אופיר דודזאדה - סאגת החוזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב: לאחרונה, הפורום כאן הפך לסרט הוליוודי, כשההנהלה היא דמות הטוב ומי שעומד מול ההנהלה הוא דמות הרע, הנבל.
המציאות? אותה משנים בהתאם לסיטואציה, בהתאם לתסריט שנכתב מראש. כשההנהלה היא זאת שבכותרות ממציאים תירוצים מוכנים מראש ומסיטים את האש לכיוונים אחרים. כשמי שעומד מול ההנהלה בכותרות, מגבירים את הלהבות...

אין עליך, אין! :מתגלגל מצחוק:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מישהו מסובב לו את הראש. הייתי עם אופיר בכיתה ואני מכיר אותו טוב ואופיר מטבעו בן אדם צנוע ושקט. מישהו, לא יודע מי, פשוט מסובב לו את הראש והורס את כל מה שהוא הצליח להשיג מקצועית.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

CrazyRed7 כתב:מישהו מסובב לו את הראש. הייתי עם אופיר בכיתה ואני מכיר אותו טוב ואופיר מטבעו בן אדם צנוע ושקט. מישהו, לא יודע מי, פשוט מסובב לו את הראש והורס את כל מה שהוא הצליח להשיג מקצועית.
סוכן.. חברים ממורמרים שגדלו איתו בנוער ונזרקו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שלומי12 כתב: סוכן.. חברים ממורמרים שגדלו איתו בנוער ונזרקו.
תנסה יותר קרוב.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אליק אני אוהב אותך ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

izguy83 כתב: תנסה יותר קרוב.
יש יותר קרוב מזה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedRock כתב:
יש מספיק אנשים בפורום שמגיבים אחרת...(ולראייה :נוגח: )

מנגד, אולי בסרט ההוליוודי אצלך אוטומטית הצד של שחקן הבית הוא הצד הטוב ומי שעומד מולו הוא הרע?
אני מתקשה להיזכר בסיטואציה שהצדקת את ההנהלה אל מול שחקן בית כזה או אחר (וגם אם תמצא, זה כל כך נדיר...)

הפוסל במומו פוסל...
כשאופיר החרים את האימון ביקרתי אותו, וכשעלתה השאלה בקיץ שעבר האם להשאיר את אביתר אילוז בקבוצה טענתי שלטעמי הוא לא מספיק טוב בשבילנו (בדיוק כמו שהקיץ אני טוען שזאת טעות שהשארנו אותו כמגן הפותח שלנו). מצחיק אותי לראות את ההבדל בתגובות כאשר הביקורת היא על ההנהלה לעומת כאשר הביקורת היא מישהו שעומד מול ההנהלה.

הניהול במועדון בשנים האחרונות הוא חובבני, זאת המציאות. לא סתם אנחנו נכשלים מקצועית מידי עונה. רוצים לטבול את הראש בחול? רוצים לתקוף מידי נושא את הכותב התורן? רוצים להסיט את האש לכיוונים אחרים? בבקשה, זה לא ישנה את המציאות, זה רק מקבע אותה ונותן מידי עונה תירוצים לכישלונות של המועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שלומי12 כתב:
יש יותר קרוב מזה?
https://www.youtube.com/watch?v=6Wtoiy3BqJw" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

Sir Alex Ferguson כתב: כשאופיר החרים את האימון ביקרתי אותו, וכשעלתה השאלה בקיץ שעבר האם להשאיר את אביתר אילוז בקבוצה טענתי שלטעמי הוא לא מספיק טוב בשבילנו (בדיוק כמו שהקיץ אני טוען שזאת טעות שהשארנו אותו כמגן הפותח שלנו). מצחיק אותי לראות את ההבדל בתגובות כאשר הביקורת היא על ההנהלה לעומת כאשר הביקורת היא מישהו שעומד מול ההנהלה.

הניהול במועדון בשנים האחרונות הוא חובבני, זאת המציאות. לא סתם אנחנו נכשלים מקצועית מידי עונה. רוצים לטבול את הראש בחול? רוצים לתקוף מידי נושא את הכותב התורן? רוצים להסיט את האש לכיוונים אחרים? בבקשה, זה לא ישנה את המציאות, זה רק מקבע אותה ונותן מידי עונה תירוצים לכישלונות של המועדון.
יש לי שאלה קטנה , ניהלת בחייך עסק ? במידה וכן , התקציבים אשר איתם התעסקת היו באותו סדר גודל כמו בהפועל באר שבע ? במידה ולא אז כל הביקורת שלך על ניהול המועדון היא לא רצינית ובמקרה של אופיר בכלל לא אוביקטיבית (שלא תחשוב שיש נימה של זלזול ,אני לא איזה מנהל גדול) מותר לבקר את ההחלטות שמקבל המועדון (אני גם עושה את זה) אבל מפה ועד למסקנה שהניהול כושל הדרך ארוכה. לגבי אופיר והחוזה ,קצת כבוד הדדי בין הצדדים קמצוץ של שפיות ופרופורציות ויהיה קל לחתום על חוזה,גם שדורשים העלאת שכר זה מתבצע בהדרגה ולא במכה אחת

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

צריך לנהל עסק של מיליונים כדי להבין שהניהול של המועדון בשנים האחרונות הוא כושל? על מבחן התוצאה שמעת? את העובדה שבתקופה של אלונה רק שחקן בית אחד התקדם להרכב הראשון (ודווקא לו עושים בעיות) אתה מכיר? את הכדורגל השלילי שהקבוצה משחקת בשנים האחרונות אתה זוכר? לתחלופה הרבה בעמדת המנכ"ל בתקופת אלונה (העמדה שאמורה להיות היציבה במערכת) הצלחת לשים לב? ומה בנוגע לעובדה שלמרות שמדובר בעסק שמגלגל מיליונים ההנהלה שלנו מורכבת ממעט מאוד אנשים שאמורים להיות אחראים להרבה מאוד תפקידים, האם לזה שמת לב?

הפועל באר שבע נכשלה בכל פרמטר אפשרי בתקופה של אלונה, וכל זה בשנים שבהם תקציב הקבוצה היה גדול, כלומר הכסף לא היה הבעיה.
אפשר לשאול את האוהדים מתי בפעם האחרונה הם היו אחראים לתקציב של מיליונים או מתי בפעם האחרונה הם ניהלו קבוצה בליגת העל. בדיוק כמו שאפשר להאשים את אופיר דוידזאדה על כך שהוא רצה חוזה שמתאים למעמדו אחרי ששיחק כשחקן הרכב כמעט בחינם כבר שלוש שנים. תירוצים תמיד יהיו כפי שניתן לראות בכל פעם שהקבוצה נכשלת ודוברת הקבוצה מנסה להסיט את האש למקומות אחרים.

השאלה האמיתית היא מה יכול לשנות את המצב? מה עדיף לקבוצה? מקהלה של האוהדים שתמציא לה תירוצים בכל פעם שהיא טועה או נכשלת או אוהדים שיעמידו מולה מראה כשהיא טועה.
אני מאמין שהאוהדים צריכים להיות כלב השמירה של הקבוצה, אני מאמין שהכוח שלנו הוא גדול ושאנחנו לא צריכים להיות בובות על חוט, אנחנו צריכים להיות הכוח שמעצב את המועדון, גם אם זה אומר לבקר את המועדון כשהוא טועה (וזה לצערי קורה לעיתים קרובות בתקופת אלונה).

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שחררו מאופיר, הילד ממש לא מנופח ומה שאתם עושים לו כאן ממש לא לגיטימי.
אופיר רוצה חוזה סטנדרטי של 100 אל"ד נטו כמו כל שחקן בינוני שמגיע ממדינת ת"א.
המועדון הציעו חוזה נמוך מזה באופן מעליב ואופיר דחה את ההצעה. שאר ה"התנהגויות" שאנשים פה מייחסים לו לא נכונות ואף דמיוניות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

nitsande כתב:שחררו מאופיר, הילד ממש לא מנופח ומה שאתם עושים לו כאן ממש לא לגיטימי.
אופיר רוצה חוזה סטנדרטי של 100 אל"ד נטו כמו כל שחקן בינוני שמגיע ממדינת ת"א.
המועדון הציעו חוזה נמוך מזה באופן מעליב ואופיר דחה את ההצעה. שאר ה"התנהגויות" שאנשים פה מייחסים לו לא נכונות ואף דמיוניות.
הוא לא דחה הוא פשוט לא רצה לשמוע יותר...
הוא סולל את דרכו החוצה באשמת ההנהלה
לדעתי זה לא עניין של כסף.. נמאס לו והוא מחפש אתגר חדש

שחקן שרוצה להשאר יושב למו״מ! עונה הבאה גם אם נציע לו 150 א״ד הוא לא ישאר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אתה יודע מה? בצדק. גם אני אם מקום העבודה שלי היה מציע לי הצעה מעליבה ממש הייתי עוזב. במיוחד כשיש לו קופצים בחוץ והוא יודע מה הערך שלו.
המועדון התנהל עם אופיר מראש כאל קהל שבוי שלא סופאים אותו. פתאום מתפלאים למה לא סופר אותם בחזרה....

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:צריך לנהל עסק של מיליונים כדי להבין שהניהול של המועדון בשנים האחרונות הוא כושל? על מבחן התוצאה שמעת? את העובדה שבתקופה של אלונה רק שחקן בית אחד התקדם להרכב הראשון (ודווקא לו עושים בעיות) אתה מכיר? את הכדורגל השלילי שהקבוצה משחקת בשנים האחרונות אתה זוכר? לתחלופה הרבה בעמדת המנכ"ל בתקופת אלונה (העמדה שאמורה להיות היציבה במערכת) הצלחת לשים לב? ומה בנוגע לעובדה שלמרות שמדובר בעסק שמגלגל מיליונים ההנהלה שלנו מורכבת ממעט מאוד אנשים שאמורים להיות אחראים להרבה מאוד תפקידים, האם לזה שמת לב?

הפועל באר שבע נכשלה בכל פרמטר אפשרי בתקופה של אלונה, וכל זה בשנים שבהם תקציב הקבוצה היה גדול, כלומר הכסף לא היה הבעיה.
אפשר לשאול את האוהדים מתי בפעם האחרונה הם היו אחראים לתקציב של מיליונים או מתי בפעם האחרונה הם ניהלו קבוצה בליגת העל. בדיוק כמו שאפשר להאשים את אופיר דוידזאדה על כך שהוא רצה חוזה שמתאים למעמדו אחרי ששיחק כשחקן הרכב כמעט בחינם כבר שלוש שנים. תירוצים תמיד יהיו כפי שניתן לראות בכל פעם שהקבוצה נכשלת ודוברת הקבוצה מנסה להסיט את האש למקומות אחרים.

השאלה האמיתית היא מה יכול לשנות את המצב? מה עדיף לקבוצה? מקהלה של האוהדים שתמציא לה תירוצים בכל פעם שהיא טועה או נכשלת או אוהדים שיעמידו מולה מראה כשהיא טועה.
אני מאמין שהאוהדים צריכים להיות כלב השמירה של הקבוצה, אני מאמין שהכוח שלנו הוא גדול ושאנחנו לא צריכים להיות בובות על חוט, אנחנו צריכים להיות הכוח שמעצב את המועדון, גם אם זה אומר לבקר את המועדון כשהוא טועה (וזה לצערי קורה לעיתים קרובות בתקופת אלונה).
הייתי עונה לך אבל באמת שכבר אין לי כוחות לוויכוחים האלה.
רק אגיד לך שלשבת בצד ולקשקש זה הכי קל. העסק הרבה יותר מורכב ומסובך ממה שאתה חושב. ולפעמים צריך גם טיפת מזל.
יום טוב.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אלדר כתב: הוא לא דחה הוא פשוט לא רצה לשמוע יותר...
הוא סולל את דרכו החוצה באשמת ההנהלה
לדעתי זה לא עניין של כסף.. נמאס לו והוא מחפש אתגר חדש

שחקן שרוצה להשאר יושב למו״מ! עונה הבאה גם אם נציע לו 150 א״ד הוא לא ישאר
מה זה לא רצה לשמוע יותר? שם ידיים באוזניים ושר בקול?
אופיר ביקש שכר הגון (ומינמלי לשחקן ברמתו) של 100א"ד, במועדון יודעים מה ציפיות השכר שלו.
המועדון הציע שכר מעליב, אז השחקן אמר שאם הפערים כל כך גדולים אז חבל על הזמן של המשא ומתן, והלך.
אל תבלבל את המוח בדברים שאתה לא מבין בעניין ה150 א"ד שהוא לכאורה לא יסכים...
כמו שציינתי, לשכר של 100 א"ד הוא יסכים כבר עכשיו גם במסגרת הארכת חוזה.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה