ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
דחוף להאריך חוזה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לתחושתי ימכרו אותו
מסתבר... בונים הכל מחדשCrazyRed7 כתב:לתחושתי ימכרו אותו
שיהיה לנו בהצלחה
- ForeverRed
למה אי אפשר פשוט לשלוח את דודו להביא הצעה של מיליון יורו מבלגיה על זריהן ולסגור עניין?
אין בעיה עם בניה מחדש.
זה זמן טוב יחסית.
הבעיה שאנחנו בשלב מאוד מאוחר של החלון ועכשיו כבר יהיה קשה למצוא תחליפים.
אין בעיה עם בניה מחדש.
זה זמן טוב יחסית.
תמיד תיקח בדיחה ותגמור את אמא שלהדר אדום בנשמה כתב:אראל במקום אוגו.
דגאני במקום איינבינדר.
אקסברד במקום שהר.
תומר סוויסה במקום עדן בן בסט.
נסאר במקום מליקסון.
פלצ'וק במקום חן עזרא.
בליינד אליפות!
הורס בדיחות מאז 2009 ולתמידאדום זקן כתב: תמיד תיקח בדיחה ותגמור את אמא שלה
מקווה שלא יהיו מספיק טיפשים במועדון ויתנו ללכת, לחדש לו חוזה ולגמור את הסאגה השטותית הזו.
דווקא סוף חלון יכול להביא הברקות. כמו הובאן בזמנו שנפלט ברגע האחרון.ForeverRed כתב:למה אי אפשר פשוט לשלוח את דודו להביא הצעה של מיליון יורו מבלגיה על זריהן ולסגור עניין?
אין בעיה עם בניה מחדש.
זה זמן טוב יחסית.
שחקנים שבאמצע החלון לא יסכימו בחיים להגיע לישראל, יכוליפ להישאר ללא קבוצה ולפזול לעבר הצעות מליגות פחות טובות.
- ForeverRed
שני צדדים למטבע.CrazyRed7 כתב: דווקא סוף חלון יכול להביא הברקות. כמו הובאן בזמנו שנפלט ברגע האחרון.
שחקנים שבאמצע החלון לא יסכימו בחיים להגיע לישראל, יכוליפ להישאר ללא קבוצה ולפזול לעבר הצעות מליגות פחות טובות.
זה הימור והשאלה אם יש שחקנים במעקב.
הובאן די נפל מהשמיים.
ForeverRed כתב:למה אי אפשר פשוט לשלוח את דודו להביא הצעה של מיליון יורו מבלגיה על זריהן ולסגור עניין?
אין בעיה עם בניה מחדש.
זה זמן טוב יחסית.
לגבי זריהן אומר לך דוגרי אין לי שום חיבה לאשדודים כמו שאתה אומר אבל אני פשוט רואה ומבין את המשחק. זריהן הוא לא רק ראש בקיר והוא גם לא שחקן בסגנון של חן עזרא, הבעיה איתו שלפעמים(כנראה בגלל מיעוט הדקות) שהוא מקבל הזדמנות הוא עושה דברים בכח בצורה לא מוצלחת בהתחלה וזה מעצבן, אבל אני רואה שיש בו הרבה דברים של שחקן חכם עם ראיית משחק, מעבר למקצוענות שלו שאני לא יודע מה המידה,אני יכול להגיד שעל הדשא מדובר בשחקן שצריך לרוץ בהרכב כמה משחקים לצד מליקסון תראה שאתה מקבל פה כוכב ( אם לא יפצע).
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 19 אוגוסט 2018, 21:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
בשיקולים של גיל, שובע, תופקה פוחתת וכו, החלפה של אוגו ונאווקמה בהאסלביינק ומוחמד היא חילוף דורות מושלם.
כל מהלך אחר הוא לא פחות מביזארי מבחינתנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אוהב מאוד את טוני ומיגל, אבל לטעמי אוגו הוא השחקן היחידי שלאורך זמן אין לנו תחליף עבורו.
מדובר בעמדה בעייתית גם ככה, כשבשוק הישראלי אין משהו בכלל קרוב לזה, וגם בשוק השחקנים הזרים לא זכור לי מעולם בישראל זר עם העוצמות והפיזיות של אוגו כולל בקבוצות של מכבי ובית״ר עם 120 ו140 מיליון שקל תקציב.
עזיבה של אוגו או אי הארכת החוזה תהפוך את זה לקיץ הכי כושל של קבוצה אלופה מזה הרבה מאוד שנים.
מדובר בעמדה בעייתית גם ככה, כשבשוק הישראלי אין משהו בכלל קרוב לזה, וגם בשוק השחקנים הזרים לא זכור לי מעולם בישראל זר עם העוצמות והפיזיות של אוגו כולל בקבוצות של מכבי ובית״ר עם 120 ו140 מיליון שקל תקציב.
עזיבה של אוגו או אי הארכת החוזה תהפוך את זה לקיץ הכי כושל של קבוצה אלופה מזה הרבה מאוד שנים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
מסכים.Totti כתב:בשיקולים של גיל, שובע, תופקה פוחתת וכו, החלפה של אוגו ונאווקמה בהאסלביינק ומוחמד היא חילוף דורות מושלם.
מבין מה אתה אומרTotti כתב:בשיקולים של גיל, שובע, תופקה פוחתת וכו, החלפה של אוגו ונאווקמה בהאסלביינק ומוחמד היא חילוף דורות מושלם.
אבל זה לא שמוחמד על המדף
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,