האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי dor69 »

crazyred כתב:כמו שכבר אמרתי, הבעיה בתחב"צ שהיא בשבת. העירייה יכולה להשתף פעולה ולהפעיל קווים ייעודיים שיסעו מרחבי העיר כך שאנשים לא יצטרכו להגיע בכלל לאזור במכונית. אבל אני בספק אם משהו כזה יכול לקרות מטעם העירייה בלי לעורר את חמתם של דתיים קיצוניים כאלה ואחרים.

אגב, בטדי אין חניה כמעט בכלל. אני חושבת שמאז השיפוץ רוב החניה שכן קיימת באיצטדיון משמשת כחניית נכים בלבד. גם כשאין משחק לא תמיד יש חניה בשפע. אנשים חונים במלחה וגם שם אין חניה. וזו עיר שלעולם לא יהיה בה תחב"צ למשחקים שנערכים בשבת.
בית״ר כבר שנה ומשהו שלא משחקת בשבת

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לדעתי יהיו פקקים ביציאה כמעט כמו במשחקים היום בוסרמיל... לא כזה נורא

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אלדר כתב:לדעתי יהיו פקקים ביציאה כמעט כמו במשחקים היום בוסרמיל... לא כזה נורא
לא בדיוק. כי היום בוסרמיל אין חנייה מוגדרת אז אנשים מחנים על הכביש עצמו ובמשחקים הגדולים הכביש הזה גם נסגר ואז היציאה פקוקה אבל נסבלת. (אגב כמה חברים אמרו לי שהמשחק נגד מכבי חיפה פקק את כל העיר)

באצטדיון החדש יבנו חנייה פנימית עם כניסה ויציאה אחת כלומר יהיה 'צוואר בקבוק' בדומה למשחק בנתניה, כלל המכוניות יעמדו בטור אחד וארוך מהחניון עצמו עד ליציאה, דבר שעלול לקחת הרבה מאוד זמן עד שיצטלבו לכביש הראשי ...

אגב בוסרמיל יש גם לא מעט חניות 'מסביב' ואנשים מתפשרים חונים שם ועשוים הליכה של 5-10 דקות. באצטדיון החדש יש פחות חניוני בניינים או מקומות אחרים שנמצאים קרוב אליו ..

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא בדיוק. כי היום בוסרמיל אין חנייה מוגדרת אז אנשים מחנים על הכביש עצמו ובמשחקים הגדולים הכביש הזה גם נסגר ואז היציאה פקוקה אבל נסבלת. (אגב כמה חברים אמרו לי שהמשחק נגד מכבי חיפה פקק את כל העיר)

באצטדיון החדש יבנו חנייה פנימית עם כניסה ויציאה אחת כלומר יהיה 'צוואר בקבוק' בדומה למשחק בנתניה, כלל המכוניות יעמדו בטור אחד וארוך מהחניון עצמו עד ליציאה, דבר שעלול לקחת הרבה מאוד זמן עד שיצטלבו לכביש הראשי ...

אגב בוסרמיל יש גם לא מעט חניות 'מסביב' ואנשים מתפשרים חונים שם ועשוים הליכה של 5-10 דקות. באצטדיון החדש יש פחות חניוני בניינים או מקומות אחרים שנמצאים קרוב אליו ..
זה לא נכון, יהיו 4 יציאות מהאצטדיון החדש, גם רוביק דיבר על כך שהם הפיקו את לקחים מאצטדיון נתניה, אבל עדיין יהיו פקקים ואין מה לעשות בקשר לכך כל עוד לא תהיה תחבורה ציבורית יעילה באזור.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הצדדים הטכניים פחות מעניניים אותי כרגע, יש לי כמה תקוות אחרות דווקא מצד ההנהלה שלו:

1. מחירי מינויים עממים- במכבי חיפה הבינו את גודל הפוטנציאל והצליחו למכור מספר שיא של מינויים, הרבה בזכות המחירים המזמינים. החל מ-600 שקלים למינוי בסמי עופר זה תענוג לכיס. אני מקווה שאלונה תלמד משחר ותלך על העניין הכמותי. עדיף למכור 10,000 ב-600 שקל ולא 7000 ב-800.

2. מינויי משפחות- עם בקאנטרי יכולים, אז גם בטרנר. מינוי משולב לאבא וילד/ים במחיר שווה.

3. מינוי בית-חוץ- פחות קשור לאיצטדיון ויותר להנהלה. עם ההסדרים החדשים שחלק מהקבוצו חותמות בינהן, יהיה נחמד אם נוכל לרכוש מינוי משולב לבית וחוץ במחיר מופחת. כאחד שנוהג בשנתיים האחרונות לפקוד את רוב רובם של המשחקים, אני חושב שהבונוס הגדול הוא הכרטיס המובטח למשחקי חוץ גדולים (בלומפילד בעיקר)

4. יציע מקומות שמורים- חלום חיי. כמו בבית כנסת, "זה המקום שלי, תקום בבקשה אדוני או שתקבל בוקס באף" רק בלי הבוקס. לא כולנו יכולים להגיע שעתיים לפני המשחק כדי לשבת במקום טוב. לחלקנו ואני בינהם, משתלם להוסיף עוד כמה שקלים ברכישת המינוי על מנת שהמושב באיצטדיון יהיה שמור.

למרות שזה נשמע לכם מוקדם עדיין, ההנהלה צריכה להתחיל ולהכין את הקרקע כבר בתקופה הקרובה, חלק מהדברים דורשים בדיקה מעמיקה ולא שליפה מהמותן בחודש יוני.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
-שלומי-

שליחה על ידי -שלומי- »

בסמי עופר המקומות שמורים?

סמל אישי של משתמש
The red one

מקומות שמורים זה פחות קריטי כי נגיד יציע יאכלס 2000 צופים, אז ינפיקו 2000 כרטיסים, ולא תצטרך להגיע שעה וחצי לפני משחק כדי להמנע מלשבת בטריבונה הספציפית הזת כי לא רואים שם כלום בגלל העמוד. יהיה אפשר להגיע גם 10 דקות לפניי ועדיין יהיה לך מקום לשבת וזווית ראייה טובה.

זה, כאמור, אם לא יעשו פאשלות מבחינת מספר הכרטיסים שיוציאו למכירה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי ביציע המערבי והמזרחי חייב להיות מקוםמור ביציע האוהדים זה פחותקריטי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מקומות שמורים זה פחות קריטי כי נגיד יציע יאכלס 2000 צופים, אז ינפיקו 2000 כרטיסים, ולא תצטרך להגיע שעה וחצי לפני משחק כדי להמנע מלשבת בטריבונה הספציפית הזת כי לא רואים שם כלום בגלל העמוד. יהיה אפשר להגיע גם 10 דקות לפניי ועדיין יהיה לך מקום לשבת וזווית ראייה טובה.

למעט היציע עידוד אני דיי בטוח ששאר היציעים זה יהיה מקומות שמורים, ככה גם בסמי עופר השנה.
כל הרעיון יהיה שכל אחד יבוא ויבחר את הכיסא שהוא רצה ואחיו לקנות מנויי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מקומות שמורים זה פחות קריטי כי נגיד יציע יאכלס 2000 צופים, אז ינפיקו 2000 כרטיסים, ולא תצטרך להגיע שעה וחצי לפני משחק כדי להמנע מלשבת בטריבונה הספציפית הזת כי לא רואים שם כלום בגלל העמוד. יהיה אפשר להגיע גם 10 דקות לפניי ועדיין יהיה לך מקום לשבת וזווית ראייה טובה.

מקומות שמורים, זה בדיוק ההבדל בין שכונה, למקום שאנחנו מכוונים אליו, ואני לא מדבר על יציע העידוד.
אין שום סיבה שבעולם שנצטרך לבוא שעתיים לפני משחק ואז ניתקל באיזה חסר חיים שבא כבר ב16:00 ושמר 15 מקומות לחברים שלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: מקומות שמורים, זה בדיוק ההבדל בין שכונה, למקום שאנחנו מכוונים אליו, ואני לא מדבר על יציע העידוד.
אין שום סיבה שבעולם שנצטרך לבוא שעתיים לפני משחק ואז ניתקל באיזה חסר חיים שבא כבר ב16:00 ושמר 15 מקומות לחברים שלו.
אבל כן יהיו לך מקומות אחרים לשבת בהם ..

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: מקומות שמורים, זה בדיוק ההבדל בין שכונה, למקום שאנחנו מכוונים אליו, ואני לא מדבר על יציע העידוד.
זה מה שהכי מפריע לי, אנשים באים ונכנסים ישר בפתיחת השערים, גם אם אני אגיע רבע שעה אחרי אני אגלה שם 50 איש יושבים עם מפת שולחן כל אחד ומכסה שטח כיסאות בגודל של מגרש בפלח 7. די עם השכונה הזאת נחנקנו

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אבל כן יהיו לך מקומות אחרים לשבת בהם ..
אז מה?
בהצגה או בקולנוע אתה מקבל מקום ישיבה והכל מתנהל בסדר גמור. אף אחד לא תופס שורה שלמה כי חברים שלו יגיעו אחר כך.
מנויים חייבים לקבל את הזכות לבחור לעצמם מקום קבוע למשך כל העונה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בשער 2 שעה ורבע לפני השריקה אין איפה לשבת כבר נמאס מזה כל אחד בא מוקדם שם סדינים ומפות על הכיסאות דיי לשכונה אני מנוי של 20 שנה יושב על המדרגות בושה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לא רק למנוים, גם מי שקונה כרטיס שירשמו לו איזה מקום, למה שלא יהיה כמו בבית קולנוע?
בעלי מנוים פשוט ירכשו למקום ספציפי בעונה שלמה, מי שקונה כרטיס יידע איפה הוא יושב וכו'.
חייבים לבצע את זה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה