הפועל ב"ש- ביתר י-ם, רביעי,20:30, גביע הטוטו, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש- ביתר י-ם, רביעי,20:30, גביע הטוטו, טרנר.

שליחה על ידי yossi »

מה קשור בכר??

איכשהו מליקסון עם החולצה האדומה תמיד יוצא כדמות הטראגית. מבאס רצח לראות אותו בורח לחדר הלבשה עם הפנים באדמה.

מחצית ראשונה טובה. אוגו, טוני ודן היו טובים מהשאר, מערך מעניין כשתורג'מן בלם ושיחקנו מעיין 3-5-2. זה שגם בהרכב מחליפים ראינו תנועה אחידה, הנעת כדור סבירה ביחס להרכב.
כרגיל לא חדים, ראדי (כדור גדול של דן שנתן מחצית ראשונה טובה) ודן היו חייבים לתת לפחות שער אחד.

והנקודה העיקרית של הערב- ארבייטמן.
שימשיכו לקשקש על השקעה ומאמץ, 120 דקות של כלום. עונה שלמה של כלום.
כדורים שורקים בתוך הרחבה והוא אף פעם לא שם.
יש לי עוד הרבה מה להגיד עליו, אבל אני עוד רוחש לו כבוד ואסיים בזה שמקווה מאוד שיבוא מישהו במקומו.
גאה בברק שלגמרי מודע לזה ולוחץ לזה כבר לא מעט זמן.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מה אתם רוצים מבכר חבורת הזויים?
באנו לשחק על תוצאה ועשינו אחלה עבודה בזה. ראדי וביטון החמיצו הזדמנויות של 100%. אחרי זה שלומי עם החמצת העונה ופנדל אומלל.

קורה, מאכזב, לעבור הלאה כי זה בסה"כ גביע הטוטו ובשני יש משחק טיפה יותר חשוב.

זה שי !

גועל נפש !!!!

שליחה על ידי זה שי ! »

השעה שמונה המקום קופות האיצטדיון ,בלאגן כזה לא זכור לי מאז שכונת הכרטיסים מול מכבי לפני שנתיים אנשים לא מקבלים כרטיס גם שהזמינו באינטרנט פתאום כולם רצים ואני מוצא את עצמי רץ עם אבא שלי אחרי שחזר למגרש אחרי יותר מעשור ,אנשים נכנסים בלי כרטיס כל אחד יושב איפה שבא לו, במחצית ניגש אליי אוהד שאני מבין לליבו שאני יתן לי לשבת בכיסא שלו סירבתי למרות שהיה לי כיסאות בידיוק שתי שורות מתחת , הבלאגן חגג גועל נפש אנשים לא קיבלו כרטיסים איך בדיוק אני יגיד לבנאדם שיושב לי בכיסא , זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

לי יש ביקורת על בכר, למישהו היה ספק ששלומי מחטיא?
הבחור חמש דקות לפני פשוט פספס כדור מול שער ריק שהיה גומר את המשחק.
חוק מספר 1 בפנדלים - הכל ביטחון, אתה לא צריך להיות טכני או בועט יוצא דופן ביטחון ביטחון וביטחון.
לא נותנים לבחור הכי חסר ביטחון במגרש לבעוט פנדל. זה גם הורס לקבוצה וגם מרסק אותו מה שעשה רוני לוי לשכטר בכפס עשה ברק לשלומי זה אותה בעיטה אפילו. גמר את שלומי גמר.
מעבר לזה זה אולי התרחיש הכי גרןע שיכולנו לבקש, 120 דקות וככה בשביל שלא נהיה בבאסה הפסד בפנדלים.
כמו שהפסדנו לפני החצי לקש בבית וחשבנו שזה לא ישפיע.
כמו שאכלנו 4 בסמי לפני הגמר.
ככה ההפסד הזה מביא אותנו באותו מומנטום.

סמל אישי של משתמש
dor69

Re: גועל נפש !!!!

שליחה על ידי dor69 »

נפלה המערכת של שפע, דבר שלא צריך לקרות אבל קרה לצערנו. בסופו של דבר רוב האנשים שהיו שם קיבלו כניסה בחינם.
מקרה מצער? כן, ביזיון? ממש לא

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

תכל'ס, בסוף אם כבר גועל נפש זה אנשים שנכנסו בחינם בעוד הרוב שילמו כסף :D

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dor69 כתב:נפלה המערכת של שפע, דבר שלא צריך לקרות אבל קרה לצערנו. בסופו של דבר רוב האנשים שהיו שם קיבלו כניסה בחינם.
מקרה מצער? כן, ביזיון? ממש לא
אמא של הביזיון אנשים נכנסו ללא כרטיס וישבו במקומות שאנשים שילמו עליהם למה אנע שהזמנתי עם המשפחה שלי צריך לשבת לבד למה אני צריך להתווכח עם אנשים ומקללים אותי ? למה אנע צריך להרגיש חרא עם זה שישבתי למישהו בכיסא ? לא יכולים לתת שירות שיחזירו לאנשים תכסף אני ממש מצטער ואני לא קטנוני ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה שי ! כתב: אמא של הביזיון אנשים נכנסו ללא כרטיס וישבו במקומות שאנשים שילמו עליהם למה אנע שהזמנתי עם המשפחה שלי צריך לשבת לבד למה אני צריך להתווכח עם אנשים ומקללים אותי ? למה אנע צריך להרגיש חרא עם זה שישבתי למישהו בכיסא ? לא יכולים לתת שירות שיחזירו לאנשים תכסף אני ממש מצטער ואני לא קטנוני ,זה שי !
זו אפילו לא טעות אנוש אז של מי הביזיון פה בדיוק?

סמל אישי של משתמש
The red one

זה שי ! כתב: אמא של הביזיון אנשים נכנסו ללא כרטיס וישבו במקומות שאנשים שילמו עליהם למה אנע שהזמנתי עם המשפחה שלי צריך לשבת לבד למה אני צריך להתווכח עם אנשים ומקללים אותי ? למה אנע צריך להרגיש חרא עם זה שישבתי למישהו בכיסא ? לא יכולים לתת שירות שיחזירו לאנשים תכסף אני ממש מצטער ואני לא קטנוני ,זה שי !
שי, אתה כן קטנוני. אני בכלל חשבתי שבמשחק הזה לא יושבים לפי מקומות.

נפלה המערכת, זה קורה. זה כמו שתגיד גועל נפש שהייתה הפסקת חשמל והלכו לך העסקים במספרה. זה מעצבן, זה מרגיז, אבל מה כבר אפשר לעשות?

אף אחד פה לא עשה בכוונה - אם אכן נפלה המערכת, זה רק מה שאני שמעתי ממי שנכנסו פנימה ליציע..לא מאף גורם רישמי...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב:אפשר להגיד הרבה דברים על המשחק הזה, אבל בסופו של דבר הכל מתנקז לניצול מצבים.
הגענו למספיק הזדמנויות כדי לנצח. גם במהלך 90 הדקות וגם בהארכה.
ההחמצות עלו לנו ביוקר.
!!
וזו מגמה כבר כמה וכמה משחקים. יש לנו בעיה קשה בחוד קהה.
בועטים בלי סוף מחוץ למסגרת, מחמיצים מצבים מצוינים, חבל.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

מתי תהיה מערכת של הדפסת כרטיסים ביתית, חוסך כאב ראש, תורים בקופות וכוח אדם.
עושים את זה בחיפה בלי בעיה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dor69 כתב: זו אפילו לא טעות אנוש אז של מי הביזיון פה בדיוק?
רק בב״ש זה יכול לקרות לא שמעתי שזה קרה בעוד מקום ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

זה שי ! כתב: רק בב״ש זה יכול לקרות לא שמעתי שזה קרה בעוד מקום ,זה שי !
טוב אחי...רק בב"ש מחשבים נופלים ברגע שיא...ומרפי לא קיים בשום מקום בעולם חוץ מבאר שבע...

אתה סתם נסחף כי אתה עצבני על מה שהיה. תירגע, תנשום עמוק, היו גם יכולים לא לפתוח את השערים, לא לתת לאנשים להכנס חינם, להשאיר אותם דחוקים עוד יותר ואז -זה- היה בזיון וגועל נפש.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה שי ! כתב: רק בב״ש זה יכול לקרות לא שמעתי שזה קרה בעוד מקום ,זה שי !
טיעון לא הכי חכם ואני דווקא מחזיק ממך מבין עניין

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדום בלב בנשמהההה כתב: טוב אחי...רק בב"ש מחשבים נופלים ברגע שיא...ומרפי לא קיים בשום מקום בעולם חוץ מבאר שבע...

אתה סתם נסחף כי אתה עצבני על מה שהיה. תירגע, תנשום עמוק, היו גם יכולים לא לפתוח את השערים, לא לתת לאנשים להכנס חינם, להשאיר אותם דחוקים עוד יותר ואז -זה- היה בזיון וגועל נפש.
דבר כזה הם בחיים לא היו עושים כי כולם היו דורשים תכסף בחזרה אתה קולט שאנשים קנו כרטיס למקום מסויים וישבו במקום אחר בעוד אנשים שלאאאאא קנו כרטיס ישבו להם במקום נראה לך תקין לי לא ,זה שי !
תמונה

שלח תגובה