yakar כתב:התנהלות ספורטיבית אמורה פחות לעניין את האוהד, אלא יותר היכולת המקצועית במגרש. ידוע על שחקנים רבים שאומנם לא מתנהלים באופן מקצועני לחלוטין , אבל אי אפשר להטיל דופי ביכולת המקצועית שלהם על המגרש.
משה - מאיפה המידע על 100 אלף סעיף יציאה שנאסר דורש ? לא פורסם על זה בשום מקום.
התנהלות ספורטיבית לא אמורה לעניין את האוהד? אתה רציני?
אולי אתה לא מוצא קשר בין התנהלות ספורטיבית לבין הצלחת השחקן אבל הקשר קיים.
הדברים הופכים לחמורים אף יותר כשהשחקן, ביוזמתו שלו, מפרסם דברים שמעידים על חוסר הספורטיביות שלו.
השמועות הם שנאסר דורש סעיף שחרור נמוך יחסית (100-200 אלף יורו) בעוד ההנהלה רוצה שהסעיף יהיה גבוה יותר (300-350 אלף יורו).
bs war כתב:
שנאסר לא פחות מוכשר מגביש ודוידזאדה, אבל משום מה הוא זוכה ליחס הרבה פחות אוהד. שאם גביש היה משהה את חתימת החוזה שלו כאן, הוא לא היה זוכה למטח הארס שנאסר זוכה לו כעת.
למה? באמת שאלה טובה. לי נראה שזה לא משהו מקצועי.
למה יחס פחות אוהד? אולי בגלל זה שבזמן שגביש מעלה לרשתות החברתיות סטטאוסים שמלמדים על החיבור שלו לקבוצה נאסר מעלה סטטאוסים של אושר אחרי הפסד לבית"ר ואיבוד השחקן הכי משמעותי בקבוצה (מליקסון) וסטטאוסים נוספים שמעידים על חוסר מקצעונות?
גם גביש קיבל לא מעט ביקורת בשנה שברה אחרי התקרית עם קלינגר...
bs war כתב:וגם אין לי מושג על איזו התנהלות ספורטיבית קלוקלת מדובר, אשמח אם תחדשו לי משהו.
תעבור על הטופיק מתחילתו עד סופו ותלמד על לא מעט דברים (סיפור הפיצות, התגובה המאושרת שלו להפסד מול בית"ר ולעזיבה של מליקסון, אני לא חבר שלו ברשתות החברתיות אבל הבנתי שיש עוד כאלה) שמעידים על חוסר הספורטיביות של נאסר.