רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
״אני לא חושב שצריך להוריד אף אחד לקרקע, כולם מבינים שזה משחק ואירוע שונה מול יריבה שונה ואיכותית, יהיה מאוד קשה״
״נכון שאני לא יהיה על הדשא אבל כשהשחקנים מגיעים למשחק הם כבר יודעים את כל הפרטים ומה אנחנו צריכים לעשות, אני סומך על בן שידע לנהל אותם כמו שצריך״
״חיפה כמונו רוצה להתקדם בכל המפעלים, יש להם שחקנים מאוד איכותיים, אנחנו נצטרך להבין איפה היתרונות ואיפה החסרונות שלנו ולהיות במיטבנו כדי לנצח ולעבור שלב, אנחנו לא חושבים על המשחק הבא מולם״
״בנתניה היה לקהל משקל גדול מאוד באיך שהוא עזר לקבוצה, טרנר צריך להיות המבצר שלנו, על זה אנחנו צריכים להיות אחראיים אבל גם הקהל שיש לו השפעה אדירה״
״מלבד המורחקים יעמוד לרשותנו סגל מלא לחלוטין״
״נכון שאני לא יהיה על הדשא אבל כשהשחקנים מגיעים למשחק הם כבר יודעים את כל הפרטים ומה אנחנו צריכים לעשות, אני סומך על בן שידע לנהל אותם כמו שצריך״
״חיפה כמונו רוצה להתקדם בכל המפעלים, יש להם שחקנים מאוד איכותיים, אנחנו נצטרך להבין איפה היתרונות ואיפה החסרונות שלנו ולהיות במיטבנו כדי לנצח ולעבור שלב, אנחנו לא חושבים על המשחק הבא מולם״
״בנתניה היה לקהל משקל גדול מאוד באיך שהוא עזר לקבוצה, טרנר צריך להיות המבצר שלנו, על זה אנחנו צריכים להיות אחראיים אבל גם הקהל שיש לו השפעה אדירה״
״מלבד המורחקים יעמוד לרשותנו סגל מלא לחלוטין״
המנצח על המקהלה 

תמרורי האזהרההההה

אתה הראש. ברוך השם.

אתה הראש. ברוך השם.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אחלה קוז'ו
- dardasmiley
שחמט למי שהיה עד לא מזמן המאמן הטוב בארץ...
לא רק מאמן, מפקד.
בן בנימין:
״נכון שהיה משחק מצויין אבל לא שינינו היום כלום, זה העקרונות שלנו כל השנה, לשחק באינטנסיביות,לחץ גבוה,פסים קצרים, להוריד את היריבה נמוך״
״המשחק נגד נתניה היה זריקת עידוד גדולה, הבנו כמה אנחנו בלתי שבירים״
״זו הייתה החלטה מראש וגם כתבנו על הלוח שאם יש פנדל דן ביטון בועט״
״בהזדמנות הזאת אני רוצה להגיד תודה לרן שבחר אותי לצוות שלו, ייאמר לזכותו שהוא לא סתם המאמן הכי טוב בארץ היום, הוא עובד קשה והוא חרוץ ומדייק את הפרטים הכי קטנים, הרבה זמן לא ראיתי מישהו שיורד ככה לדקויות ואני שמח להיות כאן עם כל אנשי המועדון והקהל״
״אופיר מתאמן מצויין, הוא חשוב מאוד בחדר הלבשה, תמיד חיובי, דמות למופת מבחינתי״
״נכון שהיה משחק מצויין אבל לא שינינו היום כלום, זה העקרונות שלנו כל השנה, לשחק באינטנסיביות,לחץ גבוה,פסים קצרים, להוריד את היריבה נמוך״
״המשחק נגד נתניה היה זריקת עידוד גדולה, הבנו כמה אנחנו בלתי שבירים״
״זו הייתה החלטה מראש וגם כתבנו על הלוח שאם יש פנדל דן ביטון בועט״
״בהזדמנות הזאת אני רוצה להגיד תודה לרן שבחר אותי לצוות שלו, ייאמר לזכותו שהוא לא סתם המאמן הכי טוב בארץ היום, הוא עובד קשה והוא חרוץ ומדייק את הפרטים הכי קטנים, הרבה זמן לא ראיתי מישהו שיורד ככה לדקויות ואני שמח להיות כאן עם כל אנשי המועדון והקהל״
״אופיר מתאמן מצויין, הוא חשוב מאוד בחדר הלבשה, תמיד חיובי, דמות למופת מבחינתי״
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לפי הראיון בסוף המשחק הוא לא יעלה עם 3 בלמים יותר עד סוף העונה 

להלביש את אחמד לפני תורגמן זה טיפשות 100.
אסור שיחזור על טעויות כאלה שוב. פשוט אסור.
אסור שיחזור על טעויות כאלה שוב. פשוט אסור.
אני חולה עליו
הבין את הטעות
בפעם הבאה ששחקן יהיה חולה יעלה אחר במקומו על אותה משבצת
בפעם הבאה ששחקן יהיה חולה יעלה אחר במקומו על אותה משבצת
הוא קיבל שם את הצהוב? אם כן זה צהוב חמישי.
עשה טעות גדולה עם ההרכב, בהמשך תיקן. כל עוד לא יחזור על זה אז אני מוותר על שתי הנקודות האלו בשמחה.
הוא העמיד כאן קבוצה פנטסטית עם עקרונות משחק שכולנו רוצים לראות בהפועל ב"ש. זה יספיק.
עשה טעות גדולה עם ההרכב, בהמשך תיקן. כל עוד לא יחזור על זה אז אני מוותר על שתי הנקודות האלו בשמחה.
הוא העמיד כאן קבוצה פנטסטית עם עקרונות משחק שכולנו רוצים לראות בהפועל ב"ש. זה יספיק.
- ForeverRed
צריך לומר שהוא לא רק טעה, גם לקח לו המון זמן לתקן.
מחצית שלמה הלכה לפח. אחר כך חיכינו עוד איזה 20 דקות עד שאליאס יצא. חייב להגיב יותר מהר למשחק.
מחצית שלמה הלכה לפח. אחר כך חיכינו עוד איזה 20 דקות עד שאליאס יצא. חייב להגיב יותר מהר למשחק.