יש לי מנוי, מה איתכם?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: יש לי מנוי, מה איתכם?

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב: שמעון, לא רק שמכבי חיפה עברה לאיצטדיון החדש ביותר בארץ, לא רק שהיא החזירה הביתה את יוסי בניון, אלא היא גם מוכרת מנוי מבוגר ב650 שקל (וזה בלי ההנחה של הוועדים)!
אין ספק שהאוהדים של מכבי חיפה מוכיחים עד כמה המועדון הזה גדול, אבל צריך גם להגיד מילה טובה להנהלה על המחירים ועל זה שהיא הכינה את הקרקע בצורה נפלאה.

מניח שאם המחירים היו כמו בהפועל ת"א (2,000 ₪ למנוי ביציע טוב ו1,200 ₪ למנוי ביציע פחות טוב) אז היו נמכרים אולי חצי מכמות המנויים שנמכרו.
ומה המחיר למנוי ילד? לפי מה שאני יודע זה מחיר אחיד. זה נכון?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

יענקלה גאון , הוא ידע שבשביל למלא איצטדיון כל כך ענק כמו סמי עופר הוא יצטרך להוריד במחיר מנויי.
מקווה שאלונה תעשה את זה גם , 650 ש"ח מבוגר ביציעים הרגילים באיצטדיון החדש ואנחנו נמכור לדעתי לפחות 8000 אלף מנויים בשקט אם לא יותר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: שמעון, לא רק שמכבי חיפה עברה לאיצטדיון החדש ביותר בארץ, לא רק שהיא החזירה הביתה את יוסי בניון, אלא היא גם מוכרת מנוי מבוגר ב650 שקל (וזה בלי ההנחה של הוועדים)!
אין ספק שהאוהדים של מכבי חיפה מוכיחים עד כמה המועדון הזה גדול, אבל צריך גם להגיד מילה טובה להנהלה על המחירים ועל זה שהיא הכינה את הקרקע בצורה נפלאה.

מניח שאם המחירים היו כמו בהפועל ת"א (2,000 ₪ למנוי ביציע טוב ו1,200 ₪ למנוי ביציע פחות טוב) אז היו נמכרים אולי חצי מכמות המנויים שנמכרו.
הפעם לשם שינוי אני מסכים איתך,הייתה שם עבודת הכנה יוצאת מן הכלל של הנהלת הקבוצה בראשותו של איתמר צ'יזיק,שהוא איש ניהול ברמה גבוהה מאוד,ואגב זה לא מפתיע בנוגע אליהם,כי הם גם היחידים שהצליחו למכור 30,000 מנויים לליגת האלופות ורמת הארגון שלהם זכתה לשבחים לא קטנים.
אבל כל זה מגיע מניסיון של שנים ברמות הגבוהות ביותר ואל לי מלהזכיר את פרשת הפקס שממנה הם רק הלכו ונהיו יותר טובים.
אצלנו המקבילה של פרשת הפקס זה פרשיית הכרטיסים בעונה שעברה,שלדעתי נתנה סוג של שריטה לקברניטי הקבוצה.
בכל אופן נקווה שילמדו את לקחי הקבוצות האחרות בנוגע לכניסה לאיצטדיון החדש,כולל מחירי הכרטיסים.
אצלנו זה אמור להיות הרבה יותר קל מכיוון שדמי עלות השימוש יהיו פחותים בהרבה מזה שעיריית חיפה מבקשת.
ואגב שמעון,מכבי חיפה בשיא שלה הגיעה ל6,000 מנויים מה שאומר שהגדילה במיכרת המנויים נובעת אך ורק ממתקן חדיש שמצדיק את הכסף שאתה משלם,לדעתי גם בלי בניון הם היו מגיעים ל10,000 לפחות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיא חניה כתב:יענקלה גאון , הוא ידע שבשביל למלא איצטדיון כל כך ענק כמו סמי עופר הוא יצטרך להוריד במחיר מנויי.
מקווה שאלונה תעשה את זה גם , 650 ש"ח מבוגר ביציעים הרגילים באיצטדיון החדש ואנחנו נמכור לדעתי לפחות 8000 אלף מנויים בשקט אם לא יותר.
המחיר 660 ש"ח והוא ליציעים מאחוריי השערים,שזה גם מחיר זול, לצורך העניין אצלנו אתה משלם לשער 3 את אותו הסכום ויחי ההבדל הקטן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

חחחחחח גם אם היו משלמים לי לא הייתי יושב בשער 3
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: המחיר 660 ש"ח והוא ליציעים מאחוריי השערים,שזה גם מחיר זול, לצורך העניין אצלנו אתה משלם לשער 3 את אותו הסכום ויחי ההבדל הקטן.
לצורך העניין, היציע בסמי עופר באמת מאחוריי השערים. בוסרמיל שער 3 נמצא בכלל בשכונה אחרת.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

סליחה על הבורות...

עכשיו ראיתי תמונה בפייסבוק של בחור שקנה מנוי וצילם אותו. על המנוי כתוב מס' 4529...
האם זה אומר שנרכשו 4529 מנויים?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שמעון א כתב:סליחה על הבורות...

עכשיו ראיתי תמונה בפייסבוק של בחור שקנה מנוי וצילם אותו. על המנוי כתוב מס' 4529...
האם זה אומר שנרכשו 4529 מנויים?
לא.
גם על המנוי שלי כתוב משהו כמו 4743, הוא נקנה ביום הראשון של יולי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מישהו יודע מה המספר המדויק של מנויים שנמכרו?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קמפיין המנויים התחיל (ממחר יתחילו גם הפרסומים בשלטי החוצות) -

https://www.facebook.com/hapoelbeer7/ph ... =notify_me" onclick="window.open(this.href);return false;

גם מאור בוזגלו בא לוסרמיל מאהבה!

הפועל באר-שבע היא בית
הפועל באר-שבע היא הלב
הפועל באר-שבע היא יותר מקבוצה
הפועל באר-שבע היא אהבה.

השנה יותר מכל משנה - באים לוסרמיל מאהבה!

לפרטים ורכישת מנויים - שפע הפקות וכרטיסים - 08-8663300 או דרך אתר האינטרנט - https://www.ticket4u.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;

תמונה
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 07 אוגוסט 2014, 11:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:מישהו יודע מה המספר המדויק של מנויים שנמכרו?
לפי מה שהבנתי מגורם במועדון, מאז הפסקת האש קצב המכירה חזר להיות כמו שהיה בתחילת הקיץ ותוך יומיים נמכרו בסביבות 300 מנויים מה שאומר שהגענו כבר לסביבות 4,500 מנויים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: לפי מה שהבנתי מגורם במועדון, מאז הפסקת האש קצב המכירה חזר להיות כמו שהיה בתחילת הקיץ ותוך יומיים נמכרו בסביבות 300 מנויים מה שאומר שהגענו כבר לסביבות 4,500 מנויים.
נתון מאוד מעודד. מקווה שזה נכון ושיימשך כך..

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אחרי מעל לחודש שבהם לא יכולתי להביא את המתוקים הביתה (עקב השירות הצבאי במהלך המבצע), אתמול הם הגיעו לחיק אביהם :

תמונה

שננצח במלחמה האמיתית בע"ה ושלאחריה נתפנה לקרבות הקטנים שלנו. :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

מעניין כמה מנויים נמכרו עד היום

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

הקבוצה התחילה בשיווק אגרסיבי, אם זה פרסום בפייסבוק, באתרים, בחוצות וברדיו.

יאללה חברים, תביאו דודים אחים אחיינים אמא אבא סבתא, כל אחד ואחד :דגל:
תמונה

שלח תגובה