עירוני ק"ש- הפועל באר שבע, רביעי, 19:00, ק"ש
Re: עירוני ק"ש- הפועל באר שבע, רביעי, 19:00, ק"ש
דווקא על בן ביטון ומלמד נפלת? מוציא 6 שחקנים לפניהם
גם עם מליקסון ראינו *** היום , שינוי גדול מהרגע שבוא נכנס במקום קוואנקה לא היה .nir767676 כתב:אין ספק שעונה הבאה צריך לבחון את הסגל בראש ובראשונה מבחינת אופי.
כישרון זה אחלה, אבל קודם כל צריך שחקנים עם אופי ווינרי, אם הקבוצה לא מסוגלת לשחק כדורגל בלי מליקסון על המגרש יש בעיה.
השלט רקקקקקקקקקקק אליפות עדיין נשמר? זה הזמן להוציא מהבוידעם!!!
איזה אליפות? אפילו אם הייתה לחימה ואגרסיביות.
השחקנים כאילו לא מכירים אחד את השני, איבוד כדור כל שנייה, ונראה שגם השחקנים איבדו את החשק לרוץ בהתקפה. המצב הכי הגרוע שלנו ב3 שנים האחרונות.
השחקנים כאילו לא מכירים אחד את השני, איבוד כדור כל שנייה, ונראה שגם השחקנים איבדו את החשק לרוץ בהתקפה. המצב הכי הגרוע שלנו ב3 שנים האחרונות.
צריך לחזור לימי אלי זינו לקנסות .
היה היום שיא הביזיון .
היה היום שיא הביזיון .
מדקה 70 נגמרה האמונה
נגמרה האמונה של השחקנים במגרש, של הצוות, של שחקני הספסל... ושל האוהדים.
משחק שהחזיר אותי 5-6 שנים אחורה
לא רואה איך אנחנו מתאוששים ממשחק כזה למשחק בעוד 4 ימים.
נגמרה האמונה של השחקנים במגרש, של הצוות, של שחקני הספסל... ושל האוהדים.
משחק שהחזיר אותי 5-6 שנים אחורה
לא רואה איך אנחנו מתאוששים ממשחק כזה למשחק בעוד 4 ימים.
לא אהבתי את התגובה של הארגון
מה לא אהבת?CrazyRed7 כתב:לא אהבתי את התגובה של הארגון
ראינו מהקבוצה הזאת חרא בערימות, לא מזיז לנו להפסיד, יהיה מה שיהיה רק תלחמו.
לא תלחמו? אף אחד לא יעמוד לצדכם.
חרא בערימות?
כנראה ששכחו(אם בכלל ידעו, אוהדי טרנר) מה זה חרא בערימות. עובר על הפוסטים בפייסבוק ופשוט מתבייש.
כנראה ששכחו(אם בכלל ידעו, אוהדי טרנר) מה זה חרא בערימות. עובר על הפוסטים בפייסבוק ופשוט מתבייש.
+10000CrazyRed7 כתב:לא אהבתי את התגובה של הארגון
מאכזב מאוד לראות פוסט כזה. לא מתאים לארגון שלנו.
לא, אף אחד לא שכח.CrazyRed7 כתב:חרא בערימות?
אתה כל שבוע עובר על תגובות בפייסבוק ומתבייש ב"אוהדי טרנר", הגיע הזמן שנפסיק לחלק ציונים אחד לשני ונקבע מי אוהד פחות טוב או יותר טוב, האוהדים הם האחרונים שצריכים לקבל ביקורת.
לא יודע מה הולך בפייסבוק וזה גם לא מעניין אותי, אני רק יודע שאין אוהד כדורגל שהיה מקבל בהבנה זלזול כזה מצד הקבוצה שלו, קל וחומר אחרי כל התמיכה שהם מקבלים בלי הפסקה.
שוב אומר אם במקרה מישהו מעוניין להוציא את הדברים מהקשרם או להתחסד, לתוצאה היום ולשאר התוצאות העונה אין שום חשיבות. הדרך היא זו שמשנה, ואת הדרך הזאת אני באופן אישי לא מוכן לסבול.
בפעם הקודמת שהם עשו משהו כזה (הפסד לעכו) זה עשה רק טוב.
אם הייתם נוסעים לק"ש ורואים כזאת יכולת אולי גם אתם הייתם מגיבים ככה.
אם הייתם נוסעים לק"ש ורואים כזאת יכולת אולי גם אתם הייתם מגיבים ככה.
חחח אל תצחיק אותי.South Boy כתב:
לא, אף אחד לא שכח.
אתה כל שבוע עובר על תגובות בפייסבוק ומתבייש ב"אוהדי טרנר", הגיע הזמן שנפסיק לחלק ציונים אחד לשני ונקבע מי אוהד פחות טוב או יותר טוב, האוהדים הם האחרונים שצריכים לקבל ביקורת.
לא יודע מה הולך בפייסבוק וזה גם לא מעניין אותי, אני רק יודע שאין אוהד כדורגל שהיה מקבל בהבנה זלזול כזה מצד הקבוצה שלו, קל וחומר אחרי כל התמיכה שהם מקבלים בלי הפסקה.
שוב אומר אם במקרה מישהו מעוניין להוציא את הדברים מהקשרם או להתחסד, לתוצאה היום ולשאר התוצאות העונה אין שום חשיבות. הדרך היא זו שמשנה, ואת הדרך הזאת אני באופן אישי לא מוכן לסבול.
ברגע הראשון שהקבוצה צריכה תמיכה מהאוהדים - התוצאה מחכה לך בפייסבוק.
לא מסוגל לראות את החרא הזה. עונה מלאה בבעיות ופרשיות ובכל זאת אנחנו נלחמים על האליפות ועושים מזה קטסטרופה כאילו אנחנו בדרך לליגה השניה.
בושה של ״אוהדים״.
ותמשיך אתה לעשות דרמות. מסכן. איך אתה סובל מהביזיון הזה, פאקינג נקודה ממקום ראשון, נורא קשה.
אז נסיים מקום שלישי מי ישמע. תבינו את הנסיבות, תבלעו את הגלולה המרה ותסתמו את הפה.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 28 פברואר 2018, 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יודע ממה אתם מופתעים. ההפסד הכי צפוי העונה.
לא מבין למה לעזאזל כל שבוע מספרים לנו שזה נס שטוני מצליח לשחק ושרואים כמה הוא מתקשה בכל פעולה והוא עדין פותח היום.
איינבינדר לא יכול לשחק בראשון, אבל לא מקבל היום דקה.
פשוט הזוי.
לא מבין למה לעזאזל כל שבוע מספרים לנו שזה נס שטוני מצליח לשחק ושרואים כמה הוא מתקשה בכל פעולה והוא עדין פותח היום.
איינבינדר לא יכול לשחק בראשון, אבל לא מקבל היום דקה.
פשוט הזוי.
לפני כמה חודשים זה היה "איך אתה סובל מהביזיון הזה, פאקינג מקום ראשון, נורא קשה", היום זה הפך לנקודה ממקום ראשון. נראה מה תגיד כשנגיע לפלייאוף והיכולת הזאת תימשך, כמה נקודות נהיה ממקום ראשון.CrazyRed7 כתב: חחח אל תצחיק אותי.
ברגע הראשון שהקבוצה צריכה תמיכה מהאוהדים - התוצאה מחכה לך בפייסבוק.
לא מסוגל לראות את החרא הזה. עונה מלאה בבעיות ופרשיות ובכל זאת אנחנו נלחמים על האליפות ועושים מזה קטסטרופה כאילו אנחנו בדרך לליגה השניה.
בושה של ״אוהדים״.
ותמשיך אתה לעשות דרמות. מסכן. איך אתה סובל מהביזיון הזה, פאקינג נקודה ממקום ראשון, נורא קשה.
כבר אמרתי לך כמה פעמים שאתה טיפוס עם חשיבה כל כך מקובעת וצרה שלא מסוגל להבין לאן המצב הנוכחי יוביל אותנו אם הוא ימשך ככה, אני מאוד מתנצל שהנושא הזה מספיק חשוב לי כדי להתבאס מהעובדה שאני מבין מה יהיה הסוף אם המצב ימשך ככה.
אתה תמשיך לחלק ציונים לכולם ותחשוב שאתה יודע הכול, בינתיים כל פעם מחדש שאתה מנסה להכניס אנשים לפרופורציות המצב רק נהיה יותר גרוע. רק אתה אוהד אמיתי שיודע מה נכון להגיד ומה נכון לעשות, כולם מגזימים.