לא מאמין שאני כותב את זה אבל הצפייה בקליפ הזה - ראיתי שחקן אחר.. 8 באדום(בתקופות הצעירות שלו)...
הזכיר לי מאוד את בונפלד..עם מגע הקסם שהיה(!!) לו
לא מאמין שאני כותב את זה אבל הצפייה בקליפ הזה - ראיתי שחקן אחר.. 8 באדום(בתקופות הצעירות שלו)...
ועם כל האהבה לברק וההערכה העצומה לא צריך להפריז בו, עדיין לא מדובר פה בסוזה.dardasmiley כתב:כולכם כל כך התרגלתם לאלישע שהאינסטינקט הוא לחשוב שמערך אחד ירוץ כל העונה במקרה הטוב רק השמות בו יתחלפו.
לדעתי בכר מתכנן לנו משהו הרבה יותר דינמי, למשל, לשחק מול קבוצות שיבואו להסתגר עם קשר אחורי בודד וארבעה התקפיים לפניו. או במשחקים בהם נבוא כאנדרדוג לעבות את מרכז המגרש בשלושה שחקנים.
לדעתי הוא בונה סגל שפשוט יאפשר לו את הגמישות הזו.
שימו לב:
אוגו, הובאן, גורדנה, ממן(אם יבוא) סוארז, יכולים כל אחד מהם לשחק כקישור הגנתי לעת מצוא (מי יותר טוב ומי פחות).
מליקסון, בוזי, ברדה, וואקמה, גורדנה, ממן יכולים כל אחד מהם לשחק בתפקידי הקישור ההתקפי (שוב לא כולם במאה אחוז יכולת).
זה מאפשר ורסטיליות אדירה למאמן, לשנות מערך גם תוך כדי משחק בלי "לבזבז" חילוף.
+1RedHell כתב:
ועם כל האהבה לברק וההערכה העצומה לא צריך להפריז בו, עדיין לא מדובר פה בסוזה.
לא מאמין שתראה הרכבים מתחלפים כל שבוע בהתאם ליריבה, יהיה הרכב עיקרי שירוץ לכל אורכה של העונה כשמול קבוצות מסויימות(מכבי ואולי חיפה) ההרכב ייתכן וישתנה כשהוא ינסה לעבות את הקישור.
אחי לא אמרתי מילה על הרכב. דיברתי על מערך. איך השחקנים יעמדן, לא מי יפתח.RedHell כתב:
ועם כל האהבה לברק וההערכה העצומה לא צריך להפריז בו, עדיין לא מדובר פה בסוזה.
לא מאמין שתראה הרכבים מתחלפים כל שבוע בהתאם ליריבה, יהיה הרכב עיקרי שירוץ לכל אורכה של העונה כשמול קבוצות מסויימות(מכבי ואולי חיפה) ההרכב ייתכן וישתנה כשהוא ינסה לעבות את הקישור.
אוקיי כנראה לא הבנתי נכון את הדברים ועדיין בהרגשה שלי אתם מצפים שמשחק אחד נשחק 4-5-1 באחר 4-4-2 ובעוד אחד 4-3-3 (סתם דוגמאות של מערכים בסיסיים שכולנו מכירים), לא מאמין שזה מה שנראה...dardasmiley כתב:
אחי לא אמרתי מילה על הרכב. דיברתי על מערך. איך השחקנים יעמדן, לא מי יפתח.
האמת - אחלה קליפ הכינו לו, יש ראית משחק, יש משחק לעומק...
רק חבל שהוא רחוק שנות אור מהכישרון של אבא שלו.שמעון א כתב:אבא שלי מספר שאבא שלו,ברוך ממן, היה ווינר אמיתי ושחקן שחקן
אולי אצלנו הוא יתן את עונת חייו...?
למרות שזו רק קלטת, מאוד מרשים.
לגמרי.YallaHapoel כתב: למרות שזו רק קלטת, מאוד מרשים.
אני די מאמין שיש כאן שיקולים של עלות-תועלת מובהקים.ForeverRed כתב:היו לנו לא מעט ויכוחים בנושא, אז זאת בדיוק הדוגמה להעמסה מיותרת על הסגל.
ממן שחקן מצוין. אני אישית מחזיק ממנו. עם זאת אני לא מבין איפה הוא אמור להשתלב, בטח כשיש כבר את גורדנה בדיוק על אותה משבצת.
הרעיון היחידי שעולה לי לראש הוא שבכר מתכנן לשחק בחלק מהמשחקים (בעיקר נגד יריבות נחותות) עם קשר אחורי טהור אחד (אוגו או הובאן) ועוד שני התקפיים יותר לפניו.
אם ממש מתאמצים אפשר להגדיר את ממן כסוג של 50-50, כזה עם יותר התקפה מהגנה.
משחק האגפים שלו טוב משל גורדנה וגם זה יתרון.
נקווה לטוב.
אבא שלך מדייק.שמעון א כתב:אבא שלי מספר שאבא שלו,ברוך ממן, היה ווינר אמיתי ושחקן שחקן
אולי אצלנו הוא יתן את עונת חייו...?