אריק כתב:
כיוון שכבר ציינתי שזה נגמר בצל"ש אין צורך לפרט את כל הדברים החיוביים שהוא עשה, הייתי במשחק. רק אומר שאם פ"ת היו משווים, המון חיצים היו מופנים על בכר על כך שהכניס ילד שהקבוצה בלחץ וצריכה שחקנים עם נסיון.
אריק, אני לא נביא ואני לא יודע מה הקהל היה מגיב אם פתח תקווה הייתה משווה, אני רק יכול להגיד מה שאמרתי בזמן שהחילוף התרחש במשחק, שמדובר בחילוף טוב, ולא רק זה אלא שבכר היה צריך לעשות את החילוף מוקדם יותר כי מליקסון סחב רגל והפקיר לחלוטין את אופיר באגף במשך יותר מידי דקות.
אני גם מצפה ממך, כאחד שמבין את המשחק, להבין את הסיטואציה. זה לא שהילד הועדף על פני בן סהר, אלא שהוא הועדף על פני ארבייטמן וגורדנה.
אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה מעדיף את גורדנה על הילד? נזכיר לך כמה פעמים בשנה שעברה ביקרנו את אלישע על כך שגורדנה שיחק באגף והסכמנו שאם לא כקשר מאחורי החלוץ אז אין לגורדנה מקום בקבוצה?
גורדנה לא מהיר, לא פיזי, לא מסוגל לחטוף כדור גם אם החיים שלו תלויים בזה ומאבד המון כדורים. גם התכונות הטובות של גורדנה, היכולת שלו לבוא מאחור ולהיכנס לרחבה, והמסירות שלו מהאמצע לעומק נעלמות לגמרי באגף. שם גם האיבודי כדור שלו הם קריטים הרבה יותר, בניגוד למצב שהוא מוסר כדור לא נכון כשהוא מתופקד מאחורי החלוץ.
מי שראה את הצרכים של הקבוצה באותם דקות וראה את האופציות על הספסל מבין שהילד היה האופציה הטובה ביותר שלנו באותו רגע.