סוף הדרך :: הפועל ב״ש מודחת בפלייאוף האלופות
Re: סוף הדרך :: הפועל ב״ש מודחת בפלייאוף האלופות
המועדון חייב להבין שאי אפשר להישען כל פעם על ויטור חייבים עוד נצטרך בלם זר ברמה מתישהו
צהריים טובים,
האכזבה היא עצומה, מדובר בחלום (כמעט פנטזיה) ילדות של כולנו.
אבל חייב לומר שאחרי לילה של מנוחה והתאוששות בעייני השבר לכשעצמו לא כזה גדול.
היה כאן כישלון מקצועי נקודתי אבל אי העפלה לליגת האלופות בעייני היא לא כישלון חרוץ, זו לא הליגה שלנו ובפועל אין לנו מה לחפש שם, לא עם הסגל הזה.
חושב שיש לנו מטרות חשובות עוד לפנינו העונה, יש עוד שיאים שניתן לשבור, קמפיין אירופי דומה למה שעשינו שנה שעברה יכול להיות עצום עבור המועדון הזה.
היה כאן כישלון מקצועי נקודתי אבל אי העפלה לליגת האלופות בעייני היא לא כישלון חרוץ, זו לא הליגה שלנו ובפועל אין לנו מה לחפש שם, לא עם הסגל הזה.
חושב שיש לנו מטרות חשובות עוד לפנינו העונה, יש עוד שיאים שניתן לשבור, קמפיין אירופי דומה למה שעשינו שנה שעברה יכול להיות עצום עבור המועדון הזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שונא את הגישה של אין לנו מה לחפש שם.ניב כתב:צהריים טובים,
חיפה נשרה לאירופית מהמקום השלישי. הפועל ת"א היתה רחוקה רבע שעה מזה. למה להתאמץ עוד שנה להגיע לשם שוב אם זה ככה?
- ForeverRed
הלם. ככה זה מרגיש.
ידעתי שההרכב רע, ידעתי שלשחקנים ירעדו הביצים, אבל הייתי בטוח שנעבור.
דחיקה קטנה בדקה ה-90, ככה חשבתי. ואז הגיע טוני. ואז הנדנוביץ. ובאותו רגע הבנתי שנגמר.
אם יש משהו חיובי שאפשר לקחת מהמשחק הזה, זאת העובדה שאותם שחקנים שמיררו בבכי בסיום יעשו הכל כדי להגיע למעמד הזה שוב בשנה הבאה. אין לי ספק שאנחנו מסוגלים.
צריך להרים את החבר'ה ומהר כי נראה שכולם ברצפה. זה גם התפקיד שלנו.
אין זמן להסתכל אחורה. רק קדימה.
הכל לטובה.
ידעתי שההרכב רע, ידעתי שלשחקנים ירעדו הביצים, אבל הייתי בטוח שנעבור.
דחיקה קטנה בדקה ה-90, ככה חשבתי. ואז הגיע טוני. ואז הנדנוביץ. ובאותו רגע הבנתי שנגמר.
אם יש משהו חיובי שאפשר לקחת מהמשחק הזה, זאת העובדה שאותם שחקנים שמיררו בבכי בסיום יעשו הכל כדי להגיע למעמד הזה שוב בשנה הבאה. אין לי ספק שאנחנו מסוגלים.
צריך להרים את החבר'ה ומהר כי נראה שכולם ברצפה. זה גם התפקיד שלנו.
אין זמן להסתכל אחורה. רק קדימה.
הכל לטובה.
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
הסיכום שלי:
https://www.facebook.com/LehaviBlog/pho ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
תנחומיי. כשהפועל פ"ת ירדה ליגה, יצאתי חפוי ראש מהאצטדיון ושמעתי איזה אוהד אומר לחבר שלו "אחי, מה אתה מבואס? אתה יודע איזה כיף זה לאומית? רצים בצמרת, כל משחק שאתה לא מנצח זה בושה, חלום!" כמובן שעדיף לשחק בליגת העל, אבל אני מצאתי את זה כזווית ראייה מעודדת מאוד.
עכשיו תחשבו שאתם עומדים להסתפק בליגה האירופית במקום בצ'מפיונס, ותזכרו מאילו תהומות הגעתם.
https://www.facebook.com/LehaviBlog/pho ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
תנחומיי. כשהפועל פ"ת ירדה ליגה, יצאתי חפוי ראש מהאצטדיון ושמעתי איזה אוהד אומר לחבר שלו "אחי, מה אתה מבואס? אתה יודע איזה כיף זה לאומית? רצים בצמרת, כל משחק שאתה לא מנצח זה בושה, חלום!" כמובן שעדיף לשחק בליגת העל, אבל אני מצאתי את זה כזווית ראייה מעודדת מאוד.
עכשיו תחשבו שאתם עומדים להסתפק בליגה האירופית במקום בצ'מפיונס, ותזכרו מאילו תהומות הגעתם.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מבין למה אנחנו רצים פחות משמעותית מהקבוצה היריבה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
העונה השחקנים נותנים מעצמם פחות, ראינו את הנתונים בכל המשחקים עד עכשיו.גדי כתב:לא מבין למה אנחנו רצים פחות משמעותית מהקבוצה היריבה.
לא יודע אם זה מחוסר רצון או מחוסר מוכנות פיזית.
מליקסון התראיין לשירי, כנל בכר, כנל אסיThe red one כתב: איזה ראיונות השחקנים נתנו חוץ מהמסעת?
טראומת לודוגורץ הייתה בעוכרינו.
כולם אחרי המשחק אמרו שבאנו יהירים, התקפיים מדי ונתנו להם שטח. וזה היה נכון, לודו קבוצה איכותית בטירוף שטרפה אותנו.
מאריבור אפילו לא קרובה לזה.
היינו צריכים ללכת דווקא בגישת הונבד. לדעת שאנחנו יותר איכותיים, לפתוח עם אוחנה ולשחק פתוח בידיעה שאם ניתן גול גם 2 שלהם לא יגררו הדחה. עוד אחד שלנו והם בכלל יצטרכו 4.
עם משחק ההגנה שלנו ספיגה גם ככה תבוא מתישהו.
כולם אחרי המשחק אמרו שבאנו יהירים, התקפיים מדי ונתנו להם שטח. וזה היה נכון, לודו קבוצה איכותית בטירוף שטרפה אותנו.
מאריבור אפילו לא קרובה לזה.
היינו צריכים ללכת דווקא בגישת הונבד. לדעת שאנחנו יותר איכותיים, לפתוח עם אוחנה ולשחק פתוח בידיעה שאם ניתן גול גם 2 שלהם לא יגררו הדחה. עוד אחד שלנו והם בכלל יצטרכו 4.
עם משחק ההגנה שלנו ספיגה גם ככה תבוא מתישהו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אין מה לעשות, הכל הולך לנו קשה, אין ברירה אחרת, נאלץ להגיע לשלב הבתים דרך זכייה בליגה האירופאית
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
זה היה לפני המשחק עצמו, הם מחוייבים לעשות את זה (חוץ מאסי, שהתראיין באותו יום בלי קשר) על פי חוקי אופ"א ולזכיינית השידור בטלוויזיה.אלדר כתב: מליקסון התראיין לשירי, כנל בכר, כנל אסי
נראינו פעם טוב עם מליקסון ב3 בלמים?
הצלחנו באמת כששיחקנו 3-4-3 כשטוני ובוזגלו שיחקו ממש על האגפים.
אני לא חושב שיש לנו כרגע את הכלים לשחק בצורה הזו, בעיקר אין מגן ימני מתאים ואין קשר מרכזי שיפתח משחק שלא מסתכם בלהעיף כדורים למעלה.
כדאי לגנוז אותה לעת עתה.
הצלחנו באמת כששיחקנו 3-4-3 כשטוני ובוזגלו שיחקו ממש על האגפים.
אני לא חושב שיש לנו כרגע את הכלים לשחק בצורה הזו, בעיקר אין מגן ימני מתאים ואין קשר מרכזי שיפתח משחק שלא מסתכם בלהעיף כדורים למעלה.
כדאי לגנוז אותה לעת עתה.
אולימפיאקוס, מכבי בפלייאוףyossi כתב:נראינו פעם טוב עם מליקסון ב3 בלמים?
וסאות'המפטון בית.bs war כתב:
אולימפיאקוס, מכבי בפלייאוף
מחצית שנייה מול אולימפיאקוס אם אני זוכר נכון עברנו ל4-3-3.
שער אחד שגם הוא מפנדל. לא מחמיא במיוחד.
אז הייתה לנו הגנה ברזל. היום כשאין, משחק ההתקפה הוא קריטי הרבה יותר. וזה לא עובד.
מישהו פה חשב שאנכנו לא נספוג?כנראה רק בכר, היה חייב לעשות חילוף כפול דקה 20 חיכה וחיכה וביזבז לנו 40 דקות