מיכאל אוחנה
- The red one
Re: מיכאל אוחנה
גם הכתבות האחרונות וגם עכשיו אבא של אוחנה בלייב ברדיו דרום, מבהיר באופן חד משמעי שאין כאן שום עניין מקצועי אלא רק חוזי:
"צריך להבין שההתנהלות עם מיכאל לא הייתה בסדר"
"לדעתי, אם יסדרו את הבעיה, מיכאל ירצה להישאר בקבוצה"
"אין פה דם רע. מיכאל יצר קשר עם אלונה ואמר לה בואי נסגור את זה בינינו, ניסה לקיים פגישה, לא יודע אם הייתה פגישה כזו"
"יש נסיון לסגור את זה בצורה מכובדת"
"אני יודע בדיוק מי הוציא את העניין עם מכבי לעיתונות, זה הבל הבלים. יש גורמים אינטרסנטים שיש להם עניין לשתול כל מיני ידיעות כדי שהקהל יכעס ואני יכול להגיד לך שאין על מה לכעוס, אתם הייתם נוהגים באותה הצורה, זה לא כל כך בסדר מה שהיה שם - לא בהסכם באיך הוא היה, במי שהיה ומתי שהיה - אבל בהחלט אפשר לתקן את זה"
"לא מדובר בשגעון של רגע - אלה מספר דברים - אבל אין שום הצעה למכבי"
"צריך להבין שההתנהלות עם מיכאל לא הייתה בסדר"
"לדעתי, אם יסדרו את הבעיה, מיכאל ירצה להישאר בקבוצה"
"אין פה דם רע. מיכאל יצר קשר עם אלונה ואמר לה בואי נסגור את זה בינינו, ניסה לקיים פגישה, לא יודע אם הייתה פגישה כזו"
"יש נסיון לסגור את זה בצורה מכובדת"
"אני יודע בדיוק מי הוציא את העניין עם מכבי לעיתונות, זה הבל הבלים. יש גורמים אינטרסנטים שיש להם עניין לשתול כל מיני ידיעות כדי שהקהל יכעס ואני יכול להגיד לך שאין על מה לכעוס, אתם הייתם נוהגים באותה הצורה, זה לא כל כך בסדר מה שהיה שם - לא בהסכם באיך הוא היה, במי שהיה ומתי שהיה - אבל בהחלט אפשר לתקן את זה"
"לא מדובר בשגעון של רגע - אלה מספר דברים - אבל אין שום הצעה למכבי"
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 25 ינואר 2018, 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
פחות מ3 מיליון יורו זה הפסד כספי שלנו אז חכה קצת עם המוניתהפועלעולה כתב: הוא לא יצא משם עם פחות מ-1.5-2 מיליון יורו. מי תשלם עליו כזה מחיר? מכבי? חיפה? מתנדב לשלם על המונית שלו במקרה כזה.
יאללה יישור הדורים וחזרה לענינים
מיכאל כישרון וצריך להישאר ולפרוח פה
מיכאל כישרון וצריך להישאר ולפרוח פה
בתחילת עונה הבאה הוא בן 23. לא קנה מקום בסגל הנבחרת (עזבו הרכב). לא קנה מקום בהרכב שלנו. לא ישחק במשחקים החשובים באירופה. איך אתה מצפה למכור אותו ב-3 מיליון ומעלה?
אם הוא היה עם רצון להשתפר ומראה בגרות, הייתי אומר שעוד יש סיכוי לעשות עליו רווח נאה. אבל כשהמקורבים שלו ממלאים את הראש שלו בחרא אפשר להבין שהוא ימשיך להתעסק בחרא ולא יגיע לשום דבר רציני מלבד הליגה המקומית.
אם הוא היה עם רצון להשתפר ומראה בגרות, הייתי אומר שעוד יש סיכוי לעשות עליו רווח נאה. אבל כשהמקורבים שלו ממלאים את הראש שלו בחרא אפשר להבין שהוא ימשיך להתעסק בחרא ולא יגיע לשום דבר רציני מלבד הליגה המקומית.
הטיעונים זה מה שנזרק בתקשורת עד עכשיו.
השטויות שזרקו בפעם שעברה - שפוגעים בו נפשית וכו׳ וכו׳.
והשטויות שזורקים עכשיו בכל הקשור לחוזה שנחתם תחת לחץ, חוזה שדופק את אוחנה וכל שאר הדברים שנזרקו על ידי מקורביו ועורך דינו.
אם אני לא טועה, גם בתוכנית הרדיו עורך הדין אמר שהם הולכים להליך משפטי.
אולי זה סתם איום אבל לפי דעתי אוחנה ומשפחתו הולכים על עזיבה בכל מחיר.
השטויות שזרקו בפעם שעברה - שפוגעים בו נפשית וכו׳ וכו׳.
והשטויות שזורקים עכשיו בכל הקשור לחוזה שנחתם תחת לחץ, חוזה שדופק את אוחנה וכל שאר הדברים שנזרקו על ידי מקורביו ועורך דינו.
אם אני לא טועה, גם בתוכנית הרדיו עורך הדין אמר שהם הולכים להליך משפטי.
אולי זה סתם איום אבל לפי דעתי אוחנה ומשפחתו הולכים על עזיבה בכל מחיר.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 25 ינואר 2018, 17:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מצפה למכור אותו ב3 מיליון ומעלה, אני רק אומר שפחות מ3 מיליון אנחנו מפסידים עליו כסף... ולא רואה סיבה שאלונה תפסיד עליו כסף סתם ככה כי הוא ילד ז**...הפועלעולה כתב:בתחילת עונה הבאה הוא בן 23. לא קנה מקום בסגל הנבחרת (עזבו הרכב). לא קנה מקום בהרכב שלנו. לא ישחק במשחקים החשובים באירופה. איך אתה מצפה למכור אותו ב-3 מיליון ומעלה?
עם אותם כוכבים ברדה מליקסון בוזי אוגו ביטון הפסדת 6-2 בגביע, גם אז היה אגו למה לא נשמע ציוץ?אלדר כתב: אם מההיסטוריה לא למדת, אז מתי כן תלמד?
מכבי חיפה שהיא אימפריה פי מליון מאיתנו עשו בדיוק מה שאתה מבקש איפה הם היום?
הכדורגל נזיל, התקשורת היא חלק מהעניין.
זמן הוא מרפא לכל כאב, גם לאוחנה, גם לאבא שלו.
המועדון מעל הכל זה ברור.
אבל בחיאת פתח את העיניים, יש פה מערכת שצריכה לטפל בכוכבים!!!
לא קדוסי סוויסה וכו׳. כוכבים!!
האגו בהתאם. באגו לא מתנהלים עם אגו!
ולגבי הקהל אלונה וכו.
אלונה לקחה מועדון חורבה ורקוב מהשורש.
היא קנתה את בש בגלל סיבה אחת. פוטנציאל קהל. ולא בגלל טיב הקהל.
אנחנו הינו קהל עלוב מסכן וממורמר.
הכתרנו כל שחקן בינוני שהגיע לכאן כי סוף סוף מישהו רצה לבוא לכאן.
חוץ ממליקסון וברדה אף שחקן לא בא לפה בגלל הקהל.
אבל אף שחקן. אז אל תשלה את עצמך גבר.
המהפך של הקהל התחיל באיום של אלונה לעזוב, ובזמן האחרון היצר ההרסני תוקף הרבה מהאוהדים, כי כמה אפשר לשמור בבטן?
אני לא מתיימר להיות קול שפוי או כל דבר אחר. אני מתיימר להיות אוהד שרוצה לראות קבוצה תחרותית ומצליחה.
כדי להיות מצליחים צריך לדעת לספוג גם מקלות בגלגלים משחקנים כמו אוחנה/בוזגלו.
וזה סה״כ מקלות בגלגלים. לא סוף העולם! ולא צריך לשבור את הכלים.
לא כל ילד חרא צריך לחנך עם סטירה כואבת. אפשר גם לדעת לגשת נכון ולפתור את זה.
טוני היה מוכן בינואר של אותה עונה גם להגיע, אנחנו מדברים על אותה קבוצה שלא עשתה כלום במשך 40 שנה כן?
כי היה לולב על הקווים, אחד שפחד אגו, פחד משמעת והאמת? היה גם מאמן לא משהו בכלל.
אז הגיע ברק והפך אותך למה שאתה, שלרגע לא תטעה אך ורק ברק בכר הביא אותנו לאן שהביא.
אתה מדבר על הקהל הרקוב מהשורש? אתה באמת עד כדי כך תמים? אתה באמת חושב שהוא נעלם? לא מתאים לך לסובב את האמת לאיך שנוח לך.
עד היום יש מספיק שלוכים שמקללים את מליקסון, טוני ואפילו ברדה פשוט היום הרבה יותר קשה לשמוע עליהם זה ההבדל.
עוד מעט גם תגיד לי שאתה מאמין לסיפור של עזורי שניסו להוריד אותו מהכביש בחייאת אלדר דיי נו...
אף אחד לא מחפש דם אבל כן הגיע הזמן לחנך בכאפה כי כמו שאתה רואה פעם אחר פעם לא עוזר לחנך בליטוף, כמו שאמרתי לך כששחקן יבין את ההשלכות של מה שהוא עושה ביחס לנזק שייגרם לו מול הקהל אז אולי הוא והמשפחה שלו ייקחו צעד אחורה ויבינו שכדאי לחפש דרך אחרת...
את הדרך שלכם כבר ניסינו מעל שנתיים וחצי, מה דעתכם פעם אחת רק לנסות דרך אחרת?
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 25 ינואר 2018, 17:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
ממן חתם יאללה ליציע
- ForeverRed
ב-1.5 מיליון אתה לא מפסיד שקל.maxkid22 כתב: אני לא מצפה למכור אותו ב3 מיליון ומעלה, אני רק אומר שפחות מ3 מיליון אנחנו מפסידים עליו כסף... ולא רואה סיבה שאלונה תפסיד עליו כסף סתם ככה כי הוא ילד ז**...
נווה, איך ראיון ברדיו דרום? זה לא אמור להיות בשש? או שהראיון מוקלט מראש?
ברשימת תלושי השכר החודשיים שמפקידה אלונה יש אדם שמקבל כסף כל חודש כדי לשמור על השקט.
הבנאדם בא יום יום לעבודה בחמל, שקט תעשייתי זו המשימה שלו. מהות תפקידו הוא לשמור על הסביבה מפני טלטלות, דרך שקט הוא נמדד ועל זה משלמים לו. הוא פועל בדרכים עקיפות או ישירות, לגיטימיות יותר ולגיטימיות פחות.
העונה האיש הזה עובד קשה יותר מכל עונה אחרת. כמות החרא שהתמודד איתה יכולה להזין יבשת של זבובים.
ואז הגיעה עוד שריפה לכבות. הפעם היא מתוזמנת ויזומה, מהונדסת ומתואמת שלא מותירה מקום לספק. הצתה מכוונת אם תרצו.
בשניה שהתחיל הפסטיבל עם יואב כץ, שעה שהוא מאמץ את כל האינטלקט האמריקאי שלו להרצות על קפטליזם וטמפרמנט קר;
וביום שניר קלינגר, להלן יקיר התקשורת לשנת 2018,מסתובב עם בטן מלאה על אלונה ומפזר לכל מי שרצה לשמוע אליבי מדוע הקבוצה שלו הולכת להיחלש בשבועות הקרובים.
ברגע שהתחזית הכריזה על ים סוער הגיע החוצפן וטלטל את הספינה עוד.
מבוקר שגרתי במשרד שהתחיל בכיף עבור האיש, פתאום אין לו זמן לאכול צהריים. כותרות בכל האתרים, מבול טלפונים ובקשות לתגובה רשמית.
מה שהכי חמור פה זה שמי שייצר לו את העבודה באותו שבוע הוא בכלל עובד ממחלקה אחרת. גם מקבל אחת לחודש הפקדה בחשבון הבנק מאותו עוסק מורשה.
את תלוש השכר של העבודה של האיש על כל מחלקתו והוצאותיו, צריך לממן אוחנה. לברר מה הקנס המקסימלי ואולי לצרף ללבנוני גם איזה בונוס.
כמו חתול רחוב לא חכם במיוחד, גם הם יצטרכו לרדת מהעץ הבאמת גבוה שניסו לטפס עליו. בד"כ גם נשרטים בדרך למטה.
אם במועדון נהגו באוחנה בכפפות, עכשיו הגיע הזמן להסיר אותם. זה בדיוק מה שהמטומטם עשה
הבנאדם בא יום יום לעבודה בחמל, שקט תעשייתי זו המשימה שלו. מהות תפקידו הוא לשמור על הסביבה מפני טלטלות, דרך שקט הוא נמדד ועל זה משלמים לו. הוא פועל בדרכים עקיפות או ישירות, לגיטימיות יותר ולגיטימיות פחות.
העונה האיש הזה עובד קשה יותר מכל עונה אחרת. כמות החרא שהתמודד איתה יכולה להזין יבשת של זבובים.
ואז הגיעה עוד שריפה לכבות. הפעם היא מתוזמנת ויזומה, מהונדסת ומתואמת שלא מותירה מקום לספק. הצתה מכוונת אם תרצו.
בשניה שהתחיל הפסטיבל עם יואב כץ, שעה שהוא מאמץ את כל האינטלקט האמריקאי שלו להרצות על קפטליזם וטמפרמנט קר;
וביום שניר קלינגר, להלן יקיר התקשורת לשנת 2018,מסתובב עם בטן מלאה על אלונה ומפזר לכל מי שרצה לשמוע אליבי מדוע הקבוצה שלו הולכת להיחלש בשבועות הקרובים.
ברגע שהתחזית הכריזה על ים סוער הגיע החוצפן וטלטל את הספינה עוד.
מבוקר שגרתי במשרד שהתחיל בכיף עבור האיש, פתאום אין לו זמן לאכול צהריים. כותרות בכל האתרים, מבול טלפונים ובקשות לתגובה רשמית.
מה שהכי חמור פה זה שמי שייצר לו את העבודה באותו שבוע הוא בכלל עובד ממחלקה אחרת. גם מקבל אחת לחודש הפקדה בחשבון הבנק מאותו עוסק מורשה.
את תלוש השכר של העבודה של האיש על כל מחלקתו והוצאותיו, צריך לממן אוחנה. לברר מה הקנס המקסימלי ואולי לצרף ללבנוני גם איזה בונוס.
כמו חתול רחוב לא חכם במיוחד, גם הם יצטרכו לרדת מהעץ הבאמת גבוה שניסו לטפס עליו. בד"כ גם נשרטים בדרך למטה.
אם במועדון נהגו באוחנה בכפפות, עכשיו הגיע הזמן להסיר אותם. זה בדיוק מה שהמטומטם עשה
למה לא? קנית ב1.5 50% (לא באמת 50%, אלא 50% ממכירה עתידית), אם תמכור ב1.5 אתה משלם לאשדוד 750ForeverRed כתב: ב-1.5 מיליון אתה לא מפסיד שקל.
- ForeverRed
החלוקה עם אשדוד מתבצעת רק על הרווח.maxkid22 כתב: למה לא? קנית ב1.5 50% (לא באמת 50%, אלא 50% ממכירה עתידית), אם תמכור ב1.5 אתה משלם לאשדוד 750
כל סכום עד 1.5 מיליון הולך ישירות לקבוצה.
לא מדויק.maxkid22 כתב: למה לא? קנית ב1.5 50% (לא באמת 50%, אלא 50% ממכירה עתידית), אם תמכור ב1.5 אתה משלם לאשדוד 750
אשדוד מקבלת 50 אחוז על הרווח. ז״א אם מוכרים עד מיליון וחצי יורו, אשדוד לא מקבלת אגורה.
כל סכום מעל מיליון וחצי יורו מתחלק חצי חצי עם אשדוד.
- The red one
הראיון היה לתכנית סיכום השבוע של זוהר ישראל, לא בתכנית של אופירהForeverRed כתב: ב-1.5 מיליון אתה לא מפסיד שקל.
כמו שחשבתי וקיוותי רק בעיות חוזיות, יאלה לשבת ולסגור!