yedidel כתב:בחזרה לנושא הטופיק, אני חושב שדווקא המשחקים באירופה מראים למה טוני משחק בישראל.
הוא עשה המון דברים מדהימים וקירקס שחקנים מהרמות הגבוהות, אבל בשורה התחתונה חוץ מהבישול למליקסון בסלטיק, כמעט הכל לא היה אפקטיבי בגלל סיומת לא מספיק טובה או פשוט כי היה רחוק מדי מהשער.
ברור, הוא אשם שגאדיר החטיא נגיחה לבד מ-5 מטר אחרי ששם לו את הכדור על הראש במהלך נדיר.
לדעתי היה לו גם כדור גדול לאוגו אתמול ובכלל לא הצליחו להוציא לו תכדור מהרגל, רוב משחק המעבר שלנו היה בנוי עליו, לא רוצה לחשוב כמה היינו תוקפים/מחזיקים את הכדור בלי טוני אצלנו...
ברגע שהוא ישחרר כדור מהר ויעדיף למסור ולא להעביר 4-5 שחקנים הוא לא יהיה פה.
ברגע שהוא יעשה את החיתוך משמאל לאמצע ויסובב כדור לחיבור הרחוק הוא לא יהיה פה.
הראל כתב:ברגע שהוא ישחרר כדור מהר ויעדיף למסור ולא להעביר 4-5 שחקנים הוא לא יהיה פה.
ברגע שהוא יעשה את החיתוך משמאל לאמצע ויסובב כדור לחיבור הרחוק הוא לא יהיה פה.
מבחינה פיזית וטכנית אין ספק שטוני מתאים לליגות הגדולות ביותר, אבל יש לו כמה מגבלות מהותיות בעיקר בפן המנטלי כמו חוסר יציבות ועצלנות, אי אפשר להיות שחקן בליגות האלה בלי הדברים האלה.
ברמה הנוכחית שלו עם כל החסרונות הוא יכול לשחק בליגות האלה, אבל הוא לא יבלוט ואפילו יתקשה להותיר רושם חיובי בקבוצות שיגיע אליהן אם וכאשר.
אולי באיטליה הוא יכול להצליח, כבר ממש לא הליגה הגדולה שהייתה.
כדי להגיע לרמות הגבוהות הוא חייב לשפר את הסיומת שלו ואת קבלת ההחלטות
ובקבוצה חייבים לנצל את זה שנדבקים אליו 3-4 שחקנים כל פעם מטריף שאנחנו לא מנצלים את זה
לא הרבנו לדון בפורום בירידה הדרסטית של טוני במספרים כאחד הגורמים המשמעותיים לירידה ביכולת הכללית של הקבוצה, ויסלחו לי כל אלו שחושבים שמיגל הוא המשיח שלנו
העובדות הן שבסיבוב השני טוני מקבל הרבה פחות חופש מהיריבות שלנו וכמעט תמיד נתקל ב2 שומרים שמצליחים לנטרל אותו
יש מקום לדעתי לנסות ולשנות קצת את התפקוד של טוני במגרש ואולי לשנות מערך שיתאים יותר בשבילו. אולי כחלוץ שני, אולי מתחת לחלוץ
yanivnew91 כתב:לא הרבנו לדון בפורום בירידה הדרסטית של טוני במספרים כאחד הגורמים המשמעותיים לירידה ביכולת הכללית של הקבוצה, ויסלחו לי כל אלו שחושבים שמיגל הוא המשיח שלנו
העובדות הן שבסיבוב השני טוני מקבל הרבה פחות חופש מהיריבות שלנו וכמעט תמיד נתקל ב2 שומרים שמצליחים לנטרל אותו
יש מקום לדעתי לנסות ולשנות קצת את התפקוד של טוני במגרש ואולי לשנות מערך שיתאים יותר בשבילו. אולי כחלוץ שני, אולי מתחת לחלוץ
yanivnew91 כתב:לא הרבנו לדון בפורום בירידה הדרסטית של טוני במספרים כאחד הגורמים המשמעותיים לירידה ביכולת הכללית של הקבוצה, ויסלחו לי כל אלו שחושבים שמיגל הוא המשיח שלנו
מה דעתכם?
זוכר 3 אנשים נתלים לו על הגב והוא עדין רץ ועובר אותם. שמירה כפולה זו לא הבעיה שלו.