ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
tomer224

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי tomer224 »

REDZED כתב: שחקן שהביא לך את ההמשכיות באירופה צריך להישמר לאירופה ולא למשחק נגד ביתר ששמים אותו ביחד עם שחקנים של הרכב משני, שלושה ימים אחרי שכולם מהללים אותך.

כמו שנייגל, ספורי, שמיר קיבלו מנוחה הוא גם היה צריך להישמר.
יש חלוקת דקות בקבוצה
ניב זריהן שיחק כמחליף חצי שעה פלוס מינוס
לעומת האחרים שהזכרת שמשחקים 90 דקות כמה משחקים
סביר להניח שתעלה אותו בהרכב הוא לא צריך שום מנוחה
כדי להיכנס לכושר צריך לשחק ולא כמחליף
כמו בכמעט כל משחקי הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
rkuka
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי rkuka »

LIAV00S כתב:כישרון אדיר!! אי אפשר לשכוח איזה שבוע חלומי עבר עליו מבחינתנו.
אני בטוח שהוא עוד יעזור לנו הרבה מאוד העונה, רק צריך להוריד פרופיל ולהתעסק בתכלס.
איזה כישרון ואיזה נעליים זאת כבר עונה שלישית שלו פה חוץ מכמה משחקים נגד ביתר לא עשה פה כלום. זה שהוא אולי יודע לעשות דריבל בשכונה עדיין לא הופך אותו לכישרון אדיר. כשרון אדיר זה אחד שמופיע ליותר ממשחק אחד בעונה, כישרון אדיר זה אחד שיודע לעשות עוד משהו חוץ מתחתוך מהקו ימינה ולבעוט. כשרון אדיר זה אחד שיודע למסור כשצריך - כמה בישולים יש לו אצלינו מאז שהגיע?

הבן אדם בן 25, הגיע הזמן להכיר בעובדה ששחקן כדורגל ברמות שבנו עליו - הוא כנראה כבר לא יהיה. לא כל כך ברור לי איך הוא עדיין בקבוצה .. זאת קצת תעודת עניות לנו.
סתם תרגיל מחשבתי , אם אנחנו משחררים אותו בחינם היום - מי לוקח אותו? אני חושב שזה יכול לעזור לענות על השאלה של מה הרמה שלו.

ואת כל זה אני אומר בלי שום קשר לאדום שהוא קיבל היום, או למשחק שנתן ביום חמישי.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

rkuka כתב:
איזה כישרון ואיזה נעליים זאת כבר עונה שלישית שלו פה חוץ מכמה משחקים נגד ביתר לא עשה פה כלום. זה שהוא אולי יודע לעשות דריבל בשכונה עדיין לא הופך אותו לכישרון אדיר. כשרון אדיר זה אחד שמופיע ליותר ממשחק אחד בעונה, כישרון אדיר זה אחד שיודע לעשות עוד משהו חוץ מתחתוך מהקו ימינה ולבעוט. כשרון אדיר זה אחד שיודע למסור כשצריך - כמה בישולים יש לו אצלינו מאז שהגיע?

הבן אדם בן 25, הגיע הזמן להכיר בעובדה ששחקן כדורגל ברמות שבנו עליו - הוא כנראה כבר לא יהיה. לא כל כך ברור לי איך הוא עדיין בקבוצה .. זאת קצת תעודת עניות לנו.
סתם תרגיל מחשבתי , אם אנחנו משחררים אותו בחינם היום - מי לוקח אותו? אני חושב שזה יכול לעזור לענות על השאלה של מה הרמה שלו.

ואת כל זה אני אומר בלי שום קשר לאדום שהוא קיבל היום, או למשחק שנתן ביום חמישי.
דבר ראשון, ישראלי בגיל 25 הוא עדיין לא שחקן בשל. חסרים מקרים של שחקנים שפרצו בגיל מאוחר יותר?

דבר שני, זריהן כבר עשה את הפריצה שלו, צריך לעבוד על יציבות.

דבר שלישי, אני חושב שביתר רואה את זריהן בתור מסי עם מה שהוא עושה להם, ככה שאני בטוח שהם ישמחו לקחת אותו.
ובלי קשר, כל (!!) קבוצה בארץ תיקח אותו בחינם.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מליקסון בגיל שלו היה שחקן בליגה הלאומית ותראו לאן הגיע בקריריה
לא אומר שיש סיכוי שיגיע לשם, אבל קחו בפרופרציה את עניין הגיל שלו

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הבעייה עם זריהן זו היציבות. אם היה מגלה יציבות עם מגמת שיפור, אפילו קלה, היה קל לצפות לאן יגיע. היום הוא חידה, בדיוק כמו לפני 3 שנים. כל עוד בכר סובלני, יש לו סיכוי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

niv1 כתב:מליקסון בגיל שלו היה שחקן בליגה הלאומית ותראו לאן הגיע בקריריה
לא אומר שיש סיכוי שיגיע לשם, אבל קחו בפרופרציה את עניין הגיל שלו
מליקסון בגיל שלו פלוס מינוס כבר עבר לקראקוב אחרי שסחב על הגב קבוצה בליגת העל. בוא נתחיל מזה שזריהן יעשה טובה לעצמו ולנו וישכיל להשלים 90 דקות בלי סכנה לאבד ריאה

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

yakar כתב:

דבר שלישי, אני חושב שביתר רואה את זריהן בתור מסי עם מה שהוא עושה להם, ככה שאני בטוח שהם ישמחו לקחת אותו.
ובלי קשר, כל (!!) קבוצה בארץ תיקח אותו בחינם.
ואללה , מכבי לוקחים אותו? וחיפה? עזוב נניח הוא סוגר עם דודו שמוצא לו קבוצת תחתית בבלגיה כמה הוא משחק שם? ואם לא בבלגיה איפה הווא ראלית משחק היום?
שורה תחתונה יש פה שחקן ספסל לא יציב בגיל 25 עם מלא בעיות בראש - שום דבר לא מוכח והכל על הנייר את דור אלו,גיא מלמד חן עזרא חתכן מפה על הרבה פחות.
לא מצליח להבין מה אתם רואים בו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מה יש למכבי לקחת אותו? הם מחזיקים על הספסל את עטר ואת יונתן כהן שהוא 3 רמות מעליו ויותר צעיר.
חיפה? מחזיקים על הספסל זר בעמדה שלו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אין מה ללכת רחוק, בינואר שנה שעברה מי שרצו אותו היו הפועל תל אביב ובני יהודה, זאת הרמה שלו נכון להיום. אצלנו הוא לא הראה יציבות ולכן הוא כרגע שווה מקסימום לעלות כמחליף (גם אין לו כושר גופני ליותר מזה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

יש לו מקום בכל קבוצה בפליאוף התחתון בשקט ואם היו מעמידים אותו למכירה במחיר נורמלי פלוס משכורת לא בשמים גם קבוצות של פליאוף עליון היו לוקחות, לא מכבי וחיפה אבל אחרות כן.
תמונה

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

Sir Alex Ferguson כתב:אין מה ללכת רחוק, בינואר שנה שעברה מי שרצו אותו היו הפועל תל אביב ובני יהודה, זאת הרמה שלו נכון להיום. אצלנו הוא לא הראה יציבות ולכן הוא כרגע שווה מקסימום לעלות כמחליף (גם אין לו כושר גופני ליותר מזה).
לא מדויק. במכבי אין לו מקום, בייתר וחיפה לא משאילות שחקנים, הפועל חיפה לא רוצה לשלם, וקבוצות תחתית מבינות שהוא לא ירצה לבוא אז נשאר בני יהודה והפועל ת"א. אבל בהחלט רוב הקבוצות הארץ ישמחו לקלוט אותו

E26

שליחה על ידי E26 »

יש לו המון כישרון זה לא דבר חדש.
הוא צריך לסדר את המח (אמרנו בפעם האלף) ולשמור על יציבות, זה מה שיתן לו עונת פריצה שהוא מייחל לה כל כך.

הרי זה הכי פשוט להיפטר ממנו והוא יפרוץ במקום אחר ואז נצטער.

אז כן זה מעצבן אבל צריך איתו סבלנות ואני מצפה ממנו לשמור על יציבות ומקצוענות, הצוות המקצועי במקביל צריך להכווין ורק ככה נרוויח אותו.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

E26 כתב:יש לו המון כישרון זה לא דבר חדש.
הוא צריך לסדר את המח (אמרנו בפעם האלף) ולשמור על יציבות, זה מה שיתן לו עונת פריצה שהוא מייחל לה כל כך.

הרי זה הכי פשוט להיפטר ממנו והוא יפרוץ במקום אחר ואז נצטער.

אז כן זה מעצבן אבל צריך איתו סבלנות ואני מצפה ממנו לשמור על יציבות ומקצוענות, הצוות המקצועי במקביל צריך להכווין ורק ככה נרוויח אותו.
עד מתי סבלות? יש דדליין?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

יכול להיות אחלה כשחקן שעולה לחצי שעה, לא יכול להוביל לאורך עונה ולהיות בורג חשוב

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

על מה ולמה השחיטה המוגזמת הזאת?
זריהן לא כוס התה שלי, אבל שכחתם מהר מאוד שהוא הסיבה שיש פה בכלל טופיק משחק לפיינורד.

שלח תגובה