לואי טאהא
Re: לואי טאהא
"טאהא הוא ילד הכפר עראבה"
עראבה זו עיר, הבורות של הכתבים מעייפת ומורידה את החשק להמשיך לקרוא
עראבה זו עיר, הבורות של הכתבים מעייפת ומורידה את החשק להמשיך לקרוא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מגיע לו שהשיפור שהוא עושה יתבטא גם בפירגון בתקשורת ולא רק אצלנו.RedBend כתב:https://m.ynet.co.il/Articles/5186045
עבור אחד שכמעט אף פעם לא נמצא באור הזרקורים, זה תמיד מרגש לראות את זה קורה.
לב ענק יש לו, ללא ספק מגיעה לו סוף סוף ההכרה ותשומת הלב הזו.
אנלא יודע למה, אבל לפרגן לו מרגיש לי כמו פעולה לא פופלרית בעליל.
צריך להגיד בקול רם- עשה העונה התקדמות, רק שימשיך ככה עוד תשעה משחקים ויזכה לציון מצטיין.
לקח פיקוד על ההגנה כשכולם נפלו אחד אחרי השני ועושה עונה גדולה
כל הכבוד לו באמת
כל הכבוד לו באמת
סיפור אמיתי ומשעשע:
בעונת האליפות הראשונה, במשחק האחרון המכריע נגד בני סכנין בבית, הבוס שלי אירגן לו ולמשפחה 4 כרטיסים ליציע של סכנין, דרך היו"ר של סכנין (קשור איכשהו לעבודה של חמו), ובשיחה עם איתו הוא אמר שהוא שלח את ארבעת הכרטיסים עם אבא של לואיי טאהא, שלח לנו את המספר שלו ואמר שנקבע איתו איפה נפגשים ביום של המשחק.
שמחים וצאלים הם קבעו להיפגש בתחנת דלק פז בכניסה לעיר, מגיע הרכב של אבא של לואיי טאהא עם הכרטיסים, הוא פותח חלון, מוסר לבוס שלי מעטפה ביד, סוגר את החלון ונוסע משם מהר מהר...
פותחים את המעטפה, יש בפנים 2 כרטיסים.
בעונת האליפות הראשונה, במשחק האחרון המכריע נגד בני סכנין בבית, הבוס שלי אירגן לו ולמשפחה 4 כרטיסים ליציע של סכנין, דרך היו"ר של סכנין (קשור איכשהו לעבודה של חמו), ובשיחה עם איתו הוא אמר שהוא שלח את ארבעת הכרטיסים עם אבא של לואיי טאהא, שלח לנו את המספר שלו ואמר שנקבע איתו איפה נפגשים ביום של המשחק.
שמחים וצאלים הם קבעו להיפגש בתחנת דלק פז בכניסה לעיר, מגיע הרכב של אבא של לואיי טאהא עם הכרטיסים, הוא פותח חלון, מוסר לבוס שלי מעטפה ביד, סוגר את החלון ונוסע משם מהר מהר...
נערך לאחרונה על ידי maxkid22 ב 22 מרץ 2018, 10:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
ומה בסוף? איך נכנסו עוד 3?
הוא נתן את 2 הכרטיסים לחמו וגיסו וראה בבית...The red one כתב:ומה בסוף? איך נכנסו עוד 3?
שטויות, היום כבר צוחקים על זה... 

הוא שיחק כלכך הרבה זמן כחלוץ, איך אין לו ביטחון עם הכדור?
- ForeverRed
בן שהר שיעול שיעול..zivmay כתב:הוא שיחק כלכך הרבה זמן כחלוץ, איך אין לו ביטחון עם הכדור?
יש מעט מאוד פעמים בחיים שהייתי מוכן לבצע עבירה כדי לזכות במשהו.maxkid22 כתב:סיפור אמיתי ומשעשע:
הייתי שודד את שפע הפקות באיומי סכין אם לא היה לי כרטיס, הכל כשר מבחינתי לאירוע ההוא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מצפה ממנו שיפרוץ קדימה סטייל פיקה. אבל גם את המינימום הוא מתקשה לעשות ( צדק, טיבי).ForeverRed כתב: בן שהר שיעול שיעול..
- ForeverRed
בלמים כמו צדק וטיבי הם נדירים בנוף הכדורגל הישראלי.zivmay כתב:
לא מצפה ממנו שיפרוץ קדימה סטייל פיקה. אבל גם את המינימום הוא מתקשה לעשות ( צדק, טיבי).
שיר צדק וטיבי זה המינימום לבלם שלישי / רביעי בקבוצה ישראלית? מה פספסתי?zivmay כתב:
לא מצפה ממנו שיפרוץ קדימה סטייל פיקה. אבל גם את המינימום הוא מתקשה לעשות ( צדק, טיבי).
להתפלפל על הטכניקה זה למחזר את הדיון מתחילת הטופיק All over again
בסופו של יום, לכל שחקן שמשחק בליגה הישראלית יש פרמטרים של המשחק שהוא פחות טוב בהם, חלקם ברי שיפור וחלקם לא. הרי לשחקנים שטובים בהכל אין מה לדרוך כאן..
אז לכל מי שמתבאס על הטכניקה שלו אני מציע להסתכל על סך כל התכונות שלו, נדמה לי שהוא הוכיח השנה יותר מתמיד שיש על מי לסמוך. היתרונות גבוהים בהרבה מהחסרונות.
אז הוא מגושם עם הכדור ביחס לויטור- כמה ויטורים יש כאן? וכמה זה באמת קריטי?
אם העשרה שמשחקים לידו יתנו את התפוקה שלהם הטכניקה הזו לא צריכה לעניין אף אחד, שימשיך להוביל את ההגנה הטובה בליגה בואו לא נהיה חזירים יותר מדי
צריך להיכנס לפרופורציה לפעמים, ביחס לחומר הגלם שיש כאן לואיי בין הבלמים הטובים בליגה.
בסופו של יום, לכל שחקן שמשחק בליגה הישראלית יש פרמטרים של המשחק שהוא פחות טוב בהם, חלקם ברי שיפור וחלקם לא. הרי לשחקנים שטובים בהכל אין מה לדרוך כאן..
אז לכל מי שמתבאס על הטכניקה שלו אני מציע להסתכל על סך כל התכונות שלו, נדמה לי שהוא הוכיח השנה יותר מתמיד שיש על מי לסמוך. היתרונות גבוהים בהרבה מהחסרונות.
אז הוא מגושם עם הכדור ביחס לויטור- כמה ויטורים יש כאן? וכמה זה באמת קריטי?
אם העשרה שמשחקים לידו יתנו את התפוקה שלהם הטכניקה הזו לא צריכה לעניין אף אחד, שימשיך להוביל את ההגנה הטובה בליגה בואו לא נהיה חזירים יותר מדי
צריך להיכנס לפרופורציה לפעמים, ביחס לחומר הגלם שיש כאן לואיי בין הבלמים הטובים בליגה.