היו אנרגיות טובות אתמול וזה עוד הוכחה שטרנר דוחף הקבוצה מביאה את עצמה למחויבות עלסימיוני כתב: ↑08 דצמבר 2025, 07:16משחק אחרי משחק, ניצחון אחרי ניצחון, אני קורא פה אנשים שרק מזבלים את המוח כאילו אנחנו משחקים נגד קונוסים.
לא מבין את זה. כל מי שיצא על קוז'ך בעניין של איגור,שיתנצל!
3 משחקים ב 8 ימים ביציע ואחרי התקף הלב בחיפה והבאסה במושבה- אתמול יצאתי גאה מאוד בקבוצה שלי. איזו מלחמה, איזו וינריות, איזה אינטנסיביות!
דיופ ובלוריאן היו טובים מאוד. אליאסי היה מרוכז וטוב! רציתי לרדת לדשא לנשק אותו! מזרחי השתפר מאוד במחצית השניה והזכיר את ימיו היפים. לופז היה לא רע בכלל. איגור הוא חלוץ מצוין והאמון בו מוצדק לגמרי, ביטון- זה מתחיל להיות בלתי נתפס מה שהוא עושה העונה! מת עליו!
אליאל נתן דקות אחרונות שבהן משך את עצמו לקצה. מת על המחוייבות שלו.
מקווה שנעלה מפוקסים גם נגד נתניה ונדע לשמור על הפער.
מח' 13 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 20:30, ראשון, 7.12, טרנר
Re: מח' 13 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 20:30, ראשון, 7.12, טרנר
- dardasmiley
+מיליוןסימיוני כתב: ↑08 דצמבר 2025, 07:16משחק אחרי משחק, ניצחון אחרי ניצחון, אני קורא פה אנשים שרק מזבלים את המוח כאילו אנחנו משחקים נגד קונוסים.
לא מבין את זה. כל מי שיצא על קוז'ך בעניין של איגור,שיתנצל!
3 משחקים ב 8 ימים ביציע ואחרי התקף הלב בחיפה והבאסה במושבה- אתמול יצאתי גאה מאוד בקבוצה שלי. איזו מלחמה, איזו וינריות, איזה אינטנסיביות!
דיופ ובלוריאן היו טובים מאוד. אליאסי היה מרוכז וטוב! רציתי לרדת לדשא לנשק אותו! מזרחי השתפר מאוד במחצית השניה והזכיר את ימיו היפים. לופז היה לא רע בכלל. איגור הוא חלוץ מצוין והאמון בו מוצדק לגמרי, ביטון- זה מתחיל להיות בלתי נתפס מה שהוא עושה העונה! מת עליו!
אליאל נתן דקות אחרונות שבהן משך את עצמו לקצה. מת על המחוייבות שלו.
מקווה שנעלה מפוקסים גם נגד נתניה ונדע לשמור על הפער.
Haters gonna hate
לתלות ולמסגר בכניסה לבית האדום , באוטובוס הקבוצה ובעלייה לכל מגרש שלנו שיהיה מול העיניים של השחקנים בכל רגע על מה ועם מי אנחנו מתמודדים :
מאמן מכבי תל אביב אחרי ההפסד בטרנר: "מברך את הפועל באר שבע על זה שהיא במקום הראשון, אבל לצערה עכשיו לא סוף העונה. מי שתהיה בפסגה בחודש מאי זו מכבי ת"א"
בעברית, אנגלית ופורטוגזית
מאמן מכבי תל אביב אחרי ההפסד בטרנר: "מברך את הפועל באר שבע על זה שהיא במקום הראשון, אבל לצערה עכשיו לא סוף העונה. מי שתהיה בפסגה בחודש מאי זו מכבי ת"א"
בעברית, אנגלית ופורטוגזית
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
צודק! לא הזכרתי את הקהל. פקטור משמעותי במלחמה. הלואי שתמיד נהיה ככה.
האמת? מצד אחד, קצת אוהב שיש פייט מול קהל יריב.
מצד שני, הרגיש "כולנו יחד" שהזכיר משחקי נבחרת, מינוס כמה אירים או סקוטים שיכורים....