפחות הרב) לא יכול להחליט על סמך הידע שיש לנו שמדובר בכישלון.
לא סתם הגבתי להודעה ספציפית ולא לשלל הטיעונים היותר לגיטימיים כאן שהעלו תהיות, שאגב גם לי יש. אבל הנחרצות הזו שבה פוסלים על הסף החלטות שקיבלו אנשי מקצוע על סמך ידע אפסי היא מגוחכת.
בהודעה הספציפית שציטטת נכתב שהוא שחקן דיי אפור (מה לעשות, כל הנתונים מראה את זה, אי אפשר להתכחש) וששיחק בליגה השנייה כל חייו (עובדתית).
לא כתוב כישלון, לא כתוב בכייה לדורות, לא כתוב בושה וחרפה. יש גם הודעות כאלה, והן בהחלט לא לגיטימיות. אבל רוב ההודעות בפורום הזה הן לגיטימיות בהחלט

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

גם לא ראיתי פה פסילה על הסף. אנחנו בתור אוהדים שופטים בדרך כלל שחקנים זרים על פי הנייר. מה לעשות שביחס לזרים שחותמים בקבוצות צמרת בארץ, המוניטין של סטו על הנייר הוא מהנמוכים ביותר. ולא מדובר בשחקן צעיר.

תסכים איתי, שכל קבוצה בליגה הראשונה בארץ הייתה יכולה להחתים שחקן כזה. וזה מה שמוזר, כי לנו יש את מוקדמות הצמפיונס מה שמהווה מוקד משיכה לשחקנים.

הלוואי שיהיה שחקן מעולה. הלוואי ונצליח להנות ממנו. יכול להיות מעניין לשחק איתו ועם אוגו בתור קשרים אחוריים, עם 4 שחקני התקפה מובהקים מקדימה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

נראה לי שאתם קצת מגזימים עם הפאניקה שלכם, מדובר פה על זר שמגיע על משבצת הזר השישי כשויטור יחזור מהפציעה.

סביר להניח שיגיעו עוד שני זרים מרכזיים להרכב הראשון ברגע שנשתחרר מקורהוט ומפקהארט.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

simply-red כתב:נראה לי שאתם קצת מגזימים עם הפאניקה שלכם, מדובר פה על זר שמגיע על משבצת הזר השישי כשויטור יחזור מהפציעה.

סביר להניח שיגיעו עוד שני זרים מרכזיים להרכב הראשון ברגע שנשתחרר מקורהוט ומפקהארט.
יגיע עוד זר אחד.
ויטור יחזור להיות הזר השישי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

simply-red כתב:נראה לי שאתם קצת מגזימים עם הפאניקה שלכם, מדובר פה על זר שמגיע על משבצת הזר השישי כשויטור יחזור מהפציעה.

אז מותר 7 זרים?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני רואה כאן הרבה טיעונים שמתייחסים לליגות שמהם מגיעים השחקנים במקום לשחקנים עצמם.
צריך להבין, צרפתי שמשחק בצרפת לא שווה ערך לזר שמשחק שם. בדיוק כמו בליגה ספרדית ובכל ליגה אחרת.
זה הכוח המקומי, מן הסתם שעליו יתבססו הליגות.
לכן, כששחקן משחק בליגה בינונית יחסית ועדיין לא מתבלט, זה אמור להדליק נורה אדומה ולא להפך.

ההשוואה למליקסון וסה היא גניבת דעת לכל דבר.
אין שום קשר בין המקרים.

סמל אישי של משתמש
simply-red

נכון, שכחתי מהשוער,
יגיע עוד זר אחד מרכזי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אזהרה מראש: ספקולציה שלי.
דור אלו לא רוצה להיות מגן שני. לי יש תחושת בטן שהוא ממורמר וקצת מדליף למוטי. סתם איזה אחד ועוד אחד כאשר ביטון יצא על פשכצקי וכאשר ביטון הושעה פשכצקי דיווח מהחדר הלבשה.
ייתכן ובונים על אלו כנכס לעסקה עתידית ואז הצרפתי יכול להיות אופציה להחליף את בן ביטון בעת הצורך
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
צחי ארגמן

שליחה על ידי צחי ארגמן »

סניור כתב: לא ברור לי אנשים שמגיבים תגובות די אפורות ורב המידע שלהם מבוסס על אפס צפייה בשחקן משחק.
אתה מדבר כאילו השחקן הזה בא משום מקום בגיל 21 ולא אחרי מעל עשר שנות קריירה ככדורגלן בליגה די מרכזית באירופה...
הלו, אנשי מקצוע קצת יותר טובים מאיתנו וכנראה גם מאנשי המקצוע במועדון שלנו החליטו שאין לו מה לחפש ברמה יותר גבוהה, מי אנחנו שנפקפק?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

צחי ארגמן כתב: אתה מדבר כאילו השחקן הזה בא משום מקום בגיל 21 ולא אחרי מעל עשר שנות קריירה ככדורגלן בליגה די מרכזית באירופה...
הלו, אנשי מקצוע קצת יותר טובים מאיתנו וכנראה גם מאנשי המקצוע במועדון שלנו החליטו שאין לו מה לחפש ברמה יותר גבוהה, מי אנחנו שנפקפק?
וגם אנשי המקצוע שהביאו לך שלוש אליפויות החליטו שהוא כן מתאים, אז מי אתה שתפקפק?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:אני רואה כאן הרבה טיעונים שמתייחסים לליגות שמהם מגיעים השחקנים במקום לשחקנים עצמם.
צריך להבין, צרפתי שמשחק בצרפת לא שווה ערך לזר שמשחק שם. בדיוק כמו בליגה ספרדית ובכל ליגה אחרת.
זה הכוח המקומי, מן הסתם שעליו יתבססו הליגות.
לכן, כששחקן משחק בליגה בינונית יחסית ועדיין לא מתבלט, זה אמור להדליק נורה אדומה ולא להפך.

ההשוואה למליקסון וסה היא גניבת דעת לכל דבר.
אין שום קשר בין המקרים.
אני קצת מרגיש שאני הולך לירות בתוך הנגמ"ש עכשיו.
אבל חייב להגיד לך שבאת מה זה מקולקל הקיץ הזה.
לא מבין על מה הטרוניות,הרי הטענות שאתה מעלה אפשר להעלות כל קיץ,כל זר הוא בגדר תעלומה ועד שלא תראה איך הוא משתלב בתכנית המשחק קשה מאוד לשפוט אותו ולא משנה מאין הוא בא ומה עשה עד היום.
להביא זרים מוכחים כמו שכמה מנותקים אומרים כאן,עולה המון כסף וגם אף אחד לא מבטיח לך שיצליחו כאן.
להיות נביא זעם זה לא חוכמה,זה יחס הצלחה של 50%.
בסוף נכון להרגע,הישראליים הטובים אצלך,אלה שלא,רוצים עליהם מחירים מופקעים שבחצי הכוס המלאה גם היריבות שלך לא מוכנות לשלם.
הקבוצה השנה החליטה להמר דווקא על העמדות החזקות ו"לחזק" אותם עוד יותר,מוקדם כרגע להגיד אם ההחלטה היחתה נכונה או לאו.
הניגרים זה פקטור משמעותי,אם יגיעו איתם לעמק השווה,אז וואלה לא רואה קבוצה שיכולה לעצור אותנו.
אם לא,יצטרכו לעשות חושבים שלדעתי האישית מי שדווקא קרוב יותר להימכר זה טוני.
בוא נמתין בסבלנות,לצאת בהצהרות כרגע זה לא נכון,לא בגלל שאנחנו "מגנים על הקבוצה",אלה מחוסר הידע שלנו לגבי שחקני הרכש.

סמל אישי של משתמש
simply-red

גדי כתב:אזהרה מראש: ספקולציה שלי.
דור אלו לא רוצה להיות מגן שני. לי יש תחושת בטן שהוא ממורמר וקצת מדליף למוטי. סתם איזה אחד ועוד אחד כאשר ביטון יצא על פשכצקי וכאשר ביטון הושעה פשכצקי דיווח מהחדר הלבשה.
ייתכן ובונים על אלו כנכס לעסקה עתידית ואז הצרפתי יכול להיות אופציה להחליף את בן ביטון בעת הצורך
לא יודע,בראיה כללית גם אלחמיד יכול להיות מגן ימני בעת הצורך כשיחזור מהפציעה.

זה נראה שהבחור הובא בעיקר להתמודדיות באירופה ולגמישות במעבר בין שלושה לשני בלמים.

שלח תגובה