הנה עוד ליצן שקופץ על אוטומט, אני ממש רוצה לענות לך אבל מרגיש לי שאתה הכי סתום פה בפורום אז אני אוותר.
אליניב ברדה
- red ultras
Re: אליניב ברדה
פה הטעות. נקודת ההנחה שלא יכולנו להכריע את המשחק עם הכלים שהיו על הדשא היא שגוייה. רמזי הוא שחקן ישיר חטואל הוא שחקן ישיר, שניהם פצועים/חוזרים מפציעות/לא בכושר. להכניס את שניהם יחד = לגמור את המשחק. וזה בדיוק מה שקרה. חטואל עוד ניסה לשחק והיה לא רע לדעתי אבל רמזי היה נוראיSir Alex Ferguson כתב: ↑11 אפריל 2023, 00:28שניהם הפכו אותך למסוכן שמשחק כדורגל ישיר ומצד שני ייצרו שטח ליריבה.
כתבתי בפירוט בטופיק של המשחק, הסגל שלנו מוגבל, לכל אחד יתרונות וחסרונות, תמיד אפשר להתמקד בחסרונות, בטח בדיעבד, כשפאון פצוע מה כבר ניתן היה לעשות כדי לנסות להכריע את המשחק?
לא יודע מה ראית ספורי איבד כל כדור שקיבל כמעטSir Alex Ferguson כתב: ↑11 אפריל 2023, 00:09לא מבין על מה אתם מדברים.
חטואל נכנס מצוין למשחק, אנסה נכנס מצוין, ספורי עלה לנו במשחק בגלל החלודה שלו אבל איזה עוד אופציות כבר נשארו ברגע שפאון פצוע? כל מי שהיה סביבי רצה לראות את ספורי נכנס.
הגענו כמו תמיד למספיק הזדמנויות כדי לנצח, מה כבר ברדה יכול לעשות, להכניס את עצמו ולהבקיע?
חטואל לא עשה פעולה אחת חיובית
אנסה עשה כמה פעולות טובות אבל הוא טיפש הוא לא אשם ובסוף הדבר היחיד שעשה זה הכשלה טיפשית ברחבה
אליניב צדק בכל מה שאמר שהחילופים לא תרמו
עצם זה שהוא מגדיר את העונה כאכזבה, פה הוא כבר הצליח.
חילוף כזה או אחר פחות מעניין, הוא מאמן צעיר מאוד שטעה ועוד יטעה וילמד מזה. יש לו ראש פתוח, הוא מודרני ומנסה ללמוד והכי חשוב הוא שאפתן.
אלה תכונות שאין פה מסביב והם לבדם צריכים להשאיר אותו בתפקיד עוד שנים רבות.
חילוף כזה או אחר פחות מעניין, הוא מאמן צעיר מאוד שטעה ועוד יטעה וילמד מזה. יש לו ראש פתוח, הוא מודרני ומנסה ללמוד והכי חשוב הוא שאפתן.
אלה תכונות שאין פה מסביב והם לבדם צריכים להשאיר אותו בתפקיד עוד שנים רבות.
שניהם לא חדים ,לא בכושר ולא עושים הגנהSir Alex Ferguson כתב: ↑11 אפריל 2023, 00:28שניהם הפכו אותך למסוכן שמשחק כדורגל ישיר ומצד שני ייצרו שטח ליריבה.
כתבתי בפירוט בטופיק של המשחק, הסגל שלנו מוגבל, לכל אחד יתרונות וחסרונות, תמיד אפשר להתמקד בחסרונות, בטח בדיעבד, כשפאון פצוע מה כבר ניתן היה לעשות כדי לנסות להכריע את המשחק?
להכניס את שניהם ולצפות לשינוי זה תלוש, אפשר היה להכניס אחד מהם כדי לרענן אבל זה מת כבר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בעזרת השם הוא בקרוב יישאר הכי המאמן הכי טוב בארץ.
כל כך צעיר וכל כך הרבה תכונות מצוינות.
ווינר, נחוש, חכם, יצירתי, מגבש - כוכב שרק יילך וישתבח וברור שילמד ולומד תוך כדי צבירת הניסיון.
הוא הזכייה שלנו בפיס.
כל כך צעיר וכל כך הרבה תכונות מצוינות.
ווינר, נחוש, חכם, יצירתי, מגבש - כוכב שרק יילך וישתבח וברור שילמד ולומד תוך כדי צבירת הניסיון.
הוא הזכייה שלנו בפיס.
העונה הוא מאמן טוב יותר מעונה קודמת
עונה הבאה הוא יהיה מאמן טוב יותר מהעונה, בע"ה
מקווה שנצליח להתחזק ב 3-4 שחקנים ברמה גבוהה
עונה הבאה הוא יהיה מאמן טוב יותר מהעונה, בע"ה
מקווה שנצליח להתחזק ב 3-4 שחקנים ברמה גבוהה
לא צריך להיות עוררין על ההישארות שלו, מנהיג, מוטיבטור, תמיד שואף ליותר ולכדורגל מהנה ומחובר לעיר.
במשחק האחרון שגה בהרכב, כבר רשמתי שעם הפציעה של שי צריכים לעבור ל2 קשרים אגרסיבים, ומיכה חייב לפתוח, גורדנה עייף כבר תקופה והיה צריך להיות מסופסל לטובת טיבי. אם אתם רוצים פופוליזם זול אז שמיר בספסל.
עובדתית אנחנו לוחצים ומשחקים אינטנסיבי, ונשפכים דקה 60, ואז החילופים גומרים לנו משחקים.
אני גם חושב שספורי היה צריך לפתוח, לצד מיכה הוא שחקן שמשתחרר לאזורים המסוכנים ויעיל התקפית.
חטואל לעומת זאת לא משגשג עם ספורי כי הם לא מפעילים אחד את השני טוב, זה עבד הכי טוב כשחטואל או ספורי משולבים עם מיכה.
מי שציין קודם על חוסר העקביות של ברדה, והזנחה מוחלטת מהתאמה של שחקנים לטובת ההתקפיות או לטובת החלטות טקטיות צודק.
במשחק האחרון שגה בהרכב, כבר רשמתי שעם הפציעה של שי צריכים לעבור ל2 קשרים אגרסיבים, ומיכה חייב לפתוח, גורדנה עייף כבר תקופה והיה צריך להיות מסופסל לטובת טיבי. אם אתם רוצים פופוליזם זול אז שמיר בספסל.
עובדתית אנחנו לוחצים ומשחקים אינטנסיבי, ונשפכים דקה 60, ואז החילופים גומרים לנו משחקים.
אני גם חושב שספורי היה צריך לפתוח, לצד מיכה הוא שחקן שמשתחרר לאזורים המסוכנים ויעיל התקפית.
חטואל לעומת זאת לא משגשג עם ספורי כי הם לא מפעילים אחד את השני טוב, זה עבד הכי טוב כשחטואל או ספורי משולבים עם מיכה.
מי שציין קודם על חוסר העקביות של ברדה, והזנחה מוחלטת מהתאמה של שחקנים לטובת ההתקפיות או לטובת החלטות טקטיות צודק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
היו כמה חצאי אמירות לאחרונה ואתמול גם מצד ברדה על כך שהוא בכלל לא החליט אם להמשיך לאמן. קיים סיכוי שהוא לוקח צעד אחורה?
בפינת התלונה הקבועה שלי שאף אחד לא מתייחס אליה - שוב נושא הכושר הגופני. עוד משחק שבו אנחנו שופכים לאגר בדקה 60 בזמן שהיריבות ממשיכות לרוץ. שחקנים שלנו עושים ספרינט ומתפרקים. לא מתקבל על הדעת.
בפינת התלונה הקבועה שלי שאף אחד לא מתייחס אליה - שוב נושא הכושר הגופני. עוד משחק שבו אנחנו שופכים לאגר בדקה 60 בזמן שהיריבות ממשיכות לרוץ. שחקנים שלנו עושים ספרינט ומתפרקים. לא מתקבל על הדעת.
אני לא רואה בעיה עם החילוף הכפול של ספורי וחטואל
אני בטוח שהרבה מאיתנו היו עושים אותו דבר
לדעתי הבעיה שלנו היתה דור מיכה (ולא רק אתמול)
לא תרם התקפית ולא הגנתית
הייתי פותח עם אנסה או חטואל במקום מיכה
ובכלל, אני חושב שברדה צריך לעבוד עם הקבוצה על משחק עם חלוץ והשחקן הקידמי בקישור.
אני מרגיש ש 2 העמדות האלה בעיתיות אצלנו, ואני חושש ששחקן כזה או אחר לא ישנה את זה.
ברדה בעונה הקודמת שיפר את האינטנסיביות והלחץ, והעונה שיפר עוד יותר את האינטנסיביות, הלחץ וגם את ההנעת כדור.
בע"ה בעונה הקרובה, ישפר גם את המשחק כדי שנדע להפעיל טוב יותר את החלוץ ואת הקשר הקידמי בקישור.
כמובן, אני מקווה שהוא יקבל את הכלים שצריך כדי שזה יצליח לו
לא תרם התקפית ולא הגנתית
ובכלל, אני חושב שברדה צריך לעבוד עם הקבוצה על משחק עם חלוץ והשחקן הקידמי בקישור.
אני מרגיש ש 2 העמדות האלה בעיתיות אצלנו, ואני חושש ששחקן כזה או אחר לא ישנה את זה.
ברדה בעונה הקודמת שיפר את האינטנסיביות והלחץ, והעונה שיפר עוד יותר את האינטנסיביות, הלחץ וגם את ההנעת כדור.
בע"ה בעונה הקרובה, ישפר גם את המשחק כדי שנדע להפעיל טוב יותר את החלוץ ואת הקשר הקידמי בקישור.
בדיוק .שמעון א כתב: ↑11 אפריל 2023, 19:02אני לא רואה בעיה עם החילוף הכפול של ספורי וחטואל
לא תרם התקפית ולא הגנתית
מי אם לא הוא ומליקסון מבינים איך להפעיל חלוץ ולבנות התקפות ?
אני מניח שהם גם עושים את זה באימונים אבל לצערנו חומרי הגלם לא הכי משובחים
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אחיין שלי בן 5 מנהל משחק יותר טוב ממה שברדה ניהל היום שיבוא בתלונות רק לעצמו
ניהול משחק רע מאוד אבל גם יום חלש של השחקנים.
לא חושב שאפשר לציין שחקן אחד שהיה ביכולת סבירה, אולי חוץ מיחזקאל.
דווקא אחרי המחצית עלינו מצוין, דבר שמראה כמה השפעה יש לברדה. החילופים הרגו אותנו.
לא חושב שאפשר לציין שחקן אחד שהיה ביכולת סבירה, אולי חוץ מיחזקאל.
דווקא אחרי המחצית עלינו מצוין, דבר שמראה כמה השפעה יש לברדה. החילופים הרגו אותנו.
ניהול משחק מזעזע. גמר אותנו היום.
בכל מקרה אם המשחק העלוב הזה אומר שיתחילו מעכשיו בניקוי האורוות אז בסדר.
בכל מקרה אם המשחק העלוב הזה אומר שיתחילו מעכשיו בניקוי האורוות אז בסדר.