נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלבינק
תפסיקו לרשום . אני עושה ריפרש כל חמש דק ונכנס בצפיה ואז מתאכזב ....
+1red ultras כתב:
שמע אני לא רוצה חלילה לזלזל אבל אתה חייב להפסיק לדבר פה כאילו אתה הבן של אלונה במינימום. בטח ובטח כשאתה מדבר שטויות.
כרגע הסיכוי שאסבליינק יבוא נמוך מאוד אלה עם אלה שמחזיקים בשאר הכרטיס שלו יקבלו הצעה שאי אפשר לסרב לה
יש כאן תורת המשחקים בגרוש וחצי.NATI2015 כתב:כרגע הסיכוי שאסבליינק יבוא נמוך מאוד אלה עם אלה שמחזיקים בשאר הכרטיס שלו יקבלו הצעה שאי אפשר לסרב לה
מי שחושב שהמשקל של הסוכן שווה למשקל של איזי, מפספס בענק.
לאיזי יש אינטרס מקצועי בנוסף לכלכלי. נייגל השחקן הכי טוב שלו. לסוכן אכפת רק מכסף.
אוקי...נניח ואני הסוכן ההולנדי של נייגל ואחרי שסיכמו עם הקבוצה אני נעול על סכום ולא יורד מהעץ. העסקה לא יוצאת לפועל ואני לא מרוויח כלום ומסתכן באפשרות שגם לא ארוויח (ע"ע בוזגלו).
אם סגרו את הסיפור מול שירצקי, הסוכנים לא אמורים להוות את אותו המכשול.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
תחסוך מעצמך את הציפייה המיותרת.taltal כתב:תפסיקו לרשום . אני עושה ריפרש כל חמש דק ונכנס בצפיה ואז מתאכזב ....
גם אם יחתום זה יקח זמן לדעתי (לא עניין של יום יומיים).
חחחחח איזה יום יומיים אחי כבר חודשיים זה נמשך המו"מ הזה.ForeverRed כתב: גם אם יחתום זה יקח זמן לדעתי (לא עניין של יום יומיים).
וואלה כבר לא בא לי שיבוא עם כל סחבת הזאת.
באמת ששואל את עצמי, אם גם ככה עושה רושם שנייג'ל כניראה לא יספיק, האם לא כדאי לנסות להביא 2-3 זרים צעירים עם פוטנציאל גבוה ולנסות לבנות שלד טוב לשנה הבאהשמעון א כתב: חחחחח איזה יום יומיים אחי כבר חודשיים זה נמשך המו"מ הזה.
וואלה כבר לא בא לי שיבוא עם כל סחבת הזאת.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-803656" onclick="window.open(this.href);return false;
אותו אחד שפירסם לפניי כמה חודשים שקנינו אותו ב3 מיליון יורו
זה לא הואM.I.O כתב:
אותו אחד שפירסם לפניי כמה חודשים שקנינו אותו ב3 מיליון יורו
חיים זלקאי. זה כן הוא.CrazyRed7 כתב: זה לא הוא
- The red one
רון עמיקם פירסם את הכתבה ההיאM.I.O כתב: חיים זלקאי. זה כן הוא.
צודק.טעות שלי.The red one כתב: רון עמיקם פירסם את הכתבה ההיא
לגבי הנושא. דעה שלי כמובן.
נייגל סומן כבר מהחלק האחרון של העונה שעברה. אנחנו כבר פינטזנו על שיתוף שלו עם טוני. וחשבנו שהוא היעד מספר 1 של הקבוצה בקיץ לחיזוק בחלק ההתקפי(בצדק).
מצד שני איזי, ידוע כאחד שלא מתפשר על סכומים. וכבר בסוף העונה הכריז שמי שרוצה את נייגל יצטרך לשלם 3 מיליון.
כמו שאני רואה וחושב, במידה ובאמת רצו בקבוצה את נייגל האופציה היחידה הייתה להפעיל את סעיף השחרור(2.5מיליון)
וסאלמת. הסחבת הזו מיותרת כי בכל מקרה אם נייגל יבוא(הלוואי) לא רואה תסריט שהמחיר שאלונה תשלם יהיה פחות מ2 מיליון במקרה הטוב. ואז סתם סחבנו מומ ארוך ומתיש של חודשיים שבסוף סוגרים על מחיר שקרוב מאוד לסעיף השחרור.
נייגל היה צריך להיות כאן ב1.7 עם תחילת החלון.
הרבה מועדונים בעולם התחילו לנצל את סעיפי שחרור ומשלמים מחירים שגבוהים ממחירי השוק. למשל השוער קאפה שעבר לצלסי ב80 מיליון!
אם אתה רוצה את השחקן, תביא! במיוחד שבצד השני של השולחן איזי שירצקי!
אחרת עדיף לחפש אופציות אחרות.
שיבוא כבר התחת טוניסאי הזה.
נייגל סומן כבר מהחלק האחרון של העונה שעברה. אנחנו כבר פינטזנו על שיתוף שלו עם טוני. וחשבנו שהוא היעד מספר 1 של הקבוצה בקיץ לחיזוק בחלק ההתקפי(בצדק).
מצד שני איזי, ידוע כאחד שלא מתפשר על סכומים. וכבר בסוף העונה הכריז שמי שרוצה את נייגל יצטרך לשלם 3 מיליון.
כמו שאני רואה וחושב, במידה ובאמת רצו בקבוצה את נייגל האופציה היחידה הייתה להפעיל את סעיף השחרור(2.5מיליון)
וסאלמת. הסחבת הזו מיותרת כי בכל מקרה אם נייגל יבוא(הלוואי) לא רואה תסריט שהמחיר שאלונה תשלם יהיה פחות מ2 מיליון במקרה הטוב. ואז סתם סחבנו מומ ארוך ומתיש של חודשיים שבסוף סוגרים על מחיר שקרוב מאוד לסעיף השחרור.
נייגל היה צריך להיות כאן ב1.7 עם תחילת החלון.
הרבה מועדונים בעולם התחילו לנצל את סעיפי שחרור ומשלמים מחירים שגבוהים ממחירי השוק. למשל השוער קאפה שעבר לצלסי ב80 מיליון!
אם אתה רוצה את השחקן, תביא! במיוחד שבצד השני של השולחן איזי שירצקי!
אחרת עדיף לחפש אופציות אחרות.
שיבוא כבר התחת טוניסאי הזה.