+1סניור כתב: להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות זה צ'ופר, לא משהו שמועדון בסדר גודל שלנו בונה עליו. מה גם שבכלל לא בטוח שזה עדיף לנו מאשר האירופית.. עם כל הכסף והטררם - לחטוף חבילות על בסיס דו שבועי לא עושה טוב לאף קבוצה.
הליגה האירופית זה המקום בשבילנו אם נצליח לייצר כדורגל טוב כמו בעונה שעברה.
ואם אתה חושב שקבוצה ישראלית כלשהי, היום, אי פעם בעבר ואיפשהו בעתיד הנראה לעין שווה יותר מ 32 הגדולות בליגה האירופית, אז הדיון הזה עקר מלכתחילה.
מחנה אימונים 2017/2018
Re: מחנה אימונים 2017/2018
- ForeverRed
יש הרבה נסיבות מקלות להפסד הזה. משחק הכנה ראשון, יריבה חזקה שנמצאת בכושר משחק.
אבל, ההפסד הזה צריך גם להדליק נורה אדומה. בגלל היכולת, בגלל המערך. בגלל שלא בוצע ריענון מספק בסגל ושחקנים מסוימים מרשים לעצמם קצת לזלזל.
מאמין שכבר במשחק הבא החבר'ה ירימו את עצמם. לא צריך לקחת קשה את ההפסד אבל הוא גם לא צריך לעבור לידינו.
אבל, ההפסד הזה צריך גם להדליק נורה אדומה. בגלל היכולת, בגלל המערך. בגלל שלא בוצע ריענון מספק בסגל ושחקנים מסוימים מרשים לעצמם קצת לזלזל.
מאמין שכבר במשחק הבא החבר'ה ירימו את עצמם. לא צריך לקחת קשה את ההפסד אבל הוא גם לא צריך לעבור לידינו.
מסכים. מאוד הפריע לי לראות את הזלזול של הניגרים.ForeverRed כתב:יש הרבה נסיבות מקלות להפסד הזה. משחק הכנה ראשון, יריבה חזקה שנמצאת בכושר משחק.
לא מסכים, עכשיו זה הזמן לקחת מושכות. אוחנה בטוח, זריהן אני מקווה שיתייצבסתיו רווח!.! כתב: זה לא הזמן שלהם כרגע להוביל קבוצה אלופה.. עוד שנה שנתיים שישתפרו ויצברו ניסיון יהיה להם מקום בהרכב הראשון, כרגע זה לא הזמן.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא משנה באיזו מסגרת...אסור לנו להפסיד ככה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
היחיד שהציג לטעמי יכולת מעודדת היה אורן ביטון.שמעון א כתב:לא ראיתי
היה מישהו ששיחק טוב אצלנו?
+המון. פשוט כאב בעיניים.Totti כתב:לא משנה באיזו מסגרת...אסור לנו להפסיד ככה
אולי התבוסה הזאת תעשה לנו טוב לקראת ההונגרים
אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים?זה פאקינג משחק אימון ראשון ובגלל שפגשנו קבוצה חזקה ובכושר טוב יותר הפסדנו.
אתם יודעים שבאף מחצית לא שיחק ההרכב הראשון?!?
מצחיק מאוד כל הלחץ כאן ובמקומות אחרים
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
ואתה חושב שהם פתחו בהרכב הכי חזק שלהם? לי ניראה שלאtaltal כתב:אתם יודעים שבאף מחצית לא שיחק ההרכב הראשון?!?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- The red one
אני לא באמת יודע אבל אני סבור שכן משום שכבר ביום חמישי הקרוב יש להם משחק בליגה אירופית וכמדומני זו ההכנה האחרונה שלהםסתיו רווח!.! כתב: ואתה חושב שהם פתחו בהרכב הכי חזק שלהם? לי ניראה שלא
שמעעעעע אחיייייי אתה יותר מדי לחוץ שתחרר כבר הקבוצה חזרה להתאמן לפני שבוע פעם ראשונה בחודש וחצי האחרונים שהשחקנים רואים דשא מספיק עם הפאניקה.סתיו רווח!.! כתב: ואתה חושב שהם פתחו בהרכב הכי חזק שלהם? לי ניראה שלא
זה או אופוריה או דיפרסיה אין אמצע? תכנסו לפרופורציות.
דווקא נראה לי שכן כי יש להם משחק רשמי ראשון ביום חמישי ...
כל המשחק היה ניסוי כלים
כל המשחק היה ניסוי כלים
- The red one
סאות' בוי חבר, מה זאת השאלה הזאת? אתה אוהד את הקבוצה מספיק שנים כדי לדעת שזו לא שאלה -South Boy כתב:
שמעעעעע אחיייייי אתה יותר מדי לחוץ שתחרר כבר הקבוצה חזרה להתאמן לפני שבוע פעם ראשונה בחודש וחצי האחרונים שהשחקנים רואים דשא מספיק עם הפאניקה.
זה או אופוריה או דיפרסיה אין אמצע? תכנסו לפרופורציות.
זה או סקנדל או פסטיבל, ואין אמצע.