ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
החולצה עם מספר 10 מייצגת DNA של ווינרים. לקח לו שנה להרוויח אותה. וכשיש את המייסד של השושלת על הקווים שבוחן שמייצגים את החולצה שלו בנאמנות, לנו נותר רק להתענג על כל רגע.
שילוב של ווינריות של ברדה. חיבור של אוגו. יכולת טכנית של וואקמה וחלילוביץ. נאמנות לסמל של מליקסון.
ייקח לפחות עוד שנה וצריך עוד חיבור, דבק ואולי 3 שחקני חיזוק אבל נראה שנבנית כאן קבוצה בצלמו ואני מאמין שאנחנו נראה גם עוד הנפה בעתיד הנראה לעין. ע.י.
שילוב של ווינריות של ברדה. חיבור של אוגו. יכולת טכנית של וואקמה וחלילוביץ. נאמנות לסמל של מליקסון.
ייקח לפחות עוד שנה וצריך עוד חיבור, דבק ואולי 3 שחקני חיזוק אבל נראה שנבנית כאן קבוצה בצלמו ואני מאמין שאנחנו נראה גם עוד הנפה בעתיד הנראה לעין. ע.י.
הוא אולי פחת בלט, אבל עדיין הופעה טובה ומילא תפקיד שאף אחד אחר לא יכול למלא.
אין מישהו שמתקרב אליו ביכולת להניע כדור, ושהוא לא לחיץ. הכדור אצלו ברגל והוא מספיק אחראי וחכם כדי לא לאבד, או במקרה הגרוע לדעת להוציא את הפאול.
זה נותן אוויר, זה נגיעות שמשחררות אותך לצאת קדימה במקום עוד העפת כדור.
המצב האידיאלי הוא שמלי יתן לנו יכולות דומות ויחד עם בריירו שהאימפקט שלו כבר ניכר, יאפשרו לאבוקסיס לקדם את ז'וס קדימה במגרש גם בסיטואציות כאלה.
הוא כן חסר מקדימה, אין לי ספק שאיתו הסיכוי לתת את השני הוא גדול הרבה יותר.
אין מישהו שמתקרב אליו ביכולת להניע כדור, ושהוא לא לחיץ. הכדור אצלו ברגל והוא מספיק אחראי וחכם כדי לא לאבד, או במקרה הגרוע לדעת להוציא את הפאול.
המצב האידיאלי הוא שמלי יתן לנו יכולות דומות ויחד עם בריירו שהאימפקט שלו כבר ניכר, יאפשרו לאבוקסיס לקדם את ז'וס קדימה במגרש גם בסיטואציות כאלה.
החלק השני שלך מאוד נכון בשביל הליגה. קבוצות בארץ לא יתנו לנו את השטחים האלה ונצטרך לפצח הגנות.yossi כתב: ↑02 אוקטובר 2020, 09:36הוא אולי פחת בלט, אבל עדיין הופעה טובה ומילא תפקיד שאף אחד אחר לא יכול למלא.
טוב, יוצא לי.
במכלול, אם לוקח בחשבון רזומה, מוניטין, סל איכויות, מנהיגות, פלייר, כריזמה, השפעה.
הכי גדול ששיחק בכדורגל הישראלי.
היו כאלו שעשו דברים גדולים יותר בלי ספק, אבל הגיעו מלמטה, אנדרדוג, רעבים.
וואלה הגיע הנה בחור עם הופעות בנבחרת פורטוגל, גלאטסאראי, פורטו. אחד שאמור לטייל עם אבק כוכבים ולחלק קטנות באמצע, אבל בדיוק ההפך הוא הנכון.
הכי גדול.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יכות להיות שחלק יכעסו על דברי, אבל אני חושב שהוא כלכך חשוב לקבוצה שהוא לא כופה את עצמו ולראייה אתמול במשחק הכי טוב שלנו עד כה שבו הכי פחות משך אחורה, ביטל שחקנים בנגיעות עודפות או במיקומים מיותרים.
הוא שחקן מדהים ומושלם, אבל מעדיף אותו במוד קבוצתי.
הוא שחקן מדהים ומושלם, אבל מעדיף אותו במוד קבוצתי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אף אחד לא מדבר על קור הרוח שלו בפנדלים? כמה פנדלים הוא כבר כבש אצלנו? וכל אחד יותר חשוב מהשני...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שחקן מדהים.אי אפשר לקחת לו כדור.Sir Alex Ferguson כתב: ↑02 אוקטובר 2020, 12:15אף אחד לא מדבר על קור הרוח שלו בפנדלים? כמה פנדלים הוא כבר כבש אצלנו? וכל אחד יותר חשוב מהשני...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הפנדל הכי מרשים זה בגמר שהיה תחושה לנאחס אחרי שכל הפנדלים היו בפנים והוא הכניס את זה בקור רוחSir Alex Ferguson כתב: ↑02 אוקטובר 2020, 12:15אף אחד לא מדבר על קור הרוח שלו בפנדלים? כמה פנדלים הוא כבר כבש אצלנו? וכל אחד יותר חשוב מהשני...
העונה זה השלישי (מאת'רוול, פלזן, נתניה), עונה שעברה נגד בני יהודה בחצי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑02 אוקטובר 2020, 12:15אף אחד לא מדבר על קור הרוח שלו בפנדלים? כמה פנדלים הוא כבר כבש אצלנו? וכל אחד יותר חשוב מהשני...
בכלל הוא התחיל את העונה בצורה משוגעת. 5 שערים ובישול ב-6 משחקים. גם בצהובים הוא נרגע והיה לו רק צהוב אחד בכל המסגרות, נגד נתניה.
ויטור וז'וסוואה הם הטוני ואוגו החדשים. כשהם משחקים אני מרגיש שאפשר לנצח כל קבוצה. נקווה למצות את העונה הזאת כמה שאפשר, מי יודע מי מהם יישאר בעונה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 02 אוקטובר 2020, 12:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמה שאתה צודק סוף סוף בועט נורמלי כמה שסבלנן מזה בדנים האחרונות אף פעם לא היה בועט יציב נורמלי גם שהר היה מחמיץ המןןSir Alex Ferguson כתב: ↑02 אוקטובר 2020, 12:15אף אחד לא מדבר על קור הרוח שלו בפנדלים? כמה פנדלים הוא כבר כבש אצלנו? וכל אחד יותר חשוב מהשני...
הביא גביע והביא שלב בתים באירופית. שחקן ההתקפה הכי טוב שהגיע אלינו יחד עם טוני, ווינר , מקצוען