טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
לא משנה איך זה יגמר שלאף אחד לא יהיה ספק שהמועדון עושה כל דבר הכי קטן שיש ביכולתו כדי להשאיר אותו פה.
אני בינתיים מסתפק בלהשאיר אותו עד סוף העונה אבל אם אלונה מצליחה להאריך לו את החוזה בלי סעיף או לכל הפחות סעיף של 5 מיליון פלוס אני לא יודע מה היא עוד צריכה לעשות כדי שיעשו פסל שלה בעיר.
אני בינתיים מסתפק בלהשאיר אותו עד סוף העונה אבל אם אלונה מצליחה להאריך לו את החוזה בלי סעיף או לכל הפחות סעיף של 5 מיליון פלוס אני לא יודע מה היא עוד צריכה לעשות כדי שיעשו פסל שלה בעיר.
אמת, וכמו תמיד הדברים לא קורים לאור זרקורי התקשורת.South Boy כתב:לא משנה איך זה יגמר שלאף אחד לא יהיה ספק שהמועדון עושה כל דבר הכי קטן שיש ביכולתו כדי להשאיר אותו פה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מתחיל לקרר שמפניה( לא לאליפות רק להישארות שלו!)yossi כתב:לפי ספורט 5, בקרוב אלונה תשב איתו לפתיחת חוזה מחודשת.
מצד שני שמעתי (שוב, לא מבוסס) שהוא נתן ייפוי כוח לכמה סוכנים לחפש לו קבוצה בחו״לשיש כתב: מתחיל לקרר שמפניה( לא לאליפות רק להישארות שלו!)
זה גם הזמן שלנו הקהל לפרוט על הרגש.
פריסה, עידוד אישי, תישאר תישאר או כל דבר שיבהיר לו גם דרך הלב עד כמה טוב פה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הוא אומר לאוהדים בפנים "אתה רוצה שאני ישאר תשלם לי",על מה אתה מדבר בכללגדי כתב:זה גם הזמן שלנו הקהל לפרוט על הרגש.

פריסה של עמוד גיוס כספים בהאדסטרטE.Z כתב:
הוא אומר לאוהדים בפנים "אתה רוצה שאני ישאר תשלם לי",על מה אתה מדבר בכלל
אתה שמעת אותו או מישהו שאתה מכיר שמע? נשמע כמו המצאה.E.Z כתב:
הוא אומר לאוהדים בפנים "אתה רוצה שאני ישאר תשלם לי",על מה אתה מדבר בכלל
אמר לי פנים אל פניםRedbull כתב:
אתה שמעת אותו או מישהו שאתה מכיר שמע? נשמע כמו המצאה.
מקור: הכתבה המטופשת של מוגילובסקי מאתמול.
מוכן להתערב על סכום גדול שלא אמר את זה.
אמר לי פנים אל פנים בחנות אוהדים,לא מתגאה בזה ולא מכיר את מגולבסקי אישית כך שיכול להיות שיצא לו צירוף מקרים, או שטוני אומר את זה לכל אוהד שאומר לו "תישאר"סניור כתב:מקור: הכתבה המטופשת של מוגילובסקי מאתמול.
בכל מקרה לענייננו הכל תלוי באלונה לדעתי. כל עוד תפתח לו את החוזה לסכום שהוא יהיה מרוצה הוא ישאר.
בא לי איזה מהלך בזק כזה של הארכת חוזה משום מקום, החתמה סטייל קדוסי/דוד רביבו.
אם טוני חותם על חוזה עתק חדש זו סטירה אחושילינג סטירה לכל הליגה.
זו תהיה חתיכת הצהרה שהפועל באר שבע כאן כדי להישאר.
אם טוני חותם על חוזה עתק חדש זו סטירה אחושילינג סטירה לכל הליגה.
זו תהיה חתיכת הצהרה שהפועל באר שבע כאן כדי להישאר.
הוצאתי את השמפניה מהמקררdor69 כתב: מצד שני שמעתי (שוב, לא מבוסס) שהוא נתן ייפוי כוח לכמה סוכנים לחפש לו קבוצה בחו״ל
מה הבעיה במה שהוא אמר? עם כל הכבוד הוא שחקן זר שמתפרנס מכדורגל, זה מגוחך לצפות ממנו לא להסתכל על הכסף כשיש קבוצות שמוכנות לשלם ושיש שחקנים שלא מדגדגים לו את הקרחת ומרוויחים יותר ממנו.
התבטאות כמו שהתבטא כלפי EZ (ואולי נוספים?) היא התבטאות מסריחה.South Boy כתב:מה הבעיה במה שהוא אמר? עם כל הכבוד הוא שחקן זר שמתפרנס מכדורגל, זה מגוחך לצפות ממנו לא להסתכל על הכסף כשיש קבוצות שמוכנות לשלם ושיש שחקנים שלא מדגדגים לו את הקרחת ומרוויחים יותר ממנו.
אם היה אומר לי דבר כזה נראה לי הייתי בולע את הלשון (ואני ברך כלל לא מאלה שקשה להם לדבר).
שאת הדברים האלו (שבנסיבות המקרה בהחלט לגיטימיים) יגיד לאלונה, אסי, אלי. לא לאוהדים.