חחח תאמת שכן, דווקא דיווחים מעודדים מכיוונו. שיחזור בעוד כמה שבועות בלבד.Red Temple כתב: יש רעש מצד בן שהר כנראה החלים .
מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
טוב קיבלתי מידע שאני מקווה מאוד מאוד שלא נכון , אבל כנראה מדובר בקרע רצועה קדמית.
השמועות האלה בסוף יהרגו את כולנו.גיא חניה כתב:טוב קיבלתי מידע שאני מקווה מאוד מאוד שלא נכון , אבל כנראה מדובר בקרע רצועה קדמית.
- ForeverRed
אתה רוצה להרוג אותנו לפני שבת?גיא חניה כתב:טוב קיבלתי מידע שאני מקווה מאוד מאוד שלא נכון , אבל כנראה מדובר בקרע רצועה קדמית.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אם היה מדובר בקרע הוא לא היה עומד על הרגליים הוא היה שומע את הרעש הנקישה הברך שלו היית מתנפחת עוד באותו הרגע.גיא חניה כתב:טוב קיבלתי מידע שאני מקווה מאוד מאוד שלא נכון , אבל כנראה מדובר בקרע רצועה קדמית.
רצה בוואטסאפ התכתבות לכאורה עם אלכס פרישמן שרושם שמדובר ב alc שזה קרע ברצועות של הברך וזה התוצאה הכי גרועה שיכלו לקבל ובתוך ההתכתבות רואים שיעני שולחים את הצילומים בתור תמונה בוואטסאפ, לא יודע איך להעלות את זה לכאן מהסלולר.
לא יודע אם זה אמיתי כי אין מקור אמין שמאשר אבל השיחה נראית אמיתית בגלל הצילומים לכאורה ששולחים בהתכתבות שנראים אמיתיים, מצד שני הזוי שעובד ותיק ומנוסה כמו אלכס יעביר מידע כזה בוואטסאפ.
מצד שני גם נראה מוזר שילכו כזה רחוק בשביל לזייף אבחנה, נקווה שחרטה.
לא יודע אם זה אמיתי כי אין מקור אמין שמאשר אבל השיחה נראית אמיתית בגלל הצילומים לכאורה ששולחים בהתכתבות שנראים אמיתיים, מצד שני הזוי שעובד ותיק ומנוסה כמו אלכס יעביר מידע כזה בוואטסאפ.
בקצב הזה של השמועות והפצועים, אם אלכס פרישמן פותח אינסטגרם או טוויטר יהיה לו יותר עוקבים מלמועדון
- Red Temple
אם תשלח לי את התמונה אני יכול לראות אם היא עברה עריכהoranu כתב:רצה בוואטסאפ התכתבות לכאורה עם אלכס פרישמן שרושם שמדובר ב alc שזה קרע ברצועות של הברך וזה התוצאה הכי גרועה שיכלו לקבל ובתוך ההתכתבות רואים שיעני שולחים את הצילומים בתור תמונה בוואטסאפ, לא יודע איך להעלות את זה לכאן מהסלולר.
הזוי.oranu כתב:רצה בוואטסאפ התכתבות לכאורה עם אלכס פרישמן שרושם שמדובר ב alc שזה קרע ברצועות של הברך וזה התוצאה הכי גרועה שיכלו לקבל ובתוך ההתכתבות רואים שיעני שולחים את הצילומים בתור תמונה בוואטסאפ, לא יודע איך להעלות את זה לכאן מהסלולר.
בוא נגיד שנראה לי קצת יותר הגיוני שאיזה אהבל החליט להסתלבט על כולנו, מאשר שעובד מועדון
ישתף תמונות עם חיסיון רפואי בוואצאפ.
חותך אם זה לא טריק צהוב מסריח
- red and white
- Title: Almog
זה לא חייב להיות עריכה, אני יכול לקרוא לחבר שלי אלכס פרישמן ולשלוח מהפלאפון שלו את ההבחנה הזאתי.Red Temple כתב: אם תשלח לי את התמונה אני יכול לראות אם היא עברה עריכה
בכל מקרה, רק נקווה מאוד שזה לא אמיתי
- Red Temple
לא מאמין שאמיתי
רק הצהבת מסוגלים לזה או אוהד משעועמם שמחפש הרפתקאות לשבת
רק הצהבת מסוגלים לזה או אוהד משעועמם שמחפש הרפתקאות לשבת
אני שמעתי אחרת, לא יודע מה חומרת הפציעה, אבל ממה שאני יודע אין קרע (למרות שראיתי את ההתכתבות כביכול בוווס אפ).
מה שאני מנסה להגיד זה לא שחומרת הפציעה ידועה או לא (ויכול להיות שהפציעה קשה) אלא שרצות מליון ואחת שמועות וצריך פשוט להמתין להודעה הרשמית.
דרך אגב, למיטב דעתי בACL הברך מתנפחת, מה שלא קרה, אבל מה לי ולאורטופדיה.
מה שאני מנסה להגיד זה לא שחומרת הפציעה ידועה או לא (ויכול להיות שהפציעה קשה) אלא שרצות מליון ואחת שמועות וצריך פשוט להמתין להודעה הרשמית.
דרך אגב, למיטב דעתי בACL הברך מתנפחת, מה שלא קרה, אבל מה לי ולאורטופדיה.
אם אין נפיחות הכול בסדר יחזור כמו שור בקרוב בינתיים הכול חרטה עד שהמועדון לא יוציא הודעה מסודרת כמו תמיד