הם ביקשו לעזוב לפני. בגלל המצב הביטחוני.dardasmiley כתב: ↑31 מאי 2024, 16:13כלפי בוואן מדווח שגם לוקאס בורטניק וגם עוזר המאמן הספרדי ביקשו לעזוב.
בקיצור הבת ***** עושה לנו אלי להב.
אלונה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: אלונה
- Melikson24
נראה שהמאמן הבא זה מימר או קוז'וק. היא תבחר אחד מהם.

ההיתרון של מימר שהוא עם נכים עשה פליאוף עליון ולפרקים כדורגל טוב.
אבל בעיקר מה שהביא אותו לפליאוף העליון זה סיבוב ראשון מטורף.
אבל בעיקר מה שהביא אותו לפליאוף העליון זה סיבוב ראשון מטורף.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה אתה מנתח את זה בכלל מקצועית?
מימר זה בובה על חוט.
תבין את המשמעות של המהלך שהיא מעיפה את אליניב כי רצה קבוצה תחרותית ואז ממנה בובה על חוט, מה המשמעות של זה לעתיד שלנו ולאן המועדון הזה הולך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
אני מסכים עם כל הביקורות והתחושות קשות. אישית לקחתי את זה קשה מאוד.
אבל אסור לנו לשרוף את המועדון. אסור. אנחנו יכולים להתרסק ברמות שאנחנו לא מדמיינים.
המועדון הזה יקר לנו ואנחנו צריכים להיות אחראים. פוסטים מהסוג של ארגון האוהדים עושים רק נזק.
אבל אסור לנו לשרוף את המועדון. אסור. אנחנו יכולים להתרסק ברמות שאנחנו לא מדמיינים.
המועדון הזה יקר לנו ואנחנו צריכים להיות אחראים. פוסטים מהסוג של ארגון האוהדים עושים רק נזק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא רוצה שהיא תעזוב, אבל מצד שני אם אנחנו כקהל נשתוק על המהלך ועל איך שהיא עשתה אותו, אין לנו זכות קיום כקהל.
נגד אלימות כמובן, אבל אסור לשתוק וחייבים להציף את הנושא ובמקביל לתמוך באליניב כמה שיותר.
די ברור מה המהלך הזה מסמל בכל הנוגע לעתיד המועדון.
נגד אלימות כמובן, אבל אסור לשתוק וחייבים להציף את הנושא ובמקביל לתמוך באליניב כמה שיותר.
די ברור מה המהלך הזה מסמל בכל הנוגע לעתיד המועדון.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 31 מאי 2024, 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
טעות בידך.Melikson24 כתב: ↑31 מאי 2024, 16:47אני מסכים עם כל הביקורות והתחושות קשות. אישית לקחתי את זה קשה מאוד.
בעלת בית שכל מה שמניע אותה זה האגו שלה והיחצ שהיא מקבלת/לא מקבלת מהמועדון זה עושה נזק. אנחנו פה לתקן ולשמור על המועדון מכל משמר. עכשיו הגיע התור של לשמור מפניה. היא עכשיו תיכנס איתנו ראש ותנסה לפרק אותנו או להוריד ליגה. ככה זה כשאת עקשנית ומונעת מאגו את מתבלבלת לחשוב שהמועדון זה את.
את עוד כלי שרת וככל שהזמן מתקדם גם מגלים שללא כבוד, רק אגו ואינטרסים.
- Melikson24
ומה אתה שונה אז?אתה לא מונע עכשיו מאגו?dardasmiley כתב: ↑31 מאי 2024, 16:53טעות בידך.
בעלת בית שכל מה שמניע אותה זה האגו שלה והיחצ שהיא מקבלת/לא מקבלת מהמועדון זה עושה נזק. אנחנו פה לתקן ולשמור על המועדון מכל משמר. עכשיו הגיע התור של לשמור מפניה. היא עכשיו תיכנס איתנו ראש ותנסה לפרק אותנו או להוריד ליגה. ככה זה כשאת עקשנית ומונעת מאגו את מתבלבלת לחשוב שהמועדון זה את.
את עוד כלי שרת וככל שהזמן מתקדם גם מגלים שללא כבוד, רק אגו ואינטרסים.
מי שרוצה מלחמות על חשבון הפועל באר שבע שיקח בחשבון מה ישאר כאן לאחר המלחמה.
ואני לא חושב שהוא רוצה ברעת המועדון. היא עושה טעויות וטעויות קשות. וכן היא לפעמים מונעת מאגו(מה לעשות, ככה זה כשאתה הבוס).
להיפרד בצורה הזו מברדה זאת אולי הטעות הגדולה ביותר שלה ואני משוכנע שהיא יושבת בבית עכשיו וקצת מתחרטת בתוך תוכה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נדהם מזה שאנשים לא מבינים את הנסיבות... הבעלים לא רוצה להשקיע!!
ראיתי בעיני הודעה שאליניב לא יוותר על אי ההשקעה ושמעתי ישירות שבעיניה חיזוק נקודתי, של חביבאללה מטבריה יספיק לעונה הבאה.
היא יכולה לנסות להתחבא סביב הכשלונות האחרונים, אבל עובדתית היא לא סגרה עם אליניב חודש וחצי בגלל הגדלת התקציב.
אליניב לצערי היה שבוי במשחק של אלונה, שהתנתה החתמות חופשיות בלבד, וכמעט ב-95% מהפעמים השמות שנסגרו לא היו אלו שהצוות רצה בראשית הרשימה.
סליחה, אבל זה ניהול מגעיל, ואנחנו לא נחיה עם סימפטום האישה המוכה שמפחדת שבעלה יעזוב אותה.
ראיתי בעיני הודעה שאליניב לא יוותר על אי ההשקעה ושמעתי ישירות שבעיניה חיזוק נקודתי, של חביבאללה מטבריה יספיק לעונה הבאה.
היא יכולה לנסות להתחבא סביב הכשלונות האחרונים, אבל עובדתית היא לא סגרה עם אליניב חודש וחצי בגלל הגדלת התקציב.
אליניב לצערי היה שבוי במשחק של אלונה, שהתנתה החתמות חופשיות בלבד, וכמעט ב-95% מהפעמים השמות שנסגרו לא היו אלו שהצוות רצה בראשית הרשימה.
סליחה, אבל זה ניהול מגעיל, ואנחנו לא נחיה עם סימפטום האישה המוכה שמפחדת שבעלה יעזוב אותה.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 31 מאי 2024, 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
לגמרי. שוכחים שהיא מביאה מהכיס לא פחות מהמכביסטיות.Melikson24 כתב: ↑31 מאי 2024, 16:55ומה אתה שונה אז?אתה לא מונע עכשיו מאגו?
מי שרוצה מלחמות על חשבון הפועל באר שבע שיקח בחשבון מה ישאר כאן לאחר המלחמה.
ואני לא חושב שהוא רוצה ברעת המועדון. היא עושה טעויות וטעויות קשות. וכן היא לפעמים מונעת מאגו(מה לעשות, ככה זה כשאתה הבוס).
להיפרד בצורה הזו מברדה זאת אולי הטעות הגדולה ביותר שלה ואני משוכנע שהיא יושבת בבית עכשיו וקצת מתחרטת בתוך תוכה.
- Melikson24
היא חייבת להגדיל את התקציב?היא מביאה מיליונים כל שנה ובסוף היא זאת שמשלמת במזומן על כל הכשלונות שלנו, גם תחת אליניב.talb55 כתב: ↑31 מאי 2024, 17:09נדהם מזה שאנשים לא מבינים את הנסיבות... הבעלים לא רוצה להשקיע!!
בתחום שלי שכיר שלא מביא תוצאות הולך הביתה. לא מקבל העלאת שכר.
"לא רוצה להשקיע" אפשר להגיד על אברמוב. לא אלונה. היא שמה מה שיכולה.
כל החילוקי דעות שהיו פה בשנים האחרונות תנקו מעצמכם את הכל!
רק דבר אחד חשוב, המועדון מעל כל אחד! גם מאלונה וגם מאליה
אבל דבר אחד אני יודע מה שהיא עשתה היום זה לפגוע במועדון! בקהל שלו! ברגש.
את לא יכולה לסיים מלוכלך עם אנשים ספציפיים כאלה שהביאו לך רגעי אושר מטורפים.
זה גם לא היה מוצדק. שימו את המועדון לפניה, אל תגנו עליה יותר, היא כבר כמה שנים לא איתנו!
גם אם זה אומר שהיא תלך. אליה שכב על הגדר בשבילה לא מעט, כיסה עליה על לא מעט דברים וטעויות, זרקה אותו לפח ברגע.
רק דבר אחד חשוב, המועדון מעל כל אחד! גם מאלונה וגם מאליה
אבל דבר אחד אני יודע מה שהיא עשתה היום זה לפגוע במועדון! בקהל שלו! ברגש.
את לא יכולה לסיים מלוכלך עם אנשים ספציפיים כאלה שהביאו לך רגעי אושר מטורפים.
זה גם לא היה מוצדק. שימו את המועדון לפניה, אל תגנו עליה יותר, היא כבר כמה שנים לא איתנו!
גם אם זה אומר שהיא תלך. אליה שכב על הגדר בשבילה לא מעט, כיסה עליה על לא מעט דברים וטעויות, זרקה אותו לפח ברגע.
היא שמה הרבה כסף בהחלט אבל לא עוד , בלאומית היא כבר לא תשים שקל
נימני,אוחנה,עטר כולם היו סמלים וכולם עברו את אותו הדבר.
זה החרא במקצוע הזה אין סניטמנטים.
התחושה שלי שהיא נעולה על קוזוך.
זה החרא במקצוע הזה אין סניטמנטים.
התחושה שלי שהיא נעולה על קוזוך.