ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
לאבד את טוני ואוגו בחודש אוגוסט זה כשלון מוחלט וחוסר תכנון משווע.
אני מציע להצמיד למונה ההודעות שלו סוגריים לכמה מההודעות מיותרותאדום זקן כתב: תמיד תיקח בדיחה ותגמור את אמא שלה
לעניין, לאבד אותו זה מחדל מארץ המחדלים. אני מנסה לזהות קו חשיבה מאחורי הקיץ הזה ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל
הם יעלו במקרה הטוב 4 מיליון יורוTotti כתב:בשיקולים של גיל, שובע, תופקה פוחתת וכו, החלפה של אוגו ונאווקמה בהאסלביינק ומוחמד היא חילוף דורות מושלם.
כל מהלך אחר הוא לא פחות מביזארי מבחינתנו.
לא חושב שזה ריאלי בלי שלב בתים
שמע מוחמד במקום אוגו ,אם כל האהבה זה עדיף .Totti כתב:בשיקולים של גיל, שובע, תופקה פוחתת וכו, החלפה של אוגו ונאווקמה בהאסלביינק ומוחמד היא חילוף דורות מושלם.
כל מהלך אחר הוא לא פחות מביזארי מבחינתנו.
ההבדל שמוחמד הוא יותר התקפי ממנו,אבל אפשר לפתור את זה בכך שהוא וקבהא לדוגמא יהיו באותו קו כאשר ממן או אוחנה מעליהם, וגם משבטוח דבר כזה עדיף בהרבה מהקישור העכשווי.
יגיע גם שחקן אחד לדעתי. ההתקפה מלאה באופציות הקישור חייב ניעור.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברק לא רצה אותו בזמנו (לפני שהאריך חוזה) כי חשב שעלי מוחמד לא מספיק פיזי למאבקים באירופה.
לא רואה אותנו משקיעים סכום כסף גדול בשחקן שברק לא חושב שיכול לעזור לנו בעתיד באירופה...
לא רואה אותנו משקיעים סכום כסף גדול בשחקן שברק לא חושב שיכול לעזור לנו בעתיד באירופה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מוחמד לא צריך לבוא במקום אוגו אלא לידו. לא אותו סגנון של קשר
Sir Alex Ferguson כתב:ברק לא רצה אותו בזמנו (לפני שהאריך חוזה) כי חשב שעלי מוחמד לא מספיק פיזי למאבקים באירופה.
איפה האימוגי של היד על הפנים
- Sir Alex Ferguson
רק תסבירו לי איך אנחנו מגיעים למצב שבאמצע חודש אוגוסט פחות משבוע לפני פתיחת הליגה אנחנו אולי נאבד את שני השחקנים המרכזים שלנו.
היינו חייבים להערך לנושא ולחתוך אותו לכאן או לכאן עם הניגרים כבר לפני מס׳ שבועות.
גם אם נביא מחליפים כמה זמן עד שיתאקלמו? שיכירו את הקבוצה? שיבנו שיתוף פעולה? מהלכים כאלה עושים בתחילת הקיץ, לא מובן איך הגענו למצב הזה, הקיץ הנוכחי מבחינת בניית הסגל הוא כישלון חרוץ עד עכשיו.
היינו חייבים להערך לנושא ולחתוך אותו לכאן או לכאן עם הניגרים כבר לפני מס׳ שבועות.
גם אם נביא מחליפים כמה זמן עד שיתאקלמו? שיכירו את הקבוצה? שיבנו שיתוף פעולה? מהלכים כאלה עושים בתחילת הקיץ, לא מובן איך הגענו למצב הזה, הקיץ הנוכחי מבחינת בניית הסגל הוא כישלון חרוץ עד עכשיו.
כשעפים מאירופה יש השלכות. זה לא משהו חדש.Sir Alex Ferguson כתב:רק תסבירו לי איך אנחנו מגיעים למצב שבאמצע חודש אוגוסט פחות משבוע לפני פתיחת הליגה אנחנו אולי נאבד את שני השחקנים המרכזים שלנו.
כנראה שרוצים לבנות מחדש. הניגרים לא יאריכו חוזה אז הולכים על מכירה שלהם. מפחיד קצת אבל אולי אין מנוס.
אני יסביר לך איך.Sir Alex Ferguson כתב:רק תסבירו לי איך אנחנו מגיעים למצב שבאמצע חודש אוגוסט פחות משבוע לפני פתיחת הליגה אנחנו אולי נאבד את שני השחקנים המרכזים שלנו.
הפכנו לקהל שבע, שלמד כלכלה, מסחר, ניהול תקין והוגי רעיון הפייר פליי.
תמשיכו לבלבל את המוח על שפיות, בינתיים המועדון הוא שמאבד שפיות. ולא רק שאנשים זורמים עם זה, הם גם מגבים את זה.
ה-ז-י-ה
פששששש אלדר...אלדר כתב: אני יסביר לך איך.
הפכנו לקהל שבע, שלמד כלכלה, מסחר, ניהול תקין והוגי רעיון הפייר פליי.
תמשיכו לבלבל את המוח על שפיות, בינתיים המועדון הוא שמאבד שפיות. ולא רק שאנשים זורמים עם זה, הם גם מגבים את זה.
ה-ז-י-ה
לא מתחזקים->עפים מושפלים מאירופה-> חייב לעשות חילופי דורות ולמכור את השחקנים המובילים שלנו בשנים האחרונות ואולי לא ליפול שוב בגזרת הזרים (אם בכלל יהיה חיזוק כזה) סה"כ הגיוניCrazyRed7 כתב: כשעפים מאירופה יש השלכות. זה לא משהו חדש.
כנראה שרוצים לבנות מחדש. הניגרים לא יאריכו חוזה אז הולכים על מכירה שלהם. מפחיד קצת אבל אולי אין מנוס.
השרשרת שלך אחלה, אבל חסרה בה חוליהאלכס כתב:
לא מתחזקים->עפים מושפלים מאירופה-> חייב לעשות חילופי דורות ולמכור את השחקנים המובילים שלנו בשנים האחרונות ואולי לא ליפול שוב בגזרת הזרים (אם בכלל יהיה חיזוק כזה) סה"כ הגיוני
-->מתחזקים ובונים את ההצלחות העתידיות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
מה שאתה אומר שהגיוני סך הכל שניב זריהן וסטו יחליפו את טוני ואוגו?CrazyRed7 כתב: כשעפים מאירופה יש השלכות. זה לא משהו חדש.
מי שבונה על הכנסה משלב בתים במפעל אירופאי כבסיס לתקציב הוא חובבן, בטח השנה כשהשיטה השתנתה ולא רק שיותר קשה לעלות לאלופות אלא כשאתה עף מהאלופות לאירופאיות אתה מקבל באופ״א רק קבוצות אלופות שהודחו גם מהאלופות ולא קבוצות שלקחו גביע בגאורגיה או סיימו במקום השני בלטביה.
מכבי כל הסיבובים לא קיבלו אפילו הגרלה אחת מול קבוצות ברמה של אסטנה ואפועל.
שלב בתים באירופה, בטח לקבוצה ישראלית, בטח עם הדירוג שלנו, חייב להיות בונוס בתקציב ולא מעבר לכך.