פרידה מכובדת מאלישע בשבת?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
avivgolan

Re: פרידה מכובדת מאלישע בשבת?

שליחה על ידי avivgolan »

aniyodea כתב:אביב, יש לי מה להגיב בנושא אבל דבר אחד לך אני חייב להגיד
אני לוקח את ההקבלה ליוסי בניון ומכבי חיפה. שים לב ששם זה לא עבד. אז ברור שלא כל הקרדיט לאלישע. כי ברדה הוא באמת משהו מיוחד אבל בהחלט מאמן צריך לדעת לחבר פאזל
מכבי חיפה לפני יוסי בניון ואחרי יוסי בניון היא מועדון ענק, הוא לא היה אמור לשנות את המהות של המועדון, הם בשנים של נפילה
אבל גם ברצלונה לפני רונאלדיניו היו 6 שנים בלי אליפות ובקושי גירדו צ'מפיונס.

ב"ש הייתה קבוצה בינונית ומטה עם אלישע, וגם לפניו יש לציין, עד שבא אחד ויחיד ושינה את הדרך שבה מסתכלים על ב"ש,
עד אז שחקנים כמו דוד רביבו היו עושים לאלונה פרצוף.
אני לא שוכח איך באר שבע נראו בתקופה לפני ועם אלישע, אני הולך לכל המשחקים ולי בניגוד לכולם יש זיכרון טוב מאוד מאיך שנראינו,
כולל 5-2 מול מכבי, עוד שלישיה מול חיפה ואני יכול להמשיך עוד. אם לא הפחתת הנקודות של פתח תקווה היינו ליגה שנייה.

אתה רוצה שאני אתן לך הקבלה? בעולם המחשבים כשרוצים למצוא אינדיקציה מה הבעיה, מורידים כל פעם חלק אחר ובודקים מה עושה את הבעיה ומה לא עובד. תיקח את זה מכאן למה היינו עם ברדה ומה בלי ברדה.

יש לו כמה תכונות טובות שעיקרן היא יחסי אנוש טובים שבכללם גם יחס טוב עם כוכבים ובחירה טובה של זרים, אלה תכונות שנותנות לו נקודות זכות כמנג'ר לא כמאמן. חוץ מזה, ב"ש ללא הברקות אישיות שאין להם שום קשר למשחק קבוצתי או למשהו שמאמן נותן מבחינה טקטית, הייתה מתמודדת מבחינת יכולת על מקום 6, 90 אחוז מהמשחקים שנה שעברה היו הברקות והרבה מזל. תזכיר לי רק יותר מ-5-6 משחקים טובים של ב"ש מאז שהוא בא.
סבבה זאת סיומה של תקופה והיא גורמת לאנשים להיות נוסטלגיים ולהתחיל להתגעגע (כמו שאנשים שמקללים כל השנה את אילוז ודובב פתאום רוצים שהם יישארו), אני נושם לרווחה.

(רק לציין שמעולם לא קיללתי את הבנאדם ואני לא מהמטנפים)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

avivgolan כתב:
אחי, להצלחה שלנו יש קשר לשני אנשים בלבד, אלונה עם הכסף, ואליניב ברדה. אך אבל אך אבל אך אבל אך ורק שניהם.
אם לא ברדה מגיע ומשנה את כל הדי אן איי של הקבוצה אנחנו מחליפים מקומות עם הפועל חיפה כרגיל.
אל תקנו את גניבת הדעת הזאת. בעונה הראשונה איתו היינו 90 דקות מלרדת ליגה לתהום שכנראה היינו חולמים לחזור ממנה.
לא נשכח ולא נסלח.
אח שלי לא חולק עליך אפילו לרגע.
דיברתי על עובדות,לא על הפן המקצועי ובעובדות הוא צודק וגם מרגיש פגוע וזה לגיטימי.
כולם כאן חכמים גדולים ולמען האמת אנחנו לא אובייקטיבים,כי כולנו אוהדי הפועל ו"שבויי" אלונה.
אבל בוא רגע נשים עלינו את כובע האובייקטיביות,אז כל אחד מאיתנו היה מרגיש חרא אם דקה לפני המשחק הכי חשוב בעונה הוא מקבל הודעה כזאת,עזוב את ההודעה,קח את הרעש שהיה כאן דקה לפני המשחק הכי חשוב של המועדון.
עם כמה שזה נכון שמאמנים צריכים להיות מקצועניים,עדיין הם בני אדם.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אדום זקן כתב: אח שלי לא חולק עליך אפילו לרגע.
דיברתי על עובדות,לא על הפן המקצועי ובעובדות הוא צודק וגם מרגיש פגוע וזה לגיטימי.
כולם כאן חכמים גדולים ולמען האמת אנחנו לא אובייקטיבים,כי כולנו אוהדי הפועל ו"שבויי" אלונה.
אבל בוא רגע נשים עלינו את כובע האובייקטיביות,אז כל אחד מאיתנו היה מרגיש חרא אם דקה לפני המשחק הכי חשוב בעונה הוא מקבל הודעה כזאת,עזוב את ההודעה,קח את הרעש שהיה כאן דקה לפני המשחק הכי חשוב של המועדון.
עם כמה שזה נכון שמאמנים צריכים להיות מקצועניים,עדיין הם בני אדם.
אם אתה מדבר על זה אז יכול להיות שאתה צודק אפשר להבין שהוא מרגיש חרא (למרות שצריך להיות קצת עיוור כדי לא להריח את העתיד לבוא)
אותי מעצבן השחקנים במקרה הזה, אצלם בעיני זה רק תירוץ.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

avivgolan כתב:
אם אתה מדבר על זה אז יכול להיות שאתה צודק אפשר להבין שהוא מרגיש חרא (למרות שצריך להיות קצת עיוור כדי לא להריח את העתיד לבוא)
אותי מעצבן השחקנים במקרה הזה, אצלם בעיני זה רק תירוץ.
למה להכליל? אוגו חובאן בוזגלו ברדה ואפילו בן ביטון נתנו את התחת שלהם.
שחקנים כמו אג'ידה,פאיו, ודוידזאדה כן ראו את זה כתירוץ ויש להעיפם/להביא שחקן עליהם
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

כל הראיונות האלה שלו רק נותנים לי חותמת לכך שמקצועית וטקטית אלישע לוי הוא אחד המאמנים החלשים בארץ.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אלישע הוא רק בנאדם זה נכון אבל הוא בנאדם שמרוויח כסף!
ולא תגידו שהוא מרוויח שכר מינימום הוא מרוויח מיליון ולא משנה אם זה ברוטו או נטו, מיליון פאקינג שקל.
אני על השכר הזה הייתי מוכן לאכול דשא לצבוע שיער לרוץ עירום מסביב לעולם ומה לא...
אבל הוא הבנאדם המסכן שחי מהיד אל הפה נפגע מזה?
וזה ראייה הכי אובייקטיבית בעולם.
קחו למשל את באיירן מינכן, המאמן שלהם ידע חצי שנה לפניי בעונה הענקית שלהם שפפ גווארדיולה מחליף אותו והוא לקח איתם פאקינג כל התארים האפשריים.
ויש גם את ניר לוין שזכה כמאמן בגביע עם הפועל תל אביב שהוא ידע שהוא לא ממשיך ושממנים מעליו מאמן אחר...
גם ניר לוין והמאמן של באיירן לשעבר בני אדם לא?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

shovalb9 כתב:
למה להכליל? אוגו חובאן בוזגלו ברדה ואפילו בן ביטון נתנו את התחת שלהם.
שחקנים כמו אג'ידה,פאיו, ודוידזאדה כן ראו את זה כתירוץ ויש להעיפם/להביא שחקן עליהם
מי מכליל? אמרתי כל?
ועדיין אתה לא יודע מי באמת השתמש בזה כתירוץ, מצטער עוד לא שמעתי אף אחד מהשחקנים אומר איזה מילה טובה על אלונה
אחרי מה שקרה ואומר שהם מאחוריה למרות שב10 לחודש הם יודעים לקבל ממנה את הצ'ק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אלישע הוא רק בנאדם זה נכון אבל הוא בנאדם שמרוויח כסף!
ולא תגידו שהוא מרוויח שכר מינימום הוא מרוויח מיליון ולא משנה אם זה ברוטו או נטו, מיליון פאקינג שקל.
אני על השכר הזה הייתי מוכן לאכול דשא לצבוע שיער לרוץ עירום מסביב לעולם ומה לא...
אבל הוא הבנאדם המסכן שחי מהיד אל הפה נפגע מזה?
וזה ראייה הכי אובייקטיבית בעולם.
קחו למשל את באיירן מינכן, המאמן שלהם ידע חצי שנה לפניי בעונה הענקית שלהם שפפ גווארדיולה מחליף אותו והוא לקח איתם פאקינג כל התארים האפשריים.
ויש גם את ניר לוין שזכה כמאמן בגביע עם הפועל תל אביב שהוא ידע שהוא לא ממשיך ושממנים מעליו מאמן אחר...
גם ניר לוין והמאמן של באיירן לשעבר בני אדם לא?
תגיד, זה קטע איתך שאתה ממציא? או שסתם אתה כותב בלי לחשוב.
אוטמר היצלפד לא פוטר ולא האריכו לו חוזה מרצונו בלבד,הבן אדם היה כבר קרוב לגיל 100 בערך ורצה לפרוש מאימון.
ניר לוין היה מאמן מכבי,לא הפועל,מכבי וגם היה סוג של ברירת מחדל באותה עונה,כולם ידעו את זה כולל הוא.
מרקו בלבול לעניים,חסר כריזמה,חסר מעוף ובטח שאף אחד לא בכה שהוא עזב.
המקרה שלנו שונה לחלוטין.
נ.ב
שמתי לב שמהשעה 01:00 אצלך זאת שעת הש' דהיינו השטויות,תשתדל לפני 1 אולי ייצא לך טוב להבא,סתם טיפ קטן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: תגיד, זה קטע איתך שאתה ממציא? או שסתם אתה כותב בלי לחשוב.
אוטמר היצלפד לא פוטר ולא האריכו לו חוזה מרצונו בלבד,הבן אדם היה כבר קרוב לגיל 100 בערך ורצה לפרוש מאימון.
ניר לוין היה מאמן מכבי,לא הפועל,מכבי וגם היה סוג של ברירת מחדל באותה עונה,כולם ידעו את זה כולל הוא.
המקרה שלנו שונה לחלוטין.
נ.ב
שמתי לב שמהשעה 01:00 אצלך זאת שעת הש' דהיינו השטויות,תשתדל לפני 1 אולי ייצא לך טוב להבא,סתם טיפ קטן.
גם אלישע לא פוטר....

ד"א מילא לומר שאני מדבר שטויות אבל לרשום שטויות בעצמך זה לא הכי חכם, אוטמר היצפלד לא היה המאמן של באיירן מינכן בעונה ההיא שהם הביסו את ברצלונה בחצי גמר ליגת האלופות אלא יופ הינקס...
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 01 יוני 2015, 07:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב: תגיד, זה קטע איתך שאתה ממציא? או שסתם אתה כותב בלי לחשוב.
המקרה שלנו שונה לחלוטין.
נ.ב
בלי להיכנס לכם לריבים הזוגיים.
היצפלד המשיך אחרי באיירן לאמן את נבחרת שוויץ עוד 6 שנים כולל מונדיאל ויורו, איך קישרת את היצפלד למה שהוא אמר? היצפלד פרש מבאיירן ב2008.
ואגב הוא סהכ בין 66, קשטן אימן עד גיל 400
עוד משהו, ניר לוין כן היה מאמן הפועל ת"א וגם לקח איתם גביע ב2007 בפנדלים מול אשקלון.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

doctorslayer כתב:
בלי להיכנס לכם לריבים הזוגיים.
היצפלד המשיך אחרי באיירן לאמן את נבחרת שוויץ עוד 6 שנים כולל מונדיאל ויורו, איך קישרת את היצפלד למה שהוא אמר? היצפלד פרש מבאיירן ב2008.
ואגב הוא סהכ בין 66, קשטן אימן עד גיל 400
עוד משהו, ניר לוין כן היה מאמן הפועל ת"א וגם לקח איתם גביע ב2007 בפנדלים מול אשקלון.
אני יודע שהוא לקח עם הפועל תל אביב גביע וזאת כל הנקודה שלי, גם ניר לוין ידע שהוא לא ימשיך והוא זכה עם הפועל תל אביב בגביע.
אבל אלישע פגוע בוש ונכלם, הוא לא חשב בחיים שאלונה תעיז לא להמשיך איתו אז הוא נכנס לדיכאון של הלייף...

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

דר אדום בנשמה כתב:אני יודע שהוא לקח עם הפועל תל אביב גביע וזאת כל הנקודה שלי, גם ניר לוין ידע שהוא לא ימשיך והוא זכה עם הפועל תל אביב בגביע.
אבל אלישע פגוע בוש ונכלם, הוא לא חשב בחיים שאלונה תעיז לא להמשיך איתו אז הוא נכנס לדיכאון של הלייף...
דבר אחד שיש לי להגיד על אלישע אחרי הריאיון איתו בוואלה, באמת שנשמע שהוא בן אדם טוב, אהוב במועדון ע"י השחקנים וההנהלה, נעים הליכות, באמת שמבחינת איך שהוא דיבר והאופי המסתמן שלו אחד האנשים הכי נוחים לעבודה ואפילו אולי אתה מאחל לעצמך בוס כזה.
לגבי כדורגל - מאמן טוב? לטעמי ממש לא, ימים יגידו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

doctorslayer כתב:
דבר אחד שיש לי להגיד על אלישע אחרי הריאיון איתו בוואלה, באמת שנשמע שהוא בן אדם טוב, אהוב במועדון ע"י השחקנים וההנהלה, נעים הליכות, באמת שמבחינת איך שהוא דיבר והאופי המסתמן שלו אחד האנשים הכי נוחים לעבודה ואפילו אולי אתה מאחל לעצמך בוס כזה.
לגבי כדורגל - מאמן טוב? לטעמי ממש לא, ימים יגידו.
אחריי הריאיון שלו בוואלה מבחינתי הוא מסתמן כאדם נוח אולי אבל שחי בהזייה.
בONE זה פחות מורגש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אחריי הריאיון שלו בוואלה מבחינתי הוא מסתמן כאדם נוח אולי אבל שחי בהזייה.
בONE זה פחות מורגש.
יופ היינקס נכון.
ידעתי שזה שם נאצי כזה,בלבול קל של הבוקר וגם אוטומטית שאני קורא תגובה שלך על הבוקר עולה לי סוג של צמרמורת שמכה בי קשות.
עכשיו לעניין,שמע חדל עם הקטע של ההזייה,באמת שלא מכובד,שחרר,סה"כ בן אדם טוב,מאמן שנוי במחלוקת וזהו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

בכר מתכנן לצרף את סויסה לאימונים,
לשחרר כנראה את אראל.

וואלה ספורט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה