כשאתה משוחד על משהו כלום לא ישנה לך את זה, ווקאמה במשחקים האחרונים לא היה טוב, לא בושה להגיד את זה.Totti כתב: כתבו על נאווקמה וזה המשך ישיר למשחק נגד כפס שכמה כאן כתבו שהוא היה חלש.
בעיניי הוא עשה בדיוק מה ששחקן התקפה צריך לעשות גם שם ואם מעט יותר חדות גם היה מבקיע שער או יותר.
הוא תמיד מאיים על השער, תמיד חושב עומק, אין לנו שני לו מהבחינה הזו.
ואתה מגזים בטירוף עם האפורים. היינו כאלו מול קבוצות שלא כבשנו גול מוקדם מולן או במשחקים נוראיים כמו זה מול עכו. ביתר ממש לא.
בית"ר י-ם - הפועל ב"ש, רביעי 21:00, טדי, גביע טוטו
Re: בית"ר י-ם - הפועל ב"ש, רביעי 21:00, טדי, גביע טוטו
לא משוחד אחשלי, היה בינוני כמו כל חוליית ההתקפה שלנו שהתקשתה נגד ההגנות המצופפות. ועדיין, איים על השער, הכניס כדורים חדים לרחבה מהאגפים והשתתף כמו שצריך בהנעת הכדור.RedHell כתב:
כשאתה משוחד על משהו כלום לא ישנה לך את זה, ווקאמה במשחקים האחרונים לא היה טוב, לא בושה להגיד את זה.
חוץ מהמשחק נגד בני יהודה שהוא היה בו חלש להחריד, נגד כפס והפועל חיפה היה חסר לו גרוש ללירה לסיים עם שער.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קיבלתי.Totti כתב:
לא משוחד אחשלי, היה בינוני כמו כל חוליית ההתקפה שלנו שהתקשתה נגד ההגנות המצופפות. ועדיין, איים על השער, הכניס כדורים חדים לרחבה מהאגפים והשתתף כמו שצריך בהנעת הכדור.
חוץ מהמשחק נגד בני יהודה שהוא היה בו חלש להחריד, נגד כפס והפועל חיפה היה חסר לו גרוש ללירה לסיים עם שער.
אין ספק שהוא איום מתמיד על שער היריבה, פשוט ב2 משחקים האחרונים הוא דיי נעלם לי.
למשחק הגומלין , למה אין אופציה ראשונית לבעלי המנויים לרכוש כרטיסים למקומות שלהם?
בגג יבואו 4 אלף לא רואה אותנו מביאים יותר אז למה לעשות קדימות למנויים ,זה שי !yakar כתב:למשחק הגומלין , למה אין אופציה ראשונית לבעלי המנויים לרכוש כרטיסים למקומות שלהם?

כבר יש כרטיסים בשפע?
כן נפתחה מכירה לדרומי יציע 3 ומזרחי יציע 6delta7 כתב:כבר יש כרטיסים בשפע?
מסכים. גם אפשר לתת הזדמנות לאלו שלא מנויים על חשבון משחקים כאלה שלא מושכים קהל...זה שי ! כתב: בגג יבואו 4 אלף לא רואה אותנו מביאים יותר אז למה לעשות קדימות למנויים ,זה שי !
וכן, יש כרטיסים, בינתיים רק לשער 3 הדרומי ו 6-7 במזרחי. אם יהיה ביקוש גדול יפשירו עוד כרטיסים..
היה נחמד לשבת במקום הקבוע שלך. צריך להציע אופציה למנויים , ואף לשלוח מייל המתזכר ותם על האופציה.
גם אני הייתי שמח לשבת במקום הקבוע שלי אבל מצד שני אני מניח שלא מתכננים לפתוח את כל השערים. יש בכך חסכון משמעותי (סדרנים, שיטור, נקיון...).yakar כתב:היה נחמד לשבת במקום הקבוע שלך. צריך להציע אופציה למנויים , ואף לשלוח מייל המתזכר ותם על האופציה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
נחמד כן אבל לא אכפת לי לקבל עוד זווית צפייה בטרנר. יכול להיות נחמד דווקא לנסות את הדרומי..yakar כתב:היה נחמד לשבת במקום הקבוע שלך. צריך להציע אופציה למנויים , ואף לשלוח מייל המתזכר ותם על האופציה.
בדיוק.אביאל כתב: נחמד כן אבל לא אכפת לי לקבל עוד זווית צפייה בטרנר. יכול להיות נחמד דווקא לנסות את הדרומי..
שוקל לשבת במזרחי, גם כדי לראות איך זה, וגם כדי לראות ובעיקר לשמוע איך נראה הדרומי מהצד.
אבל כמו שאני מכיר את עצמי 99% שאני יגיע לדרומי כרגיל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גם את הדרומי מיותר לפתוח.
אני לא רואה יותר מ-5,000 שלנו מגיעים.
אני לא רואה יותר מ-5,000 שלנו מגיעים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הזמנתי ארבע למזרחי אחרי התלבטות אולי לשבת בדרומי ,זה שי !