טוויטו שיחק רק 15 משחקים מתוך עונה שלמה. התחיל את העונה בהרכב אבל אחר כך (כנראה בגלל יכולת לא טובה, לא יודע בדיוק מה הייתה הסיבה) איבד את מקומו בהרכב.
סה"כ מעונה שלמה 11 משחקים בהרכב ועוד 4 כמחליף. אין ספק שזה יותר ממה שרוב הסורוקאים עושים בליגת העל, ועדיין, אם היו מרוצים ממנו הוא היה ממשיך לפתוח כל העונה וגם ממשיך איתם בעונה הנוכחית.
טוויטו שיחק עד שנאור פסר החלים מפציעה וחזר לכושר. פסר נחשב שם כבן בית, אם אני לא טועה הוא גם הקפטן, ככה שהיו גם שיקולים לא מקצועיים כי טוויטו פתח את העונה מצוין שם.
זה הבעיה עם מושאלים, קשה למצוא הרבה קבוצות שיתנו עדיפות למגן צעיר שמושאל לקבוצה על פני מגן ותיק שהוא גם הקפטן.
לדעתי טוויטו שווה קבוצת ליגת העל היום, והבנתי שגם בשעריים מרוצים ממנו מאוד.
Sir Alex Ferguson כתב:
טוויטו שיחק עד שנאור פסר החלים מפציעה וחזר לכושר. פסר נחשב שם כבן בית, אם אני לא טועה הוא גם הקפטן, ככה שהיו גם שיקולים לא מקצועיים כי טוויטו פתח את העונה מצוין שם.
זה הבעיה עם מושאלים, קשה למצוא הרבה קבוצות שיתנו עדיפות למגן צעיר שמושאל לקבוצה על פני מגן ותיק שהוא גם הקפטן.
ואל תשכח את שינוי המאמנים באמצע העונה מה שגם פגע בכמות הדקות שלו...
Sir Alex Ferguson כתב:
אני לא חושב שמישהו מרוצה ממישהו בשעריים עכשיו. מקום לפני אחרון בליגה, 3 נקודות. הוכנבוים לא ימשיך שם עוד הרבה זמן, נקווה שטויטו ישרוד את השינוי הזה.
דר אדום בנשמה כתב:
אורלנדו סה עוד פעם?
מדהים שמכבי הוא לא הצליח ושם הוא מצליח.
וסוארז מצליח בליגה הבלגית מי היה מאמין.
אם ככה אז ויטור צריך לשחק בליגה האנגלית?
אין ספק שוויטור בלם יותר טוב אבל לא צריך לגמד את סוארס בתור בלם הוא היה בלם מצויין ובין שני הבלמים הטובים בליגה
דר אדום בנשמה כתב:
אורלנדו סה עוד פעם?
מדהים שמכבי הוא לא הצליח ושם הוא מצליח.
וסוארז מצליח בליגה הבלגית מי היה מאמין.
אם ככה אז ויטור צריך לשחק בליגה האנגלית?
לשמחתנו,ויטור לא מזומן לנבחרת פורטוגל ולכן הוא לא יגיע לליגה האנגלית!