מאור&טוני
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
Re: מאור&טוני
לפני שעלה ארצה, וואקמה שיחק ברומניה בעיקר באוניברסיטטה קלוז' ולתקופה קצרה בפטרולול פלוישט
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
שחקן מדהים! כאילו משחק עם ילדים....Totti כתב:https://www.youtube.com/watch?v=PuYLxQU4kpk
אפשר לראות את זה פעם ועוד פעם ועוד פעם.
שחקן כזה מגיע לכדורגל הישראלי פעם בכמה שנים טובות, אם בכלל.
מה טוב חלקנו שזכינו שיש לנו טוני כזה.
בתחילת עונה לא חשבתי שיתאים, זה בין הכובעים הטעימים שאכלתי בחיי.Totti כתב:קלוז
וואו ה1 על 1 שלו... כמה שזה היה מעליב כשהוא בישל. והנגיעה שלו ישר צמוד לקו?? זה הזוי.שיש כתב: שחקן מדהים! כאילו משחק עם ילדים....
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יש איזה קטע במשחק מול פת במחצית השנייה , שטוני פרץ באגף העביר שני שחקנים כאילו הם מים , שחקן של פת חטף לו תכדור, וטוני פשוט הושיט רגל חטף לו עבר אותו ובקלות והוציא כדור רוחב מושלם, וואו.
נדמה לי שכתבתי בתחילת העונה אחרי אחד המשחקים שיש לו טאץ' כמו מליקסון, ישר קפצו עליי...הוא לא רחוק ממנו ביכולותshovalb9 כתב:
וואו ה1 על 1 שלו... כמה שזה היה מעליב כשהוא בישל. והנגיעה שלו ישר צמוד לקו?? זה הזוי.
מבחינת הטאץ הוא כן רחוק, מאור נותן מסירות שרק הוא יודע לתת, בנוסף לראיית משחק משובחת, ויכולת דריבל טובה. טוני לעומת זאת טנק מרכבה, ויכול לשמור על הכדור בקלילות אלא אם כן באים לו 3, חסר לי היכולת שלו לפרוץ כמו אוגו כי כשהם עושים את זה אי אפשר לעצור אותם.שיש כתב: נדמה לי שכתבתי בתחילת העונה אחרי אחד המשחקים שיש לו טאץ' כמו מליקסון, ישר קפצו עליי...הוא לא רחוק ממנו ביכולות
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה היחידה שלי עם טוני שהוא לא עושה מספיק פעמים את הפעולות המצוינות והוא קצת איטי או במחשבה בזריזות.
מצד שני אם הוא היה מהיר מחשבה וזריז הוא לא היה פה אלא היה בליגה האנגלית..
מצד שני אם הוא היה מהיר מחשבה וזריז הוא לא היה פה אלא היה בליגה האנגלית..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טוני צריך לבעוט יותר לשער.
לפעמים במקום לחפש את המסירה עדיף לו לבעוט כי יש לו בעיטות נהדרות, בטח בתוך הרחבה.
לפעמים במקום לחפש את המסירה עדיף לו לבעוט כי יש לו בעיטות נהדרות, בטח בתוך הרחבה.
אשכרה כל פעם שהוא נכנס לרחבה מהאגף לא משנה מי שומר עליו אני כבר מצפה שיבעט בננה לחיבור
- The red one
טוני פשוט מפלצת. מפלצת. וואו!
כבר 3 משחקים אני סופר כמה פעמים הוא מאבד כדור ואני בקושי עושה את זה על יד אחת בכל משחק.
כבר 3 משחקים אני סופר כמה פעמים הוא מאבד כדור ואני בקושי עושה את זה על יד אחת בכל משחק.
טוני לפעמים נהנה להתעלל ביריב שהוא עושה את זה יותר מדי , שיחפש יותר את המסירת רוחב או הבעיטה זה יותר יעיל מהתעללות ביריב.
נכון שצריך לדעת לעשות את זה גם במידה, אבל טוני יוצר הרתעה ממנו, מאמנים מבינים שרוב הפעמים שהוא מקבל כדור ב 1 על 1 זה יסתיים כשהמגן מושפל אז אתמול לדוגמא, במשחק היו מצבים שהוא קיבל כדור וקפצו עליו 2-3 שחקנים, אז ברוב הפעמים זה הסתיים בחוץ לטובתנו אבל בפעמים שהוא הצליח לשמור על הכדור ולהעביר מסירה הקבוצה קיבלה יתרון על ההגנה שחסרה בין שחקן אחד לשנייםהראל כתב:טוני לפעמים נהנה להתעלל ביריב שהוא עושה את זה יותר מדי , שיחפש יותר את המסירת רוחב או הבעיטה זה יותר יעיל מהתעללות ביריב.