ג'יאניס אנסטיס - שוחרר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: ג'יאניס אנסטיס סיכם ל-3 שנים

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב: לפי יואב כץ הכל חיכה לחתימה של אלונה ואנחנו ביטלנו את ההעברה של שטקוס כי העדפנו את היווני.
תוסיף לזה את המהירות שהיווני הגיע לכאן ותבין לבד מי היה האופציה הראשונה ומי היה האופציה השנייה.
נו באמת....
לפי יואב כץ? זה הסמן שלך?
אז לא לפי יואב כץ, מדווחים שהוא הכניס ברגע האחרון כמה סעיפים "חד צדדיים" לחוזה המכירה ונעלם בטענה שהוא חולה, אנחנו קיבלנו את הסיבוב והנחתנו את הגיבוי של שטקוס בארץ.
אם רצו את היווני מלכתחילה כםי שאתה טוען אז למה היה צריך להביא את שטקוס המסכן עד לפה לבדיקות, למה היה צריך לסכם את כל התנאים שלו ולסגור את המחיר עם יואב כץ עד כדי טיוטת חוזה?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הדעות עליו ביוון חיוביות מאוד. חפרתי לכמה אנשים שמחזיקים בחשבון על כדורגל יווני/אתונה בטוויטר, רוב התגובות אותו דבר.
התחיל לא משהו באתונה, השתפר מאוד בהמשך והעונה הגיע לשיא במשחק מול מילאן. מדובר בשוער טוב מאוד עם נתונים נפלאים שאמור להיות רמה מעל הרמה של השוערים בליגה שלנו, אם כי העובדה שלא שיחק מעל חצי שנה יכולה להשפיע לרעה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

The red one כתב: עוד פעם אתה? דיי כבר!

כן גבר, עוד פעם אני.
בפעם האחרונה שזה הייתי אני לגבי שטקוס אז "החששות" שלי היו נכונות.
הפעם גם יש משהו שמעכב.

סתם שאלה, מתי שחקן עשה בדיקות ביום מסויים ולא חתם?
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:

כן גבר, עוד פעם אני.
הפעם גם יש משהו שמעכב.

אני מניח שזה פרט טכני, מאז ריף מסיקה לא היה שחקן שסיכם ויצאה הודעה רשמית וזה לא יצא לפועל בסוף. קשה לי להאמין שזה יקרה, זה יהיה שפל מסוג חדש

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הראל כתב:

כן גבר, עוד פעם אני.
הפעם גם יש משהו שמעכב.

חחח אחי אני צחקתי :) קונטרה לתגובה של קרייזירד7 ;)

וברצינות - הפעם אני מאמין שזה סגור מכיוון שהייתה הודעת מועדון
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 06 יולי 2018, 08:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

הפועלעולה כתב:הדעות עליו ביוון חיוביות מאוד. חפרתי לכמה אנשים שמחזיקים בחשבון על כדורגל יווני/אתונה בטוויטר, רוב התגובות אותו דבר.
התחיל לא משהו באתונה, השתפר מאוד בהמשך והעונה הגיע לשיא במשחק מול מילאן. מדובר בשוער טוב מאוד עם נתונים נפלאים שאמור להיות רמה מעל הרמה של השוערים בליגה שלנו, אם כי העובדה שלא שיחק מעל חצי שנה יכולה להשפיע לרעה.
תודה.
נקווה שיתאקלם מהר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חתם

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

יש תמונה עם אסי.
יאללה בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

izguy83 כתב:יש תמונה עם אסי.
יאללה בהצלחה.
אסי נראה עייף....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:משה, אין כאן עניין של תחושות בטן אפילו. נטו נתונים יבשים.
שוער לא יציב, שכל חייו שימש כשוער מחליף, יוצא לראשונה מיוון לארץ זרה ישירות ללחץ של אירופה והתמודדות על תארים.
יש הימור ויש הימור. ההחתמה של היווני היא אבא של כל ההימורים.

בכלל, יש נפילה ברזומה של השחקנים שמגיעים הקיץ.
השוער, סילבסטרה, סאבו, מוגרבי וכו'.
על פניו לא נראה שאלה השחקנים שיקחו את הקבוצה צעד קדימה.
עוד התייחסות להודעה שלך:

1. צריכים להבדיל בין רכש ישראלי לרכש זר.
השוק הישראלי מאוד מוגבל.
שכטר, עזרא, תורג'מן, סבע, שיימן, ורד, מוגרבי, אלה ה"שמות החמים" הקיץ. מבין השמות האלה שכטר העדיף את מכבי תל אביב, תורג'מן את חו"ל, כשאת כל היתר או החתמת או עשית מאמץ להחתים.
ורד כרגע נשאר בבית"ר, סבע כרגע לא למכירה מבחינת נתניה, אז איזה קיצוני ישראלי אתה היית מביא בהנחה ואחרי העזיבה של קורוהוט יוחתם קשר אמצע שכן כל המועמדים שעלו עד עכשיו הם בעמדת הקשר המרכזי?
גם אם פקהארט יעזוב ותתפנה עמדה נוספת של זר, מניח שיחפשו קודם כל חלוץ ולא ישארו עם שהר ומלמד (שבעצמו מועמד למספר קבוצות).
גם אותי השם של מוגרבי פחות מלהיב, אבל השאלה היא האם יש טוב יותר בשוק הנוכחי?

2. בשוק של הזרים האופציות רבות יותר, ועדין שחקן כמו האלסביינק אם יגיע מרגיש כמו רכש מצוין.
סאבו הוא אכן הימור לא קטן, מצד שני במקביל לפרסומים על סאבו היו פרסומים על הצעות לקשרי אמצע נוספים שלא משחקים בישראל.

3. בשורה התחתונה, אי אפשר לשפוט בשלב הזה של הקיץ את הרכש שהגיע.
מספיק שנשמור על אוגו וטוני ונחתים איזה סבע והאלסביינק, או איזה שני זרים שיתבררו כבינגו כמו שהיו אוגו והובאן באותו קיץ בזמנו, והקיץ הזה יכול להפוך לאדיר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

האמת שעם הזמן אני לא פוסל שתהיה הפתעה ישראלית באמצע בדמותו של נאתכו או אלמוג

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

simply-red כתב: נו באמת....
לפי יואב כץ? זה הסמן שלך?
אז לא לפי יואב כץ, מדווחים שהוא הכניס ברגע האחרון כמה סעיפים "חד צדדיים" לחוזה המכירה ונעלם בטענה שהוא חולה, אנחנו קיבלנו את הסיבוב והנחתנו את הגיבוי של שטקוס בארץ.
אם רצו את היווני מלכתחילה כםי שאתה טוען אז למה היה צריך להביא את שטקוס המסכן עד לפה לבדיקות, למה היה צריך לסכם את כל התנאים שלו ולסגור את המחיר עם יואב כץ עד כדי טיוטת חוזה?
1. לא יודע מה הסיבה, אבל יואב כיץ נותן יד חופשית לעיתונאי דורון בן דור בהפועל חיפה.
בן דור דיווח השבוע ששטקוס הפסיק את האימון וירד לחדר ההלבשה? איך הוא ידע אתה שואל? הוא היה במגרש בזמן האימון וירד איתו לחדר ההלבשה!
הוא אפילו צילם את שטקוס בחדר ההלבשה והעלה לאתר ONE.
אז אם בן דור מפרסם ציטוט של כץ, שהכל כבר סוכם, וחיכו רק לחתימה של אלונה שהחליטה לבטל הכל כי היא מעדיפה את השוער היווני, אני מאמין לבן דור/כץ במקרה הזה.
אם הפועל חיפה הייתה מבטלת את העיסקה היינו שומעים על זה.
וכן, העובדה שהשוער היווני הגיע לבדיקות רפואיות כבר אתמול כשהתנאים הכספיים שלו כבר מסוכמים מלמדת שההצעה שלנו ליווני הוגשה הרבה לפני סיפור שטקוס. להחתים שוער זר, בטח ברמה הזאת, זה לא עניין של יום אחד וגם לא יומיים.
רצינו את היווני, שבניגוד לשטקוס הוא שחקן חופשי ולכן ככל הנראה רצה למצות את המשא ומתן שלו מול קבוצות אחרות, החלטנו ללכת לשם הבא ברשימה שהיה שטקוס, אבל כשהיווני החזיר תשובה חיובית חזרנו לאופציה הראשונה שלנו.
אני חושב שהעובדה שלא הכרנו את השם שלו לפני וכל השוערים היוונים שעלו במקביל אליו גרמו להעברה להראות כרכש שנעשה בלחץ.
אבל ברמות האלה, לסכם עם שוער זר על חוזה, להביא אותו לבדיקות רפואיות, זה לא משהו שמתבצע תוך מס' שעות וגם לא תוך יום יומיים.
מזכיר לכולם את ההחתמה של ויטור, שלקחה לא מעט זמן להיסגר, כי גם במקרה ויטור הוא רצה לבדוק הצעות נוספות, ומה שקרה הוא שבקבוצה כבר התחילו במגעים עם סימיץ' (שהיו שמועות שכבר סיכם את התנאים הכספיים כמו שטקוס), למקרה שויטור לא יגיע, כדי לא לשים את כל הביצים בסל אחד. המקרה הנוכחי הוא בדיוק אותו הדבר.

2. אם המקרים של ויטור, אנסטיס, קורוהוט, אוגו והובאן מלמדים אותנו משהו, זה שעל כל עמדה במגרש יש לנו מספר מועמדים.
בכל ההחתמות האלה, ברגעים שהיה ספק שהשחקן יחתום, או שהשחקן ביקש זמן לחשוב או לבדוק הצעות אחרות, כמעט מיד שמענו בתקשורת על מגעים עם שחקן חדש.
אם אתם חושבים שכל שחקן זר שרצינו בשנים האחרונות חתם כאן, יש לכם טעות גדולה. היו שחקנים זרים, שעל רובם התקשורת בכלל לא ידעה כמו שלא ידעה על היווני עד שהגיע לבדיקות רפואיות, שרצינו אותם ומסיבה כזאת או אחרת לא הגיעו ופשוט המשכנו לשם הבא.
העבודה במועדון בנושא הזרים היא מאוד מקצועית ומסודרת.
לאור המהירות שבה היווני הגיע לבדיקות רפואיות וחתם על חוזה, די ברור שמדובר במהלך שהתבשל לא מעט זמן, די ברור שההצעה הכספית ליווני ישבה אצלו לא מעט זמן, וכניראה שהוא סירב או ביקש זמן ולכן החליטו ללכת על אופצית ב' בדמות שטקוס, אבל ברגע שהיווני הודיע שהוא מקבל את ההצעה ושטקוס עדין לא חתם רשמית חזרו ליווני שהוא אופציה א'.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב:האמת שעם הזמן אני לא פוסל שתהיה הפתעה ישראלית באמצע בדמותו של נאתכו או אלמוג
קשה לי להאמין שזה ריאלי אבל בוא נגיד שגם אני פינטזתי על זה, גם פותר את הצורך במרכז, גם משחרר אותנו להביא זר ימינה (ע"ח קורהוט) וגם אם מחליטים לשחרר את פקהארט ניתן להביא חלוץ זר במקומו בלי פזילה לעמדות בעייתיות אחרות. פשוט פותר חלק גדול מהפלונטר.

סמל אישי של משתמש
yakar

Re: ג'יאניס אנסטיס חתם ל-3 שנים

שליחה על ידי yakar »

וואלה אמרו שיואב כץ הוסיף לו אופציה בדקה ה90 אופציה לבטל את ההסכם אם הם לא מביאים שוער תוך 24 שעות. מניח שזה אחד הסעיפים שגרם לקבוצה לרדת ממנו. והוא היה אופציה א'

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

dor69 כתב:האמת שעם הזמן אני לא פוסל שתהיה הפתעה ישראלית באמצע בדמותו של נאתכו או אלמוג
אלמוג כהן הוא לא סוג השחקן שיפתור לנו את הבעיה באמצע וביבראס כבר הצהיר יותר מדי פעמים שהוא לא חוזר לארץ.
האופציה שנראית יותר הגיונית היא שיגיע זר לאמצע ומוגרבי או סבע לימין.

שלח תגובה