הפועל באר שבע- בית"ר י-ם, רביעי, 19:30, טרנר
Re: הפועל באר שבע- בית"ר י-ם, רביעי, 19:30, טרנר
תחושות קשות ביותר הבטן מתהפכות התסריטים רצים בראש.
לא רואה אותנו מנצחים.
בית"ר בפורמה, באים רעבים ונחושים, אין עליהם לחץ, הפצועים שלהם חוזרים בדיוק למאני טיים.
להוסיף את העובדה שהמזל איתם ובכמויות, יש מאמן אין מאמן הכל הולך להם.
נקווה לא להתבזות.
לא רואה אותנו מנצחים.
בית"ר בפורמה, באים רעבים ונחושים, אין עליהם לחץ, הפצועים שלהם חוזרים בדיוק למאני טיים.
נקווה לא להתבזות.
אח שלי היקר לך לישון.. מחר 3-1 קליל.E.Z כתב:תחושות קשות ביותר הבטן מתהפכות התסריטים רצים בראש.
לא רואה אותנו מנצחים.
נקווה לא להתבזות.
נערך לאחרונה על ידי Star ב 04 אפריל 2018, 20:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה נותנים להם במחצית?E.Z כתב:
ב-20 המשחקים האחרונים של בית"ר יחס השערים במחצית הראשונה הוא 14:16 במחצית השנייה 25:3.
ללא ספק הם קבוצת מחצית שנייה.
שידורים טובים למחשב לטובת שגרירינו בגולה??
לא נושם
שיגיע כבר
שיגיע כבר
- סתיו אלימלך
מזל טוב אורי!!!אורי אדום בנשמה כתב:
אני חוגג היום (עברי - י"ח ניסן)![]()
- סתיו אלימלך
חמסה עליך. תאכל היום דגים ושים על זה הרבה שום ובצל!Star כתב: אח שלי היקר לך לישון.. מחר 3-1 קליל.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אורי מזל טוב. בן 37?אורי אדום בנשמה כתב:
אני חוגג היום (עברי - י"ח ניסן)![]()
אני תמיד אוהב להזכיר לאנשים בגיל הזה כמה זה יוצא בגימטריה, ושזה סגולה לאריכות ימים...
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
הנה זה בא.
משחק עונה. חתיכת משחק עונה. כיף לצופים הנייטרלים.
בניגוד למשחקי העונה של השנים הקודמות, יש פה עימות לא צפוי בעליל. מכבי ואנחנו כבר מכירים שנים ולא סתם רוב המפגשים האחרונים נסתיימו בהכרעה מינימלית ומשחקים די זהירים. בית"ר זה סיפור חדש לגמרי.
הביקורת על בית"ר זה שהכל שם לא מקצועי, כולל השיטה והחילופים. אבל זה מה שמסוכן אצלה, כל מה שקורה שם כל כך לא ניתן להסבר שאי אפשר לדעת למה לצפות.
הייתי רוצה משחק כמו הביקור שלנו בבלומפילד בעונת אלישע השלישית. גם אז הגענו לפלייאוף אחרי שעשינו תיקו שם בסיבוב השני ובאנו עם ביטחון, אבל לא נתנו לנו באמת לנשום במשחק הזה (למרות שוויון זמני). צריך להבהיר לבית"ר שעם כל הכבוד הם עוד לא שם.
מה אנחנו כן יודעים? בית"ר קטלנית במתפרצות, ולא מתפתה לצאת קדימה אפילו כשהיא בפיגור. שליטה במגרש נגדה לא תיתן כלום וכמו שראינו גם יתרון מינימלי לא מבטיח דבר.
משחק עונה. חתיכת משחק עונה. כיף לצופים הנייטרלים.
בניגוד למשחקי העונה של השנים הקודמות, יש פה עימות לא צפוי בעליל. מכבי ואנחנו כבר מכירים שנים ולא סתם רוב המפגשים האחרונים נסתיימו בהכרעה מינימלית ומשחקים די זהירים. בית"ר זה סיפור חדש לגמרי.
הביקורת על בית"ר זה שהכל שם לא מקצועי, כולל השיטה והחילופים. אבל זה מה שמסוכן אצלה, כל מה שקורה שם כל כך לא ניתן להסבר שאי אפשר לדעת למה לצפות.
הייתי רוצה משחק כמו הביקור שלנו בבלומפילד בעונת אלישע השלישית. גם אז הגענו לפלייאוף אחרי שעשינו תיקו שם בסיבוב השני ובאנו עם ביטחון, אבל לא נתנו לנו באמת לנשום במשחק הזה (למרות שוויון זמני). צריך להבהיר לבית"ר שעם כל הכבוד הם עוד לא שם.
מה אנחנו כן יודעים? בית"ר קטלנית במתפרצות, ולא מתפתה לצאת קדימה אפילו כשהיא בפיגור. שליטה במגרש נגדה לא תיתן כלום וכמו שראינו גם יתרון מינימלי לא מבטיח דבר.
אולי מספיק כבר עם הכל שם בלאגן או מזל או אין מאמן.
בב"ז הצליח לעבוד על כולם בגדול,הוא הבין שההגנה שלהם חלשה אז הוא החליש מעט את הההתקפה ושם את גולדברג במקום הייסטר, וכל הקבוצה יורדת ומשתתפת במשחק ההגנה.
התקפית יש שם הנעת כדור טובה ומתפרצות מהירות ככה שזה רק נראה כמו בלאגן אבל זה ממש לא.
בכל מקרה אנחנו מקבלים אותם בטרנר אחרי מנוחה והם כמה ימים אחרי חצי גמר גביע אז נצא פראיירים אם לא ננצח ותאכלס גם אנחנו יכולים להיות רגועים ובלי לחץ אחרי המשחק אתמול.
חוזר ואומר רק לא תיקו.
לפתוח עם פקהארט בראשונה להמשיך עם שהר בשנייה.
בב"ז הצליח לעבוד על כולם בגדול,הוא הבין שההגנה שלהם חלשה אז הוא החליש מעט את הההתקפה ושם את גולדברג במקום הייסטר, וכל הקבוצה יורדת ומשתתפת במשחק ההגנה.
התקפית יש שם הנעת כדור טובה ומתפרצות מהירות ככה שזה רק נראה כמו בלאגן אבל זה ממש לא.
בכל מקרה אנחנו מקבלים אותם בטרנר אחרי מנוחה והם כמה ימים אחרי חצי גמר גביע אז נצא פראיירים אם לא ננצח ותאכלס גם אנחנו יכולים להיות רגועים ובלי לחץ אחרי המשחק אתמול.
חוזר ואומר רק לא תיקו.
לפתוח עם פקהארט בראשונה להמשיך עם שהר בשנייה.
למה רק לא תיקו ?עדיף להפסיד? נכון שניצחון יקרב אותנו מאוד לצלחת אבל הפסד יפגע קשה במורל,אני בחיים לא הולך על כל הקופה במשחק הזה ונותן לביתר לעקוץ במתפרצות,צריך לשחק בסבלנות אם לא ננצח במפגש הזה ננצח בטדי,מאמין שביתר יקרסו כבר ביום ראשון
משחק קודם אוגו לא היה.
הוא צריך להגיע היום בשיאו ולהראות לקלאודימיר מאיפה משתין הניגרי
ההבדלים המשמעותיים מהמפגש האחרון- אוגו חוזר, וואקמה רעב אחרי מנוחה, קונט לא משחק. לרעתינו- ורד חוזר.
סה"כ המשחק תלוי העיקר בנו (גם בקהל...) צריך לבוא עם גישה של להרוג בחניקה
סה"כ המשחק תלוי העיקר בנו (גם בקהל...) צריך לבוא עם גישה של להרוג בחניקה
שכטר כשיר?
לא סובללל אותם,לא את הקהל שלהם,ולא את הקבוצה שלהם.
קבוצה עם הרבה תחת
לא סובללל אותם,לא את הקהל שלהם,ולא את הקבוצה שלהם.
קבוצה עם הרבה תחת
גם היה מישהו שהתחפש לטוניyedidel כתב:משחק קודם אוגו לא היה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה