יוסי אבוקסיס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: יוסי אבוקסיס

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אנחנו לא בני יהודה, למרות שבליגה אנחנו בהחלט משחקים כמו בני יהודה של שנה שעברה.
אבוקסיס עד עכשיו לא התאים את עצמו למועדון שהוא נמצא בו מבחינת גישה למשחקי הליגה וסגנון המשחק באותם משחקים. מועדון שהוא עם תקציב אחר לגמרי וגם סגל אחר לגמרי מבני יהודה או סכנין שם אבוקסיס אימן לפני כן.
מה שטוב למפעל של גביע ולמוקדמות הליגה האירופאית שם זה נוק אואט לא מתאים לליגה.
אם אבוקסיס לא מסוגל לשחק בצורה אחרת מלבד סגנון שמתאים לאנדרדוג אז אנחנו בבעיה קשה מאוד, כי רוב הליגה כאן זה אשדוד, כפר סבא, סכנין והפועל חיפה, ולא מכבי חיפה, מכבי תל אביב ובית"ר י"ם.
רן בן שמעון זה לא ברק בכר, אבל מבחינתי צריך כבר לגשש בכיוון שלו. מעדיף לשים את הכסף עליו כדי שיקבל שחרור מאשדוד מאשר על יחזקאל שלפי התקשורת מועמד להגיע בינואר בזכות הכסף מאירופה. ההשפעה של רן בן שמעון לדוגמה תהיה גדולה יותר (אם וכאשר נחליט סופית שאבוקסיס לא מתאים מבחינת מדיניות כדורגל למועדון ששואף מעבר לכניסה לפלייאוף עליון) מרכישה של שחקן כזה או אחר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
03 דצמבר 2020, 13:03
יש לא מעט ישראליים גם מק"ש ופ"ת שטובים מאלו שאצלנו, (אגב יש קבוצוץ בצמרת שאנחנו עם משחק חסר לעומתם) בחזרה לשחקנים הישראליים בקצרה אני ייתן לך דוגמאות להחלפות שהיום הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים.

עבדה/סלליך- עבדה
בר/קלטינס- בר
נחמיאס/צדק- נחמיאס
הופמייסטר/קלטינס/מדמון- הופמייסטר
בן שמעון(בני יהודה)/ וראן- בן שמעון
ע.כהן/טוויטו- כהן.
זנטי/חטואל/ספורי- זנטי.
אתה משווה שחקני רוטציה/קצה שלנו (למעט סלליך) לשחקני הרכב/באנקרים אצל היריבות. זה אומר הכל

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Itay כתב:
03 דצמבר 2020, 13:03
יש לא מעט ישראליים גם מק"ש ופ"ת שטובים מאלו שאצלנו, (אגב יש קבוצוץ בצמרת שאנחנו עם משחק חסר לעומתם) בחזרה לשחקנים הישראליים בקצרה אני ייתן לך דוגמאות להחלפות שהיום הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים.

עבדה/סלליך- עבדה
בר/קלטינס- בר
נחמיאס/צדק- נחמיאס
הופמייסטר/קלטינס/מדמון- הופמייסטר
בן שמעון(בני יהודה)/ וראן- בן שמעון
ע.כהן/טוויטו- כהן.
זנטי/חטואל/ספורי- זנטי.
זה לא רלוונטי. אתה צריך למצוא מקבץ שנכנס אלינו, רק אז זה יוכיח שלהם סגל ישראלי טוב משלנו
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

Sir Alex Ferguson כתב:
03 דצמבר 2020, 14:26
אנחנו לא בני יהודה, למרות שבליגה אנחנו בהחלט משחקים כמו בני יהודה של שנה שעברה.
אבוקסיס עד עכשיו לא התאים את עצמו למועדון שהוא נמצא בו מבחינת גישה למשחקי הליגה וסגנון המשחק באותם משחקים. מועדון שהוא עם תקציב אחר לגמרי וגם סגל אחר לגמרי מבני יהודה או סכנין שם אבוקסיס אימן לפני כן.
מה שטוב למפעל של גביע ולמוקדמות הליגה האירופאית שם זה נוק אואט לא מתאים לליגה.
אם אבוקסיס לא מסוגל לשחק בצורה אחרת מלבד סגנון שמתאים לאנדרדוג אז אנחנו בבעיה קשה מאוד, כי רוב הליגה כאן זה אשדוד, כפר סבא, סכנין והפועל חיפה, ולא מכבי חיפה, מכבי תל אביב ובית"ר י"ם.
רן בן שמעון זה לא ברק בכר, אבל מבחינתי צריך כבר לגשש בכיוון שלו. מעדיף לשים את הכסף עליו כדי שיקבל שחרור מאשדוד מאשר על יחזקאל שלפי התקשורת מועמד להגיע בינואר בזכות הכסף מאירופה. ההשפעה של רן בן שמעון לדוגמה תהיה גדולה יותר (אם וכאשר נחליט סופית שאבוקסיס לא מתאים מבחינת מדיניות כדורגל למועדון ששואף מעבר לכניסה לפלייאוף עליון) מרכישה של שחקן כזה או אחר.
ועל סמך מה אתה חושב שרב"ש יביא לך לפה מערכים וטקטיקות יצירתיות? עם הסגל הקיים והחיסורים גם קלופ יתייאש. לא סתם רב"ש נמצא היום באשדוד ואפילו בקפריסין שזה מקום ההחייאה לישראלים הוא לא הצליח. אם אבוקסיס יעזוב הייתי מעדיף לראות פה את בלבול או אופיר חיים.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
03 דצמבר 2020, 14:49
אתה משווה שחקני רוטציה/קצה שלנו (למעט סלליך) לשחקני הרכב/באנקרים אצל היריבות. זה אומר הכל
השחקני קצה האלה בינתיים משחקים יותר מהשחקנים הבכירים... ולקחתי שחקנים רק ממספר מצומצם של קבוצות תחתית שכרגע נמצאות בפלייאוף העליון.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

nitsande כתב:
03 דצמבר 2020, 16:30
זה לא רלוונטי. אתה צריך למצוא מקבץ שנכנס אלינו, רק אז זה יוכיח שלהם סגל ישראלי טוב משלנו
שלא יובן אחרת, יש לנו לא מעט שחקנים ישראליים טובים אך הבעיה היא שרובם מיצו את הפוטנציאל שלהם והגיעו לפיק שלהם בקריירה (ואף עברו אותו).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
03 דצמבר 2020, 16:52
השחקני קצה האלה בינתיים משחקים יותר מהשחקנים הבכירים... ולקחתי שחקנים רק ממספר מצומצם של קבוצות תחתית שכרגע נמצאות בפלייאוף העליון.
כמה אבוקסיס משלם לך?

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
03 דצמבר 2020, 17:04
כמה אבוקסיס משלם לך?
חבל שאי אפשר למנות איזה מאמן ל5-6 משחקים ואז כל אלה ששולחים את אבוקסיס הביתה היו קוראים לו לחזור.
לאורך טווח נראה מי צודק.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
03 דצמבר 2020, 16:52
גם אם ההשוואה הפרסונלית שלך נכונה (לדעתי לא) עשית ״אולסטארס״ של הליגה למעט הגדולות נגד הפועל באר שבע. אשמח אם תשווה את כפ״ס/סכנין/אשדוד/ ה. חיפה אלינו באופן ספציפי ותגיד לנו מה מצאת.
קבוצות שעל כל המגבלות של הסגל שלנו היו מתות לוארן על הספסל לדוגמא.
אפילו שון גולדברג המושמץ (גם על ידיי, חשבתי ועדיין חושב שצריך להביא זר לעמדה הזו) הוא מגן עדיף על כל ישראלי אחר למעט טוואטחה

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
03 דצמבר 2020, 17:17
גם אם ההשוואה הפרסונלית שלך נכונה (לדעתי לא) עשית ״אולסטארס״ של הליגה למעט הגדולות נגד הפועל באר שבע. אשמח אם תשווה את כפ״ס/סכנין/אשדוד/ ה. חיפה אלינו באופן ספציפי ותגיד לנו מה מצאת.
קבוצות שעל כל המגבלות של הסגל שלנו היו מתות לוארן על הספסל לדוגמא.
אפילו שון גולדברג המושמץ (גם על ידיי, חשבתי ועדיין חושב שצריך להביא זר לעמדה הזו) הוא מגן עדיף על כל ישראלי אחר למעט טוואטחה
כמו שרשמתי ל-nitsande יש לנו בסגל ישראליים בסך הכל טובים אך אם הייתה אפשרות הייתי מעדיף להביא צעירים בעלי פוטנציאל גם אם כיום הם פחות טובים מהשחקנים אצלנו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
03 דצמבר 2020, 17:32
כמו שרשמתי ל-nitsande יש לנו בסגל ישראליים בסך הכל טובים אך אם הייתה אפשרות הייתי מעדיף להביא צעירים בעלי פוטנציאל גם אם כיום הם פחות טובים מהשחקנים אצלנו.
עזוב הייתי מעדיף, הדיון היה האם התירוץ ההזוי של אבוקסיס מחזיק מים. יש לנו סגל מספיק טוב בשביל 3-4 בליגה פח הזאת ושום תירוץ לא יעדן את העובדה שהוא לא מנצח משחקים בליגה

סמל אישי של משתמש
gooner
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי gooner »

לא מבין את הוויכוח הזה.
ברור שאנחנו משחקים גרוע מהפוטנציאל שנובע גם מהשחקנים הכשירים.
ברור גם שאבוקסיס יספר סיפורים בזמן שהקבוצה כושלת, מתוך תקווה למשוך זמן עד שיצליח להשיג שיפור.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

gooner כתב:
03 דצמבר 2020, 18:34
לא מבין את הוויכוח הזה.
ברור שאנחנו משחקים גרוע מהפוטנציאל שנובע גם מהשחקנים הכשירים.
ברור גם שאבוקסיס יספר סיפורים בזמן שהקבוצה כושלת, מתוך תקווה למשוך זמן עד שיצליח להשיג שיפור.
האמת שזה ויכוח שנגזר מהויכוח על האם הוא מסוגל בכלל לעשות את השינוי. אני חושב שהמאמן הזה פשוט לא יודע לשחק התקפה ולא משנה כמה זמן יקבל

סמל אישי של משתמש
gooner
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי gooner »

dor69 כתב:
03 דצמבר 2020, 19:03
האמת שזה ויכוח שנגזר מהויכוח על האם הוא מסוגל בכלל לעשות את השינוי. אני חושב שהמאמן הזה פשוט לא יודע לשחק התקפה ולא משנה כמה זמן יקבל
אולי זה נכון, אבל כשחקן הוא שיחק גם בקבוצות התקפיות טובות, אז לא אמור להיות לו חוסר ידע בתחום מול מאמנים ישראליים אחרים.
בכל מקרה, אני חושב שהנטייה לומר שהוא מעדיף משחק הגנתי היא שגויה. אין סיבה לחשוב שהוא לא מנסה, אבל עובדתית הקבוצה לא מצליחה.
אני מניח שזה גם אשמתו וגם משהו בסגל שלנו. אני חושד במחסור בשחקנים בעלי אופי מוביל-מנהיגותי-ווינרי, בייחוד בפן ההתקפי.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
03 דצמבר 2020, 17:46
עזוב הייתי מעדיף, הדיון היה האם התירוץ ההזוי של אבוקסיס מחזיק מים. יש לנו סגל מספיק טוב בשביל 3-4 בליגה פח הזאת ושום תירוץ לא יעדן את העובדה שהוא לא מנצח משחקים בליגה
נכון, ואיפה בדיוק הבעיה? אנחנו רחוקים ממקום 3 בסך הכל ב-6 נקודות כשיש לנו משחק חסר לעומת כמה קבוצות ואנחנו סך הכל מחזור 8. המבחן האמיתי מבחינתי יהיה כשנסיים את אירופה. המילה תירוץ חוזרת המון פעמים בדיונים, אני לא חושב שהסיטואציה המזורגגת שלנו בתקופה האחרונה זה תירוץ, זו מציאות לא קלה. אני הייתי רוצה לראות את חיפה לצורך העניין כשתהיה להם סריה של פצועים כמו: רוקאביצה,שרי,מאבוקה,
אשכנזי ופלאניץ' ותוסיף לזה משחק כל 3-4 ימים. הימור שלי- בכר היה חזק על הגריל.

שלח תגובה