ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי oranu »

אסי, דגים כתב:זהו, נתפסתם עליו? הוא צילם שניצל באינסטגרם ויצא לחופשה קצרה אז החלטתם שהוא לא מקצוען? ראיתם את התוכנית שיקום שלו והחלטתם שהוא לא מבצע אותה?
תודה, צריך להפסיק להאשים שחקנים כשאין לנו מושג מה באמת קורה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

oranu כתב: תודה, צריך להפסיק להאשים שחקנים כשאין לנו מושג מה באמת קורה.
לא מאשים... אני באמת מנסה להבין מה קורה פה???

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

תדבר עם דרור שמשון ומיכאל ברוש ותשאל אותם איך תהליך השיקום שלו אמור לעבוד ומה הלו"ז.

כל עוד אין לאנשים מושג אין להם זכות לצאת בהאשמות כאלה חמורות, מצטער לא מקבל את זה שכל ילד בן 20 שמתלהב מאינסטגרם הוא לא מקצוען.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

העובדות הן כאלה, זריהן הגיע בינואר בעונה שעברה לקבוצה ונפצע בשריר הירך האחורי אחרי חודשיים.
חזר מפציעה, וממש מעט אחרי נפצע שוב באותו המקום.
יש כאלה שיגידו חוסר מזל, אבל שחקן שבמשך חצי שנה פצוע יותר מאשר כשיר זה לא חוסר מזל ומישהו פה אשם, ניב עצמו או הצוות המקצועי.
כששחקן נפצע הוא לא אמור לבקש לצאת לחופשה אלא אמור להתעסק בהחלמה מפציעה, מה שלא קורה בחופשה. גם אם הוא מתקדם טוב עם ההחלמה, זה לא נראה טוב ויש בזה פגם.
אין לי מושג על מה אתה מדבר עם האינסטגרם כי אני לא עוקב אחרי שחקנים ברשתות החברתיות, רק מתייחס לעובדות שאני רואה בשטח.
יש פה הרבה מקום לביקורת כי מישהו כאן אשם במצב הזה ולא מדובר בצירוף של נסיבות, ואני דווקא חשבתי בהתחלה שזריהן רק צריך להסתגל לקצב של הקבוצה ובגלל זה הוא נפצע (דפדף אחורה).
אין לאנשים זכות לצאת בהאשמות? כבר דיברנו על זה שכל אחד יגיד את דעתו לא? ;)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בידיעות הנגב פורסם שחזר לאימונים לפני מספר ימים וחש בכאבים.
כנראה שיש אלמנט פסיכולוגי.

אמור לחזור בקרוב לאימונים מלאים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שחקן שפצוע כמעט חצי שנה בגלל קרע בשריר מעלה כמה שאלות. שיש להן תשובות פשוטות מאוד.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

South Boy כתב:העובדות הן כאלה, זריהן הגיע בינואר בעונה שעברה לקבוצה ונפצע בשריר הירך האחורי אחרי חודשיים.
חזר מפציעה, וממש מעט אחרי נפצע שוב באותו המקום.
יש כאלה שיגידו חוסר מזל, אבל שחקן שבמשך חצי שנה פצוע יותר מאשר כשיר זה לא חוסר מזל ומישהו פה אשם, ניב עצמו או הצוות המקצועי.
כששחקן נפצע הוא לא אמור לבקש לצאת לחופשה אלא אמור להתעסק בהחלמה מפציעה, מה שלא קורה בחופשה. גם אם הוא מתקדם טוב עם ההחלמה, זה לא נראה טוב ויש בזה פגם.
אין לי מושג על מה אתה מדבר עם האינסטגרם כי אני לא עוקב אחרי שחקנים ברשתות החברתיות, רק מתייחס לעובדות שאני רואה בשטח.
יש פה הרבה מקום לביקורת כי מישהו כאן אשם במצב הזה ולא מדובר בצירוף של נסיבות, ואני דווקא חשבתי בהתחלה שזריהן רק צריך להסתגל לקצב של הקבוצה ובגלל זה הוא נפצע (דפדף אחורה).
אין לאנשים זכות לצאת בהאשמות? כבר דיברנו על זה שכל אחד יגיד את דעתו לא? ;)
אשמים, אשמה, מישהו אשם.

גארת בייל היה פצוע עונה שעברה במשך יותר מחצי עונה, גם שם הצוות הרפואי עלוב והשחקן יוצא לחופשות על חשבון החלמה?

יש לזה טעם לפגם לדעתך, לדעת הצוות המקצועי לא כי עובדה שאישרו לו לצאת.

אז כן זה לא כיף, זה מעצבן והכשירות שלו בהחלט מעלה סימני שאלה לגבי תפקודו בהמשך.

מפה ולהאשים אותו שיצא לחופשה על חשבון ההחלמה ושהוא לא מקצוען? תחושה אישית נטו שלך ללא שום ידיעה על הלוז שלו והתכנית חזרה לכושר.

זכותך לרשום מה שאתה רוצה, לא הוגן לקבוע עובדות בנחרצות על סמך תחושות אישיות, תגיד שזו תחושה אישית ולא תקבע את זה כעובדה לא מבוססת בעליל ולאף אחד זה לא יפריע.

הנחרצות וקביעת העובדות כאילו אתה עובד איתו ביום יום או מינימום הפיזיותרפיסט הטוב בעולם לגילו הופכות את הדיעה שלך (בדגש על דיעה) למגוחכת.

שחקנים טובים, מוכשרים, חזקים ומקצוענים יותר מניב זריהן סובלים מפציעות חוזרות ונשנות, בכל העולם, ניב זריהן הוא לא הראשון מסוגו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

חשבת אולי לרגע שאישרו לו לצאת כי בתכנית ההחלמה שלו בזמן הנתון של החופשה לא מתוכננת לו שום פעילות ספורטיבית מאומצת כחלק מההחלמה? ושהצוות החליט שאחרי פציעה מתמשכת יעשה טוב זריהן אם ייצא לחופשה גם מבחינה פיסית וגם מבחינה מנטאלית?

אתה מבין שאתה לא במקום של לקבוע אלא להביע דיעה?

כי יש הבדל ענק בין עובדות לדיעות, אם אתה לא עושה את ההפרדה אפשר להפסיק להתדיין וגם זה בסדר.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

oranu כתב: אשמים, אשמה, מישהו אשם.

גארת בייל היה פצוע עונה שעברה במשך יותר מחצי עונה, גם שם הצוות הרפואי עלוב והשחקן יוצא לחופשות על חשבון החלמה?

יש לזה טעם לפגם לדעתך, לדעת הצוות המקצועי לא כי עובדה שאישרו לו לצאת.

אז כן זה לא כיף, זה מעצבן והכשירות שלו בהחלט מעלה סימני שאלה לגבי תפקודו בהמשך.

מפה ולהאשים אותו שיצא לחופשה על חשבון ההחלמה ושהוא לא מקצוען? תחושה אישית נטו שלך ללא שום ידיעה על הלוז שלו והתכנית חזרה לכושר.

זכותך לרשום מה שאתה רוצה, לא הוגן לקבוע עובדות בנחרצות על סמך תחושות אישיות, תגיד שזו תחושה אישית ולא תקבע את זה כעובדה לא מבוססת בעליל ולאף אחד זה לא יפריע.

הנחרצות וקביעת העובדות כאילו אתה עובד איתו ביום יום או מינימום הפיזיותרפיסט הטוב בעולם לגילו הופכות את הדיעה שלך (בדגש על דיעה) למגוחכת.

שחקנים טובים, מוכשרים, חזקים ומקצוענים יותר מניב זריהן סובלים מפציעות חוזרות ונשנות, בכל העולם, ניב זריהן הוא לא הראשון מסוגו.
כשאני אומר שאני מתייחס לעובדות זה לא אומר שאני אומר שדעתי היא עובדה. זה אומר שאני מביע את דעתי על סמך העובדות שנמצאות בשטח בקשר לכשירות שלו ולא על סמך תמונות באינסטגרם או השד יודע מה.
אתה כל הזמן אומר שלגיטימי להביע דעה ואומר שאני לא במצב של לקבוע עובדות, איפה קבעתי עובדה? איפה אמרתי שיש רק אמת אחת וזה מה שאני אומר?
אני כל הזמן מסתייג, כל הזמן אומר שמהרושם השטחי שלי עולה כך וכך כדי שיבינו שאני אומר את דעתי בלבד, אבל כשנדבקת אלייך סטיגמה כבר אי אפשר לשחרר ממנה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אנחנו שבויים בתדמיות. שחקני הרכש שהגיעו מאשדוד נצרבו כלא מקצוענים.
אוחנה הוכיח את ההפך, זריהן עדיין לא.
לדעתי עושים לו עוול. אני בטוח שהוא מקצוען, יצא לחופשה בוודאות בהסכמה ועידוד של הצוות המקצועי.
שמח שהצוות לא מחזיר אותו בלחץ. יהיה כוכב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אתם עושים כאן עוול בלתי נתפס.
אני בטוח שזה לא מגיע ממקום אישי אלה מחוסר אינפורמציה.
איך אפשר להגיד חוסר מקצוענות שאף אחד מכם לא היה איתו אפילו דקה אחת!!!
איך אפשר להגיד את מה שאתם אומרים מבלי להיות חלק מהמערכת,מבלי להכיר את אופן הטיפול שלו??
אפשר להגיד "כן,יש טעם לפגם שהוא מצלם עצמו בכל מיני מקומות בזמן שכביכול הוא נחשב פצוע".
אבל מה היה עושה לכם את החיים שקטים יותר? אם כמו בוזגלו היה מצלם עצמו בחדר כושר?
גוף האדם הוא דבר אינדבידואלי,לכל אחד יש את קצב ההחלמה שלו,חלק מהר יותר וחלק איטי יותר.
על אז אותו משקל אני יכול להגיד איך ברדהן נפצע כל יומיים??
אה,נכון הוא לא מקצוען

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לפי האינסטגרם שלו הוא בכלל היה בבית בסופש הזה..
על איזה חופשה מדובר?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מקווה שיחזור מהר ויוכיח אחרת!

E26

שליחה על ידי E26 »

יש שמועות שהוא שובר שורות...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן