הפועל ב"ש נגד מכבי ת"א :: הנושא המרכזי
Re: הפועל ב"ש נגד מכבי ת"א :: הנושא המרכזי
הרכב של מכבי:
חואן פאבלו, ייני, גרסיה, טיבי, בן הרוש, אלברמן, ראדי, מיטרוביץ', טל בן חיים, זהבי, בן בסט.
הרכב חזק..
חואן פאבלו, ייני, גרסיה, טיבי, בן הרוש, אלברמן, ראדי, מיטרוביץ', טל בן חיים, זהבי, בן בסט.
הרכב חזק..
כן, גם אני אוהד של ריבר והייתי במשחק אחד שלהם.דר אדום בנשמה כתב:לדעתי יש לנו 30-40 אלף אוהדים במדינה ורובם רדומים או גרים רחוק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כזה יצור הפאקו הזה. בשבוע שעבר בן בסט היה ״לא מספיק טוב עדיין״.. הזיל כמה דמעות על הספסל, גורדי הלחיץ והנה הוא בהרכב.CrazyRed7 כתב:הרכב של מכבי:
הרכב חזק..
סהכ הרכב טוב, שום שינוי מאשתקד מלבד בן בסט.
אני אישית חושש יותר מפריצה, אין לנו תשובה לבהמתיות שלו
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 29 ספטמבר 2014, 17:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה הקשר? אי אפשר להיות אוהד מבלי ללכת לכל משחק?Totti כתב: כן, גם אני אוהד של ריבר והייתי במשחק אחד שלהם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
*** לאף משחקדר אדום בנשמה כתב:מה הקשר? אי אפשר להיות אוהד מבלי ללכת לכל משחק?
לספור 40 אלף ״רדומים״ זה נטול קשר למציאות כמו שרק אתה מסוגל.
לא הייתי מחשיב אותם אפילו בצחוק במצבת האוהדים שלו, זה מזכיר את הנתונים שמציגים ממשרד הכלכלה על אחוזי העוני
- The red one
אם אני לא טועה, בעונה שעברה ולפני 2 עונות למשחק מול מכבי לא נפתח שער 7 לאוהדים שלנו .. אבל אולי אני טועה ..ForeverRed כתב: לא הבנתי איך הדברים קשורים.
שער 7 אמנם הוקצה לאוהדים שלנו, אבל טרם נקנו אליו כרטיסים (אולי בודדים). ההוכחה לדבריו של אדום
זקן תתקבל ברגע שהוא יתמלא.
משחק עונה באצטדיון החדש יהיה SOLD OUT? אני רק רוצה להזכיר לך שכמות "שיא" של אוהדים אדומים
עומדת לאכלס את אצטדיון וסרמיל הערב. כמות "שיא" של 8000 אוהדים. באצטדיון החדש יהיו 16 אלף מקומות.
הדרך עוד ארוכה.
בכל מקרה, כמו שתוכל לראות באשכול, גם אני סקפטי לגבי כמות הקהל שלנו ואני גם יודע שלמשחק הבית הבא הבא (כלומר, לא הקרוב, כי הקרוב זה מכבי חיפה ואז כנראה שגם יהיו הרבה אדומים ביציע) לא יחשבו בכלל על לפתוח את 7 כי 3 לא יהיה מלא, אלא אם כן ננצח מהיום עד למחזור מס' 8 ...
אבל אני הייתי מאלה שהיו בטוחים ששער 3 לא יתמלא, והנה טעיתי .. אז אולי יש דברים בגו.
עוד סיבה לירידה חדה במספר כמות הצופים היא כי "הדשא של השכן ירוק יותר" תרתי משמע. אנשים רואים מה הם מקבלים בנתניה, פ"ת, טדי, בלומפילד ואפילו ק"ש, דוחא וסכנין ומתבאסים לבוא לוסרמיל. גם אני חוטף ביאוס להגיע לאצטדיון הזה כל הזמן. כמו שאמרתי, אפשר להשוות (לא באותה כמות כמובן) את האנשים האלה לאוהדי חיפה שלא רצו להתקרב לקריית אליעזר והנה עובדה שהם כן מצביעים ברגליים ומגיעים לסמי עופר ..
בכל מקרה - המועדון הוציא הודעה בה הוא מבקש מהואהדים להקדים הגעתם למשחק. השערים ייפתחו רק ב18:45 ולטעמי זה מאוחר, כי כבר ב17:30(!!) ראיתי שאוהדים בודדים מתגודדים ליד שערים 2 ו5 . מקווה שיפתחו לפניי.
הוא נפתח נגד חיפה ב-3:1 אשתקד והיו בו כ-300 אוהדיםאדום בלב בנשמהההה כתב: אם אני לא טועה, בעונה שעברה ולפני 2 עונות למשחק מול מכבי לא נפתח שער 7 לאוהדים שלנו .. אבל אולי אני טועה ..
בכל מקרה, כמו שתוכל לראות באשכול, גם אני סקפטי לגבי כמות הקהל שלנו ואני גם יודע שלמשחק הבית הבא הבא (כלומר, לא הקרוב, כי הקרוב זה מכבי חיפה ואז כנראה שגם יהיו הרבה אדומים ביציע) לא יחשבו בכלל על לפתוח את 7 כי 3 לא יהיה מלא, אלא אם כן ננצח מהיום עד למחזור מס' 8 ...
אבל אני הייתי מאלה שהיו בטוחים ששער 3 לא יתמלא, והנה טעיתי .. אז אולי יש דברים בגו.
עוד סיבה לירידה חדה במספר כמות הצופים היא כי "הדשא של השכן ירוק יותר" תרתי משמע. אנשים רואים מה הם מקבלים בנתניה, פ"ת, טדי, בלומפילד ואפילו ק"ש, דוחא וסכנין ומתבאסים לבוא לוסרמיל. גם אני חוטף ביאוס להגיע לאצטדיון הזה כל הזמן. כמו שאמרתי, אפשר להשוות (לא באותה כמות כמובן) את האנשים האלה לאוהדי חיפה שלא רצו להתקרב לקריית אליעזר והנה עובדה שהם כן מצביעים ברגליים ומגיעים לסמי עופר ..
בכל מקרה - המועדון הוציא הודעה בה הוא מבקש מהואהדים להקדים הגעתם למשחק. השערים ייפתחו רק ב18:45 ולטעמי זה מאוחר, כי כבר ב17:30(!!) ראיתי שאוהדים בודדים מתגודדים ליד שערים 2 ו5 . מקווה שיפתחו לפניי.
דווקא הייתי מעדיף את פריצה בהרכב. הוא הרבה יותר כבד.Totti כתב: כזה יצור הפאקו הזה. בשבוע שעבר בן בסט היה ״לא מספיק טוב עדיין״.. הזיל כמה דמעות על הספסל, גורדי הלחיץ והנה הוא בהרכב.
סהכ הרכב טוב, שום שינוי מאשתקד מלבד בן בסט.
אני אישית חושש יותר מפריצה, אין לנו תשובה לבהמתיות שלו
מה גם שהשלישיה בן בסט-זהבי-בן חיים תחליף מקומות כל הזמן ותעשה כאב ראש גדול להגנה שלנו.
3 קשרים אחוריים.. איזה אמצע חזק יש להם אלוהים ישמור אותנוCrazyRed7 כתב:הרכב של מכבי:
הרכב חזק..
לפריצה יש נוכחות בלי תחרות בכדורגל שלו.CrazyRed7 כתב: דווקא הייתי מעדיף את פריצה בהרכב. הוא הרבה יותר כבד.
מה גם שהשלישיה בן בסט-זהבי-בן חיים תחליף מקומות כל הזמן ותעשה כאב ראש גדול להגנה שלנו.
הגובה, משחק הראש, הפיזיות.
אני אישית לא חושב שבן בסט גדול כמו שעושים ממנו, שחקן טוב, לא יוצא דופן
הכל נכון לגבי פריצה. הקטע שבעונה שעברה הוא חגג על אלגרבלי הצעיר. מול סוארז(גבוה, משחק ראש מצוין ופיזי לא פחות מפריצה) הוא לא יחגוג כל כך בקלות.Totti כתב: לפריצה יש נוכחות בלי תחרות בכדורגל שלו.
הגובה, משחק הראש, הפיזיות.
אני אישית לא חושב שבן בסט גדול כמו שעושים ממנו, שחקן טוב, לא יוצא דופן
אני חושב שהשלישיה שמכבי תעלה הערב תעשה לנו הרבה צרות בעיקר בגלל חילופי המקומות. מקווה מאוד ששחקני הקישור יעזרו בהגנה, אחרת תצוגות ההגנה שלנו בבלומפילד אשתקד יחזרו גם הערב.
עדיף שישחקו עם ראדי כקדמי בשלישיית קישור , ולא זהבי שעם הכניסות לעומק שלו קשה מאוד מאוד להסתדר.שמעון א כתב: 3 קשרים אחוריים.. איזה אמצע חזק יש להם אלוהים ישמור אותנו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תאמינו לי הקישור האמצעי דלהם לא מה שמטריד אותי זהבי וטב"ח מטרידים יותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הקישור שלהם עושה לטב"ח וזהבי את כל העבודה השחורה. הם לא צריכים לעשות הגנה. מתרכזים בהתקפה נטו!
רק דבר אחד חשוב לי להגיד דווקא אלינו האוהדים: אנחנו לקראת משחק קשה, הכי קשה שיכול להיות. אני לא אוהב את כל הדיבורים על משחק העונה ונעליים, שנה שעברה שהיינו "קטנים" ניצחנו, וכ"גדולים" הובסנו בלי לגרד את מכבי. ולצערי הרחשים, ההתרגשות (הלא נורמלית) והציפיות הלא הגיוניות שוב חוזרות על עצמם כדוגמת המשחק השני והשלישי שנה שעברה. אנא ממכם תהיה התוצאה אשר תהיה תמשיכו לתמוך בקבוצה, גם אם תתאכזבו קשות, ואל תחרטו גורלות במחזור השלישי!!!!
שיהיה לכולנו יום אדום!!!! ויאללה הפועל!!!!
שיהיה לכולנו יום אדום!!!! ויאללה הפועל!!!!