מכבי חיפה לפני יוסי בניון ואחרי יוסי בניון היא מועדון ענק, הוא לא היה אמור לשנות את המהות של המועדון, הם בשנים של נפילהaniyodea כתב:אביב, יש לי מה להגיב בנושא אבל דבר אחד לך אני חייב להגיד
אני לוקח את ההקבלה ליוסי בניון ומכבי חיפה. שים לב ששם זה לא עבד. אז ברור שלא כל הקרדיט לאלישע. כי ברדה הוא באמת משהו מיוחד אבל בהחלט מאמן צריך לדעת לחבר פאזל
אבל גם ברצלונה לפני רונאלדיניו היו 6 שנים בלי אליפות ובקושי גירדו צ'מפיונס.
ב"ש הייתה קבוצה בינונית ומטה עם אלישע, וגם לפניו יש לציין, עד שבא אחד ויחיד ושינה את הדרך שבה מסתכלים על ב"ש,
עד אז שחקנים כמו דוד רביבו היו עושים לאלונה פרצוף.
אני לא שוכח איך באר שבע נראו בתקופה לפני ועם אלישע, אני הולך לכל המשחקים ולי בניגוד לכולם יש זיכרון טוב מאוד מאיך שנראינו,
כולל 5-2 מול מכבי, עוד שלישיה מול חיפה ואני יכול להמשיך עוד. אם לא הפחתת הנקודות של פתח תקווה היינו ליגה שנייה.
אתה רוצה שאני אתן לך הקבלה? בעולם המחשבים כשרוצים למצוא אינדיקציה מה הבעיה, מורידים כל פעם חלק אחר ובודקים מה עושה את הבעיה ומה לא עובד. תיקח את זה מכאן למה היינו עם ברדה ומה בלי ברדה.
יש לו כמה תכונות טובות שעיקרן היא יחסי אנוש טובים שבכללם גם יחס טוב עם כוכבים ובחירה טובה של זרים, אלה תכונות שנותנות לו נקודות זכות כמנג'ר לא כמאמן. חוץ מזה, ב"ש ללא הברקות אישיות שאין להם שום קשר למשחק קבוצתי או למשהו שמאמן נותן מבחינה טקטית, הייתה מתמודדת מבחינת יכולת על מקום 6, 90 אחוז מהמשחקים שנה שעברה היו הברקות והרבה מזל. תזכיר לי רק יותר מ-5-6 משחקים טובים של ב"ש מאז שהוא בא.
סבבה זאת סיומה של תקופה והיא גורמת לאנשים להיות נוסטלגיים ולהתחיל להתגעגע (כמו שאנשים שמקללים כל השנה את אילוז ודובב פתאום רוצים שהם יישארו), אני נושם לרווחה.
(רק לציין שמעולם לא קיללתי את הבנאדם ואני לא מהמטנפים)