יחסי ציבור...אדום בלב בנשמהההה כתב: זה נראה לכם הגיוני לפרסם דבר כזה בפייסבוק?
מנויים לאיצטרנר
Re: מנויים לאיצטרנר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
חנן פדידה לוקח?
אחרי ה''רונאלדו'' שעשה לשער 2?! חס ושלום
והבאת לי דה-ז'ה-וו... - https://hbs.co.il/community/showthread.php?19879-" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
על כמה אנחנו עומדים?
9000? 11000? 2000?
9000? 11000? 2000?
- The red one
יאללה כל מי שמתכוון להגיע לקונכייה היום שיעדכן מה הולך שם, שמתי בווינר על "הפעם זה יילך כמו שצריך" היה יחס לא רע.
- The red one
נראה שצדקתי בווינר :X
- The red one
החברה הכלכלית הורתה להנהלה להעביר את מכירת המנויים לוסרמיל החל ממחר בגלל שכל האוהדים נכנסו לטרנר אחרי קניית המנוי.
עד שעושים משהו טוב במועדון הזה האוהדים באים והורסים...אחח..
לפחות מקווה שמחר יפעילו אותו מספר קופות בוסרמיל...
עד שעושים משהו טוב במועדון הזה האוהדים באים והורסים...אחח..
לפחות מקווה שמחר יפעילו אותו מספר קופות בוסרמיל...
האוהדים שלנו ברובם הם האוהדים הכי טיפשים בעולם..
סלח לי,לא טיפשים ולא נעליים.CrazyRed7 כתב:האוהדים שלנו ברובם הם האוהדים הכי טיפשים בעולם..
לגיטימי בעיניי שאנשים סקרנים לראות את האיצטדיון,אז או שתשים שומר שזה הדבר הכי מתבקש,או שתעביר את מקום המכירה.
העבירו לאיצטדיון וסרמיל
כאילו שרק בגלל זה קבעתי..תראה מה הולך בפייסבוק..מביךאדום זקן כתב: סלח לי,לא טיפשים ולא נעליים.
לגיטימי בעיניי שאנשים סקרנים לראות את האיצטדיון,אז או שתשים שומר שזה הדבר הכי מתבקש,או שתעביר את מקום המכירה.
- The red one
טיפשים הם בטוח כן, כולם ראו בתמונות כולם יודעים מה יש שם בפנים. שום דבר לא השתנה ואתה לא מקבל כסף על להכנס פנימהס עוד חודש וקצת לחכות לא יהרוג אף אחד.אדום זקן כתב: סלח לי,לא טיפשים ולא נעליים.
עד שמצאו מקום נוח מבחינת הכל (חנייה, מספר קופות, אם אני לא טועה גם קופות מוצלות) היו חייבים להרוס את זה. אז הסקרנות בנחלט לגיטימית, אבל מפה ועד להרוס את זה ככה?
לא יודע בדיוק כמה קופות פעלו היום בקונכייה, אבל נראה שזה עבר חלק. אם יפעילו בהמשך המכירה אותו מספר קופות בוסרמיל אז מצויין. 20 דקות עמידה בשמש לא תהרוג אותי.
מצד שני, אם בוסרמיל אין אפשרות לאןתה כמות קופות/מחשהים/וואטבר ומחר תראה פה תמונות של אנשים בשמש אחד על השני במכולת קופות בוסרמיל עדיין תגיד לא טיפשים ?
זה בדיוק כמו לשים שוקולד ליד ילד ולהגיד לו אסור לך לפתוח.אדום בלב בנשמהההה כתב: טיפשים הם בטוח כן, כולם ראו בתמונות כולם יודעים מה יש שם בפנים. שום דבר לא השתנה ואתה לא מקבל כסף על להכנס פנימהס עוד חודש וקצת לחכות לא יהרוג אף אחד.
עד שמצאו מקום נוח מבחינת הכל (חנייה, מספר קופות, אם אני לא טועה גם קופות מוצלות) היו חייבים להרוס את זה. אז הסקרנות בנחלט לגיטימית, אבל מפה ועד להרוס את זה ככה?
לא יודע בדיוק כמה קופות פעלו היום בקונכייה, אבל נראה שזה עבר חלק. אם יפעילו בהמשך המכירה אותו מספר קופות בוסרמיל אז מצויין. 20 דקות עמידה בשמש לא תהרוג אותי.
מצד שני, אם בוסרמיל אין אפשרות לאןתה כמות קופות/מחשהים/וואטבר ומחר תראה פה תמונות של אנשים בשמש אחד על השני במכולת קופות בוסרמיל עדיין תגיד לא טיפשים ?
מלכתחילה לא היו צריכים לעשות שם את המכירה.
אז הטיפשים זה לא הם.
- The red one
בחייאת אדום, לוותר על נוחות מקסימלית בגלל שאנשים לא יכולים לעצור את עצמם מלהכנס לטרנר?
וחוץ מזה שאנשים בוגרים מתנהגים כמו ילדים קטנים איך קוראים להם?
זאת גישה מאוד בעייתית. אבל לצערי זה התברר כגישה נכונה וזה אך ורק בגלל אנשים טיפשים וחסרי סבלנות...
רק שאחר כך אף אחד לא יתלונן על המועדון וההערכות הלוגיסטית שלו..
וחוץ מזה שאנשים בוגרים מתנהגים כמו ילדים קטנים איך קוראים להם?

זאת גישה מאוד בעייתית. אבל לצערי זה התברר כגישה נכונה וזה אך ורק בגלל אנשים טיפשים וחסרי סבלנות...
רק שאחר כך אף אחד לא יתלונן על המועדון וההערכות הלוגיסטית שלו..
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 08 יולי 2015, 14:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ForeverRed
יש את זה ביותר צפוי?