ForeverRed כתב:אני רואה כאן הרבה טיעונים שמתייחסים לליגות שמהם מגיעים השחקנים במקום לשחקנים עצמם.
צריך להבין, צרפתי שמשחק בצרפת לא שווה ערך לזר שמשחק שם. בדיוק כמו בליגה ספרדית ובכל ליגה אחרת.
זה הכוח המקומי, מן הסתם שעליו יתבססו הליגות.
לכן, כששחקן משחק בליגה בינונית יחסית ועדיין לא מתבלט, זה אמור להדליק נורה אדומה ולא להפך.
ההשוואה למליקסון וסה היא גניבת דעת לכל דבר.
אין שום קשר בין המקרים.
אני קצת מרגיש שאני הולך לירות בתוך הנגמ"ש עכשיו.
אבל חייב להגיד לך שבאת מה זה מקולקל הקיץ הזה.
לא מבין על מה הטרוניות,הרי הטענות שאתה מעלה אפשר להעלות כל קיץ,כל זר הוא בגדר תעלומה ועד שלא תראה איך הוא משתלב בתכנית המשחק קשה מאוד לשפוט אותו ולא משנה מאין הוא בא ומה עשה עד היום.
להביא זרים מוכחים כמו שכמה מנותקים אומרים כאן,עולה המון כסף וגם אף אחד לא מבטיח לך שיצליחו כאן.
להיות נביא זעם זה לא חוכמה,זה יחס הצלחה של 50%.
בסוף נכון להרגע,הישראליים הטובים אצלך,אלה שלא,רוצים עליהם מחירים מופקעים שבחצי הכוס המלאה גם היריבות שלך לא מוכנות לשלם.
הקבוצה השנה החליטה להמר דווקא על העמדות החזקות ו"לחזק" אותם עוד יותר,מוקדם כרגע להגיד אם ההחלטה היחתה נכונה או לאו.
הניגרים זה פקטור משמעותי,אם יגיעו איתם לעמק השווה,אז וואלה לא רואה קבוצה שיכולה לעצור אותנו.
אם לא,יצטרכו לעשות חושבים שלדעתי האישית מי שדווקא קרוב יותר להימכר זה טוני.
בוא נמתין בסבלנות,לצאת בהצהרות כרגע זה לא נכון,לא בגלל שאנחנו "מגנים על הקבוצה",אלה מחוסר הידע שלנו לגבי שחקני הרכש.