"מודעות למעשיהם" , הם היו בנות 15 ומשהו בחייאת.
יש סיבה שיש הפרדה בחוק בין קטינים לבוגרים ולמה הסכמה בגיל כזה לא רלוונטית.
הציטוט השני הזוי, באמת אין לי מה להגיד לך.
לפי ההודעות הם חשבו שהן בנות 18-17.
בנוגע לפסקה השניה שלך, ככה זה העולם הזה, אני אישית סולד ממנו כי כולם שם בשביל לראות ולהראות, אבל אצלם לשכב עם עשר בנות במקביל, ומהצד השני למקבל בין כמה וכמה גברים זה טבעי לחלוטין. כולם וכולן רוצים להשתכשך בביצה.
בנוגע לפסקה השניה שלך, ככה זה העולם הזה, אני אישית סולד ממנו כי כולם שם בשביל לראות ולהראות, אבל אצלם לשכב עם עשר בנות במקביל, ומהצד השני למקבל בין כמה וכמה גברים זה טבעי לחלוטין. כולם וכולן רוצים להשתכשך בביצה.
אצילי מדבר על חודש מעל 16 והתשובה הייתה ״הכל תופס״
לדעתי מיכה חתם פה כי הצליחו לשכנע את אלונה שהוא באמת מתחרט על זה ושיש לו מצפון.
סה"כ חרמנוס שרצה להשתולל (מוסרי או לא נעזוב רגע בצד).
ואני באמת חושב שכך הדבר ובגלל זה מיכה נראה כמו צל של עצמו, בעוד השחקן השני לא רואה ממטר וגם ביום של הכתבה הזאת 100% ריכוז ועוד קופץ ומשתולל עם הקהל.
לדעתי מיכה חתם פה כי הצליחו לשכנע את אלונה שהוא באמת מתחרט על זה ושיש לו מצפון.
סה"כ חרמנוס שרצה להשתולל (מוסרי או לא נעזוב רגע בצד).
ואני באמת חושב שכך הדבר ובגלל זה מיכה נראה כמו צל של עצמו, בעוד השחקן השני לא רואה ממטר וגם ביום של הכתבה הזאת 100% ריכוז ועוד קופץ ומשתולל עם הקהל.
אין ספק שיש פה מגמתיות, אותי מעניין שיחשפו גם הודעות בין הנערות לבין עצמם ובין הנערות לבין מיכה ואצילי, נגלה שיח לא פחות מבחיל. לדבר על שחרור של מיכה זה לא רציני, אלונה ידעה למה היא נכנסת ולדבריה עשתה את זה בלב שלם, כפי שאמרו עוד שבוע שבועיים כולם ימשיכו להתעסק בדבר החם הבא וישכחו מהפרשה כלא הייתה, זה גל שהמועדון צריך לעבור.
המון בחילה מהכתבה ועדיין לא רואה סיטואציה שאלונה משחררת את מיכה.
יש גל כזה עכשיו שיימשך עד יום ראשון ואז יעברו לאייטם הבא.
אפשר גם להבין את זה מהתגובה של המועדון היום.
ובנימה אישית קצרה
דור מיכה,עומר אצילי ועוד שחקנים שלא פירסמו את שמם הם חלאות אין בכלל ספק.
יכלו להשיג כל בחורה שיבקשו והחליטו ללכת על הקטינות,מצד שני אני במקום ההורים שהתראיינו שם הייתי מתחבא מאחורי סלע גדול ולא יוצא 20 שנה.
אם הבת שלך מגיעה למצב שהיא עושה אורגיות וסמים קשים בגיל 16 כדאי מאוד שכהורה תפשפש ותיתן לעצמך זפטה לראש איך הבת שלך הגיעה למצב הזה ולא מדובר כאן בשתי מסכנות שמצאו ברחוב.
חינוך לקוי וכישלון הורי חד משמעי.