מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
ואללה זה נשמע טוב ,מה שאני יזכור מאופיר זה הווינריות שלו ,״שהגעתי לבאר שבע יכלתי לבקש מענק הישארות, מענק פליאוף עליון, אבל ביקשתי מענק עלייה ״ זה אופיר חיים שואף למצוינות ההיתי שמח אם היו נותנים לו צאנס כאן ,זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזובשלא יבואו ויגידו שאין לאלונה כסף 350 אלף יורו לכל הצוות זה בול מה שהיא משקיעה בצוות הנוכחי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חביבי להביא אנשי מקצוע שזה אומר גם כל הצוות כולו ממאמן מנגר מאמני כושר תזונאי מאמו שוערים מאמן עוזר מאמן ,אני מערך שדבר כזה לעונה יעלה לאלונה לפחות 5 מיליון שקל לפחות ,זה שי !

וכמה עולה להביא שחקן בכיר , קניית כרטיס+ שכר? לא מגיע למיליון יורו +?זה שי ! כתב:חביבי להביא אנשי מקצוע שזה אומר גם כל הצוות כולו ממאמן מנגר מאמני כושר תזונאי מאמו שוערים מאמן עוזר מאמן ,אני מערך שדבר כזה לעונה יעלה לאלונה לפחות 5 מיליון שקל לפחות ,זה שי !
שתוותר על שחקן בכיר שהיא מכוונת לקנות בעונה הבאה , ותביא צוות זר.
זה מה שיביא תוצאות , לא עוד שחקן לרזומה שיגרום לעוד שחקן סגל שלנו לחמם ספסל אצל אלישע.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אני מציע מכל הלב שלא תתעסקו בשיקולים כלכליים. התפקיד שלכם לעודד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יפה אמר טוטי
כמה שאני אתך טוטי.Totti כתב:אני מציע מכל הלב שלא תתעסקו בשיקולים כלכליים. התפקיד שלכם לעודד
יש לא מעט עזות מצח לשבת על הראש של אלונה במשחקי חוץ ולתת לה עצות מה לעשות עם הכסף שלה כאילו היא "פראיירית, נאיבית, טיפשה שיש לה צעצוע".
מעריץ אותה על גדלות הנפש של להכיל את זה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מזכיר לי את פרימו וקופמן, שיותר מאשר שהם פרשני כדורגל הם רואי-חשבון ועורכי דין לעת מצוא ברדיו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי ידיעות רוני לוי המועמד המוביל ומעוניין לחתום
לפי ידיעות מחדשים קשר גם עם פלט. פייר? אוהב את מה שקראתיTotti כתב:לפי ידיעות רוני לוי המועמד המוביל ומעוניין לחתום
- ForeverRed
מקווה מאוד שאלונה לא תישתהה יותר מידיי, כי רוני לוי לא יחכה לה.
יהיה לה קשה למנות מאמן אחר בימים הקרובים אחרי ההצגה אתמול.
הערכה שלי - אלישע ממשיך.
הערכה שלי - אלישע ממשיך.
לצערי אני איתך בדעה , קורא בוואלה ומבין לאן העניינים מתגלגלים (בדר"כ וואלה הכי מדויקים).ForeverRed כתב:מקווה מאוד שאלונה לא תישתהה יותר מידיי, כי רוני לוי לא יחכה לה.
הערכה שלי - אלישע ממשיך.
מה שאלונה צריכה לקחת מאתמול זה את ההבנה שיש לנו שחקנים אולי הכי כשרוניים בארץ , אבל צוות מקצועי שהורס אותם.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
אלישע ישאר והקהל צריך להתחיל להשלים עם זה
דווקא אחרי ההצגה אתמול אלישע חייב לסיים את דרכו. אל תתהו לחשוב שרק עפולה היתה מקבלת בראש אתמול, זה עיוות תפיסה גס.
כל קבוצה בארץ, כולל מכבי, היתה נכנעת אתמול להפועל באר שבע ורובן גם מוציאות מהרשת כמה חתיכות, מתחייב.
השחקנים פשוט טרפו את הדשא והיו בלתי ניתנים לעצירה.
אז למה בכל זאת אלישע עד כאן?!
כי אם יש צורך בעשרת אלפים משלוהבים ביציע ומעמד כל כך מחייב כדי להפיק מחבורת השחקנים הכי מוכשרת שלבשה את מדי המועדון אי פעם תצוגת תכלית ראשונה מסוגה בשנתיים, המאמן איבד את הדרך.
להבדיל מרובכם, לא חושב שאלישע נכשל, להפך. אבל בהחלט מיצה
כל קבוצה בארץ, כולל מכבי, היתה נכנעת אתמול להפועל באר שבע ורובן גם מוציאות מהרשת כמה חתיכות, מתחייב.
כי אם יש צורך בעשרת אלפים משלוהבים ביציע ומעמד כל כך מחייב כדי להפיק מחבורת השחקנים הכי מוכשרת שלבשה את מדי המועדון אי פעם תצוגת תכלית ראשונה מסוגה בשנתיים, המאמן איבד את הדרך.
מסכים אתך - ניתוח טוב.Totti כתב:דווקא אחרי ההצגה אתמול אלישע חייב לסיים את דרכו. אל תתהו לחשוב שרק עפולה היתה מקבלת בראש אתמול, זה עיוות תפיסה גס.
משתוקק לראות אם יש המשכיות במושבה יום ראשון
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה