ניסיתי מכמה מחשבים הטיסה שאני מדבר עליה היא טיסה ישירה של אל על הגיוני שהם גם קלטו את הפוטנציאל של אוהדי באר שבעThe red one כתב: וניסית ממחשב אחר?
ומצד שני זה הגיוני. שורה ראשונה קנו את כל המקומות בשישי אחר הצהריים. לא נשאר הרבה = המחיר עלה.
Internazionale Milano :: ב"ש בסן סירו
Re: Internazionale Milano :: ב"ש בסן סירו
אתה מבין שכשאתה מכניס שם משתמש וסיסמא באתר של אל על זה לא באמת משנה שאתה נכנס ממחשבים אחרים, נכון?tamirkal כתב: ניסיתי מכמה מחשבים הטיסה שאני מדבר עליה היא טיסה ישירה של אל על הגיוני שהם גם קלטו את הפוטנציאל של אוהדי באר שבע
לא הכנסתי שום שם משתמש וסיסמאns75 כתב: אתה מבין שכשאתה מכניס שם משתמש וסיסמא באתר של אל על זה לא באמת משנה שאתה נכנס ממחשבים אחרים, נכון?
- The red one
אינטר ממשיכה לאכזב - מסיימת ב1-1 בסן סירו מול פאלרמו. ירדו מהמגרש לקול שריקות בוז.
תנסה להזמין באתר של גוליבר חבילת נופש לתאריכים האלה (חמישי עד ראשון) לפעמים חבילה כולל מלון זולה יותר מטיסה.tamirkal כתב: ניסיתי מכמה מחשבים הטיסה שאני מדבר עליה היא טיסה ישירה של אל על הגיוני שהם גם קלטו את הפוטנציאל של אוהדי באר שבע
יש פה אנשים שסגרו כבר טיסה באופן עצמאי? אשמח אם תשתפו במידע...
מי שרוצה יש טיסה לגנבה מה13 ב200 דולר הלוך חזור.. עניין של שעתיים וחצי נסיעה. או רכבת.
אני חרשתי את האתרים ונורא קשה למצוא טיסה נורמאלית.anat כתב:יש פה אנשים שסגרו כבר טיסה באופן עצמאי? אשמח אם תשתפו במידע...
בסוף לקחתי טיסה שיוצאת ברביעי בבוקר עם קונקשיין ברומא וחזרה במוצ"ש עם קונקשיין בפריז (הגעה ראשון לפנות בוקר). קצת פחות מ 400$ לכרטיס.
יש טיסה של איזיגט יום שלישי ישיר ב130 יורו למילאנו וחזרה יום שישי מוונציה ב190 דולר עם קונקשן של 7 שעות בקייב, הייתי מאריך את זה ליום יומים את הקונקשן, רכבת ממילאנו לונציה שעתים וחצי עולה 20 יורו, מת לטוס אבל החברה כבר יושבת על הראש, מה חזרתה רק שבוע שעבר עוד הפעם אתה טס ....
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הם מ פ ח ד י ם !

צריך את עזרתכם. נוסע ממילאנו לטורינו.
ליובנטוס סביליה. (מי שאיתי לא מעוניין במשחק)
מחפש טרמפ חזרה למילאנו מטורינו.
יש רכבת ב5 לפנות בוקר ואמצא את עצמי תקוע שם לבד לילה עקב נחישות יתר.
גם אני נוסע ברכבת אבל נשאר שם לילה במלון..אולי עדיף באמת שתמצא איזה מלון זול ללילהאלדר כתב:צריך את עזרתכם. נוסע ממילאנו לטורינו.
https://www.hostels.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
תמצא לך בקלות חדר באיזה דורמז ללילה בלא יותר מ 20-30 יורו.
תמצא לך בקלות חדר באיזה דורמז ללילה בלא יותר מ 20-30 יורו.
פחח...hb7 כתב:אבל החברה כבר יושבת על הראש, מה חזרתה רק שבוע שעבר עוד הפעם אתה טס ....
תחליף עכשיו, לפני שיהיה מאוחר

+1delta7 כתב: פחח...
תחליף עכשיו, לפני שיהיה מאוחר