שיוסיף "חתול שחור" לשם משתמשאדום זקן כתב: אתה עושה בכוונה כאילו?
מאריבור- הפועל ב"ש, שלישי, 21:45, מאריבור
Re: מאריבור- הפועל ב"ש, שלישי, 21:45, מאריבור
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אתה מה זה קרוב לקבל כאפת מקלדתLIAV00S כתב:אשכרה מהתקציר הזה -
https://www.youtube.com/watch?v=yNfc_eb4rUg" onclick="window.open(this.href);return false;
אנחנו עוברים לתקצירים של המפעל הגדול ביותר
נ.ב- מליקסון...

אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- The red one
כןאדום זקן כתב: אתה עושה בכוונה כאילו?
זה שלומי12 אם עדיין לא שמתם לב
אז כן... הוא עושה בכוונה
אז כן... הוא עושה בכוונה
המאמן שלהם כנראה מתעסק רק באיך לעצור את טוני וטוב שכך,מליקסון ואוחנה כשיכנס הם המפתחות לניצחון כדור אחד לפקאהרט זה מה שאנחנו צריכים כדי לתת גול,
דרך אגב איבינדר יכול לספר לחברה איך זה להפסיד למריבור דקה 94
דרך אגב איבינדר יכול לספר לחברה איך זה להפסיד למריבור דקה 94
אתה בא לאגמים?LIAV00S כתב:אשכרה מהתקציר הזה -
https://www.youtube.com/watch?v=yNfc_eb4rUg" onclick="window.open(this.href);return false;
אנחנו עוברים לתקצירים של המפעל הגדול ביותר
נ.ב- מליקסון...
מאריבור קבוצה חכמה, אני חושב שראו את זה בטרנר. יש להם כמה מגבלות ששום חוכמה לא תעזור להם שם,
כמו האיטיות של שולר ומילץ, או חוסר הפיזיות של הקשרים שלהם, אבל עם התמיכה של המגרש הביתי יש להם את היכולת
להניע כדור ולחדור את האמצע שלנו, הייתי אומר די בקלות, לאור היכולת שלנו באמצע לאחרונה.
גם לדעתי 3 בלמים תפור על המשחק הזה.
אלחמיד שפחות מתואם יכול להיות על תקן הבלם השלישי שמחפה מתי שיש צורך.
אם יש לנו יתרון עליהם, מהירות במתפרצות, צריך לשחק על זה כמה שיותר.
מערך כזה גם מחפה על האמצע הפרוץ וגם יעודד אותם לתקוף עם יותר שחקנים ולהיחשף למתפרצות.
כמו האיטיות של שולר ומילץ, או חוסר הפיזיות של הקשרים שלהם, אבל עם התמיכה של המגרש הביתי יש להם את היכולת
להניע כדור ולחדור את האמצע שלנו, הייתי אומר די בקלות, לאור היכולת שלנו באמצע לאחרונה.
מערך כזה גם מחפה על האמצע הפרוץ וגם יעודד אותם לתקוף עם יותר שחקנים ולהיחשף למתפרצות.
מה זה על תקן הבלם השלישי? 3 בלמים זה 3 בלמים באותו קו. גם ככה יש חוסר תיאום. בשביל מה להוסיף? מה גם שבמקרה הזה אתה חייב אמצע אגרסיבי ועם בלם שלישי אתה מוותר על שחקן אמצע.Eelect כתב:מאריבור קבוצה חכמה, אני חושב שראו את זה בטרנר. יש להם כמה מגבלות ששום חוכמה לא תעזור להם שם,
אני מעדיף את מה שהביאנו עד הלום.
433 או 4231. בלי נסיונות במשחק הכי חשוב שיש.
להזכיר לך שמה שהביאנו עד הלום בטרנר מול לודוגורץ לא בהכרח היה המערך הנכון בחוץ.izguy83 כתב: מה זה על תקן הבלם השלישי? 3 בלמים זה 3 בלמים באותו קו. גם ככה יש חוסר תיאום. בשביל מה להוסיף? מה גם שבמקרה הזה אתה חייב אמצע אגרסיבי ועם בלם שלישי אתה מוותר על שחקן אמצע.
אני מעדיף את מה שהביאנו עד הלום.
433 או 4231. בלי נסיונות במשחק הכי חשוב שיש.
אין מערך שאין בו חסרונות, אני פשוט חושב ש3 בלמים יכפה את סוג המשחק שהכי יתאים לנו.
צפיפות, משיכה שלהם קדימה ואפשרות נוחה לעקוץ אותם.
אם היה מדובר בקבוצת התקפה מהירה סטייל לודוגורץ הייתי מודאג יותר מהקטע של חוסר התאום.
לא מבין למה נרתעים כאן ממערך 3 הבלמים. הזכרון שלי מספר שהשגנו איתו תוצאות נפלאות בזירה האירופית והיינו מספיק מסוכנים גם מלפנים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
דואגים מחוסר תיאום.Totti כתב:לא מבין למה נרתעים כאן ממערך 3 הבלמים. הזכרון שלי מספר שהשגנו איתו תוצאות נפלאות בזירה האירופית והיינו מספיק מסוכנים גם מלפנים.
כאילו שעד עכשיו אלחמיד התאמן עם חלוצים באשדוד על עמידה בקוו אחד.
זהו, שעם יכולת ההגנה הנוכחית שלנו, לא רוצה להזמין את היריבה לתקוף ולא משנה מי זו כרגע.Eelect כתב: להזכיר לך שמה שהביאנו עד הלום בטרנר מול לודוגורץ לא בהכרח היה המערך הנכון בחוץ.
אין מערך שאין בו חסרונות, אני פשוט חושב ש3 בלמים יכפה את סוג המשחק שהכי יתאים לנו.
צפיפות, משיכה שלהם קדימה ואפשרות נוחה לעקוץ אותם.
אם היה מדובר בקבוצת התקפה מהירה סטייל לודוגורץ הייתי מודאג יותר מהקטע של חוסר התאום.
אתם מתעלמים מהבעיה וחושבים שיש בעיה רק בחוליה האחורית. הבעיה יותר גדולה. נגד לודו קיבלנו גולים יותר בגלל קישור רך שלא עצר את ההתקפה בזמן (בשני הגולים הראשונים).
רוצה אמצע חזק ולשלוט במשחק. אנחנו יותר טובים. מה גם שגול אחד בתחילת המשחק והם ילכו אחורה ואז אתה חייב חילוף מוקדם.
לא אוהב את זה. בטח לא עם שחקן שלא מתואם וזה משחקו השני בקבוצה.
אם היה פה הובאן הייתי מדבר לגמרי אחרת. גם בגלל הגמישות בתוך ה11 וגם בגלל אינטיליגנציית המשחק שלו.
יש ויש. מול אינטר בבית זה דווקא היה בעוכרינו ורק כשעברנו ל2 בלמים התחלנו לשחק. אני לא אוהב ניסויים בשלבים כאלה. כמו שרשמתי תגובה מעל, אם הובאן פה, אז מסכים לחלוטין עם 3 בלמים.Totti כתב:לא מבין למה נרתעים כאן ממערך 3 הבלמים. הזכרון שלי מספר שהשגנו איתו תוצאות נפלאות בזירה האירופית והיינו מספיק מסוכנים גם מלפנים.
זה בדיוק העניין. אם הקישור שלנו היה מצטיין אולי לא הייתי מעלה את האפשרות של 3 בלמים.izguy83 כתב: זהו, שעם יכולת ההגנה הנוכחית שלנו, לא רוצה להזמין את היריבה לתקוף ולא משנה מי זו כרגע.
אתם מתעלמים מהבעיה וחושבים שיש בעיה רק בחוליה האחורית. הבעיה יותר גדולה. נגד לודו קיבלנו גולים יותר בגלל קישור רך שלא עצר את ההתקפה בזמן (בשני הגולים הראשונים).
רוצה אמצע חזק ולשלוט במשחק. אנחנו יותר טובים. מה גם שגול אחד בתחילת המשחק והם ילכו אחורה ואז אתה חייב חילוף מוקדם.
לא אוהב את זה. בטח לא עם שחקן שלא מתואם וזה משחקו השני בקבוצה.
אם היה פה הובאן הייתי מדבר לגמרי אחרת. גם בגלל הגמישות בתוך ה11 וגם בגלל אינטיליגנציית המשחק שלו.
הוא חלש לאחרונה, נוצרים חורים גם כשאנחנו עולים עם הקישור הכי חזק שלנו, לכן אני לא רואה ברירה אלא לחזק את קו ההגנה.
היריבה חייבת גול, הקישור שלנו פרוץ, אנחנו רוצים לעקוץ אותם במתפרצות כי במשחק מסודר הם מאוד מאורגנים,
כאילו.. כל הסימנים בעולם מראים שזה המערך המתאים ביותר לסוג המשחק שיתפתח.