מרוואן קבהא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: מרוואן קבהא

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב:עמית ביטון עם משכורת נמוכה ואמור לדעתי לראות הרבה פחות דקות מקבהא ולכן הציפיות בהתאם.
קבהא ניגש רע לכדור פעמיים, לא היה רחוק שגם היה משלים שלושער אתמול.
אז עכשיו מודדים למי מותר וכמה לטעות לפי המשכורת בבנק?
עזוב נו משה, קבהא לא בא לך טוב בעין.
ואגב, כרגע בליגה אם ברק בוחר לפתוח רק עם שני דפנסיביים בקישור אני שם אותו לפני קלנטיס בהרכב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ברור שהמשכורת והנתח שלוקח מהתקציב חשוב. אם הוא היה מרוויח כמו נאור סבג אז היכולת שלו הייתה מתקבלת אחרת מאשר כשהוא אחד המשתכרים הגבוהים אצלנו בטח עם המיסוי הישראלי.

מעמית ביטון אני לא מחזיק בכלל כרגע, קודם שיוכיח את עצמו, אחרי זה ננתח אותו לעומק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

נתפסו על הטעות של קאבה מול מכבי שנה שעברה ומאז הוא גרוע, אבל דווקא להפך, מאז אותה טעות הוא הכי טוב בקבוצה היה עד תום העונה וגם בעונה נוכחית הוא בין הטובים.

לא משנה מה יעשה נתפסו ליו כסתיגמה כשחקן גרוע והוא לא.
ואני לא אומר שהוא איזה ג'ון אוגו אבל גם לא כזה גרוע כמו שעושים אותו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הראל כתב:נתפסו על הטעות של קאבה מול מכבי שנה שעברה ומאז הוא גרוע, אבל דווקא להפך, מאז אותה טעות הוא הכי טוב בקבוצה היה עד תום העונה וגם בעונה נוכחית הוא בין הטובים.

לא משנה מה יעשה נתפסו ליו כסתיגמה כשחקן גרוע והוא לא.
ואני לא אומר שהוא איזה ג'ון אוגו אבל גם לא כזה גרוע כמו שעושים אותו.
זה הפורום מלא באינטרסנטים.
קבהא ששוב אומר שיהיה ברור לא הכוס תה שלי ועדיין קשה להתעלם מהמחוייבות הענקית שלו ובזה הוא מחפה על חוסר הטכניקה שלו.
רואים עליו שהשנה הוא לקח את המושכות בחדר ההלבשה ונותן את התחת.
אבל זה קל אחי לרדת עליו כמו שקל לשתות לזריהן את הדם על זה שהוא הורחק במשחק חסר חשיבות בגביע הטוטו ויומיים לפני נתן הצגה.
כי יש כאן שחקנים שלא משנה מה יעשו נתפסה עליהם הסטיגמה.
אם רחמנא ליצלן לדוגמא היה עושה את זה ג'ון אוגו יקיר העיר אן אז היו אומרים שהוא מחוייב והוא עושה את זה כי הוא משחק מהלב.
ככה זה כאן תתרגל אחי.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:ברור שהמשכורת והנתח שלוקח מהתקציב חשוב. אם הוא היה מרוויח כמו נאור סבג אז היכולת שלו הייתה מתקבלת אחרת מאשר כשהוא אחד המשתכרים הגבוהים אצלנו בטח עם המיסוי הישראלי.

מעמית ביטון אני לא מחזיק בכלל כרגע, קודם שיוכיח את עצמו, אחרי זה ננתח אותו לעומק.
אז שהר זה אסון לפי המדד שלך....וצריך לקטול אותו על האויר שהוא נושם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

המציאות היא פשוטה, אתה נמדד לפי השכר שלך והמקום שלך ברוטציה.
נאור סבג שהגיע בחינם ומרוויח כמה עשרות אלפי דולרים ואמור להיות בקצה הרוטציה ישפט בצורה שונה מקבהא שמרוויח מאות אלפי יורו שעלה מאות אלפי יורו ואמור להיות בראש הרוטציה.
בן שהר בשכר אחר ועם חלוץ שמחלק איתו את ההרכב הראשון (כמו בתקופה של ברדה) היה מקבל הרבה פחות ביקורת (כמו בתקופה של ברדה).
לואי טאהה שהיה בלם שלישי ועם משכורת של שחקן שהגיע מרעננה מקבל ביקורות אחרות מלואי טאהה עם חוזה משודרג ומעמד של בלם פותח.
עמית ביטון בשכר נמוך ומעמד של בלם שלישי או רביעי היה נמדד אחרת העונה מאם חאתם אלחמיד היה נשאר ומקבל חוזה חדש ומשודרג.
ואפשר להמשיך עם אייבנדר שאם היה מרוויח שכר נמוך היה בוודאות נשאר בקבוצה עד היום וכן הלאה וכן הלאה.

אני מצפה מקבהא להרבה יותר ממה שהוא נותן, מלחמה והקרבה גם תומר יוספי נותן רק בהרבה פחות כסוף וגם בפחות איכות אבל לא בשביל זה קבהא נרכש. למשחקים שרוצים לסגור או לשחק טקטי באירופה זה מתאים, וזה יתאים אולי גם מול מכבי תל אביב, מכבי חיפה ובית״ר (לא בטוח לגבי שתי האחרונות שיש להם מאמנים שרוב הסיכויים שיחפשו לסגור מולנו ולעקוץ במתפרצות והתקפות מעבר, בטח בטרנר), אבל מה קבהא יתרום לנו מול יתר קבוצות הליגה שיבואו לצופף ולסגור, איזה איכות של דריבל, מסירות, בעיטות מרחוק, כדורי עומק, ניהול משחק הוא מביא איתו?

אז כן, כשקבהא עולה לשחק הוא נמדד אצלי כלגיוניר שחזר לארץ בעסקה שעלתה לנו לא מעט כסף בטח אם מחברים שכר וסכום רכישה, ולכן הציפיות אחרות מאשר כשסבג יעלה לשחק והופעות חלשות או בינוניות יעברו הרבה פחות חלק בגרון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:המציאות היא פשוטה, אתה נמדד לפי השכר שלך והמקום שלך ברוטציה.
נאור סבג שהגיע בחינם ומרוויח כמה עשרות אלפי דולרים ואמור להיות בקצה הרוטציה ישפט בצורה שונה מקבהא שמרוויח מאות אלפי יורו שעלה מאות אלפי יורו ואמור להיות בראש הרוטציה.
בן שהר בשכר אחר ועם חלוץ שמחלק איתו את ההרכב הראשון (כמו בתקופה של ברדה) היה מקבל הרבה פחות ביקורת (כמו בתקופה של ברדה).
לואי טאהה שהיה בלם שלישי ועם משכורת של שחקן שהגיע מרעננה מקבל ביקורות אחרות מלואי טאהה עם חוזה משודרג ומעמד של בלם פותח.
עמית ביטון בשכר נמוך ומעמד של בלם שלישי או רביעי היה נמדד אחרת העונה מאם חאתם אלחמיד היה נשאר ומקבל חוזה חדש ומשודרג.
ואפשר להמשיך עם אייבנדר שאם היה מרוויח שכר נמוך היה בוודאות נשאר בקבוצה עד היום וכן הלאה וכן הלאה.

אני מצפה מקבהא להרבה יותר ממה שהוא נותן, מלחמה והקרבה גם תומר יוספי נותן רק בהרבה פחות כסוף וגם בפחות איכות אבל לא בשביל זה קבהא נרכש. למשחקים שרוצים לסגור או לשחק טקטי באירופה זה מתאים, וזה יתאים אולי גם מול מכבי תל אביב, מכבי חיפה ובית״ר (לא בטוח לגבי שתי האחרונות שיש להם מאמנים שרוב הסיכויים שיחפשו לסגור מולנו ולעקוץ במתפרצות והתקפות מעבר, בטח בטרנר), אבל מה קבהא יתרום לנו מול יתר קבוצות הליגה שיבואו לצופף ולסגור, איזה איכות של דריבל, מסירות, בעיטות מרחוק, כדורי עומק, ניהול משחק הוא מביא איתו?

אז כן, כשקבהא עולה לשחק הוא נמדד אצלי כלגיוניר שחזר לארץ בעסקה שעלתה לנו לא מעט כסף בטח אם מחברים שכר וסכום רכישה, ולכן הציפיות אחרות מאשר כשסבג יעלה לשחק והופעות חלשות או בינוניות יעברו הרבה פחות חלק בגרון.
ולמרות כל מה שאמרת אתה שופט אותו לחומרה. הבן אדם מינואר שעבר השחקן הבולט בקבוצה, על דיפלקשן מסריח אתה נופל עליו? מספיק משה כפרה עליך

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:המציאות היא פשוטה, אתה נמדד לפי השכר שלך והמקום שלך ברוטציה.

יש לך נטיה לרוב להגן על דברים שאתה אומר שאפילו אתה בעצמך לא מאמין שכתבת אותם והכל בשם ההתעקשות שלך.
אפשר גם לרדת מהעץ ולהגיד בצורה מאוד פשוטה.
"כן,לא אוהב את קבהא,חושב שביחס למה שהיה לנו בעבר הוא לא בדיוק קשר החלומות שלי,אבל יחד עם זאת בשוק של היום הוא בהחלט משתדל לחפות על החסרונות שלו בעזרת לחימה,נחישות ואפילו מנהיגות".
לדבר במונחים של שכר בכדורגל של היום ובעידן שדור מיכה מקבל 550 אלף דולר לעונה ובקושי פותח במכבי זה "קצת" חשוד.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אדום זקן כתב: יש לך נטיה לרוב להגן על דברים שאתה אומר שאפילו אתה בעצמך לא מאמין שכתבת אותם והכל בשם ההתעקשות שלך.
אפשר גם לרדת מהעץ.
לגמרי זה.
איך הגענו מדיון על ההופעה שלו כבלם למה הוא מסוגל לתת לנו מול צפיפות אני באמת לא יודע.

נטו בריחה מהאשמות שווא שגם אתה קלטת מצוין שהן היו לא במקום. קבהא פתח טוב מאוד את העונה, עם עוד הופעה טובה מאוד מול בית"ר, וכאן זה נגמר לבינתיים. דיון על תרומתו למשחקים מול רעננה ידונו בזמן המתאים להם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדום זקן כתב: יש לך נטיה לרוב להגן על דברים שאתה אומר שאפילו אתה בעצמך לא מאמין שכתבת אותם והכל בשם ההתעקשות שלך.
אפשר גם לרדת מהעץ ולהגיד בצורה מאוד פשוטה.
"כן,לא אוהב את קבהא,חושב שביחס למה שהיה לנו בעבר הוא לא בדיוק קשר החלומות שלי,אבל יחד עם זאת בשוק של היום הוא בהחלט משתדל לחפות על החסרונות שלו בעזרת לחימה,נחישות ואפילו מנהיגות".
לדבר במונחים של שכר בכדורגל של היום ובעידן שדור מיכה מקבל 550 אלף דולר לעונה ובקושי פותח במכבי זה "קצת" חשוד.
דור מיכה ב-550 אלף דולר או קבהא ב-300 אלף יורו לפני מענקים ולפני שמדברים על סכום הרכישה, אין בכלל דילמה, מיכה משתלם פי כמה וכמה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב: ולמרות כל מה שאמרת אתה שופט אותו לחומרה. הבן אדם מינואר שעבר השחקן הבולט בקבוצה, על דיפלקשן מסריח אתה נופל עליו? מספיק משה כפרה עליך
לא שונא את קבהא ואין לי אנטי אליו. לא מדובר באיזה שמעון הרוש חסר מושג בכדורגל, אבל כן יש לי בעיה עם העובדה שההברקות שיש לו מידי פעם במשחקים צובעים את ההופעות שלו באור אחר לחלוטין ממה שמתרחש במציאות.
במציאות הוא היה פרווה מאוד שנה שעברה, לא דומיננטי באמצע, לא חכם במשחק שלו, איום ונורא במאבקים אחד על אחד, מאבד המון כדורים באמצע, ולחשוב שההחתמה שלו איפשרה למכבי לקדם את גלזר/דור פרץ שכניראה לא היו מקבלים את המושכות אם קבהא היה מגיע למכבי מאשר אלינו, וזה אפילו מגדיל בעיני את המציאות שקבהא הוא אוברייטד ואוברפייד.
וכן, לנגוח כדור שאתה לא בטוח לאן הנגיחה שלך תשלח אותו כשהוא בדרך לשער או לגעת בכדור עם הרגל בסיטואציה דומה במחצית השנייה זאת עבודת הגנה לא חכמה בעיני והיא עלתה לנו בשני שערים שבמשחק עם חשיבות גדולה יותר הייתה לדעתי מקבלת אור אחר לחלוטין ומלמד על שחקן לא חכם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: דור מיכה ב-550 אלף דולר או קבהא ב-300 אלף יורו לפני מענקים ולפני שמדברים על סכום הרכישה, אין בכלל דילמה, מיכה משתלם פי כמה וכמה.
תקשיב משה, גם אם תשפוך פה מאמר של אלף מילה לא תשכנע שהביקורת שלך הייתה מוגזמת הפעם. אגב, אם אתה כבר מדבר במונחי שכר-תמורה מקצועית קפוץ תגיד שלום לבן שהר, שמעתי שהוא מחכה לך עם תה ועוגיות

**לפני שתיפול עליי אני ציני לא מתכוון להוריד מכבודך, מעריך אותך מאוד**

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

יכול להיות שאני טועה בנוגע למשחק הספציפי מול בית״ר ולחלק שלו בגולים, אבל הדעה הכללית עליו היא לא בגלל המשחק והטעות מול מכבי אלא מכלול ההופעות שלו אצלנו.

על בן שהר כבר כתבתי את דעתי, לא שווה את השכר שלו, לא שווה באנקר בהרכב בכמעט כל המשחקים, אבל בניגוד לקבהא תתקשה מאוד להחליף אותו בשוק הישראלי הקיים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

איזה ישראלי טוב מקבהא יש בנמצא?אשמח לשמוע שמות

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

‏מרואן קבהא היום:

* 6 תיקולים מוצלחים - הכי גבוה במגרש (משתי הקבוצות)

* 83% הצלחה בתיקולים - הגבוה במגרש

* 7 מאבקי קרקע מוצלחים. 100% הצלחה - הגבוה במגרש

* 75% הצלחה במאבקי אוויר - הגבוה במגרש

שלח תגובה