מזרחי בתקופה לא טובה זה נכון, אבל לא מוציא אותו בשביל רועי לוי בחיים.
רועי לוי לא יכול לשחק מגן ימני נקודה. אין לו מושג הגנתית. יכול להיכנס ל-10 דק' בסוף משחק כקיצוני כשהיריבה עייפה.
מח' 7 : הפועל ק"ש - הפועל ב"ש, 19:30, שבת, 18.10, נתניה
Re: מח' 7 : הפועל ק"ש - הפועל ב"ש, 19:30, שבת, 18.10, נתניה
אתה יותר מדי נחרץ.
לוי מהיר ולרוב מנצחים במאבקים הפיזיים. הבעיה שלו זה חוסר מושג טיפוסי לשחקן התקפה שהופך למגן- מיקום, חוכמת משחק ועבירות מיותרות.
הוא יותר מגן מסטויאנוב לצורך העניין.
ונגד הקטנות בטרנר לא צריכים יותר מדי הגנה. עם מזרחי, דוידזאדה ולוקאס זה כבר 5 שחקנים שלא מסוגלים לתרום כמעט כלום בהתקפה.
הגנה חשובה אבל בליגה הזאת כנראה שיש יותר משמעות להתקפה.
1+ , מזרחי חייב לרדת לספסל .הפועלעולה כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:07אתה יותר מדי נחרץ.
לוי מהיר ולרוב מנצחים במאבקים הפיזיים. הבעיה שלו זה חוסר מושג טיפוסי לשחקן התקפה שהופך למגן- מיקום, חוכמת משחק ועבירות מיותרות.
הוא יותר מגן מסטויאנוב לצורך העניין.
ונגד הקטנות בטרנר לא צריכים יותר מדי הגנה. עם מזרחי, דוידזאדה ולוקאס זה כבר 5 שחקנים שלא מסוגלים לתרום כמעט כלום בהתקפה.
הגנה חשובה אבל בליגה הזאת כנראה שיש יותר משמעות להתקפה.
רועי לוי מתבקש כאן . בטח מול ריינה ובטח בטרנר .
אם לא עכשיו אז אי מתי ?
כנ"ל לופז על דוידזאדה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
קישור רך מאוד, הבלמים בשילוב מרציאנו עם הנעה חושך מאחור. רק ההעברות של גנאח ודן מצד לצד יצרו צירופים, באמצע - שטחים ענקים, דן וקינגס לא מעורבים בהנעה(ברמה של כל התקפה נוגעים לפחות פעם אחת בכדור אם לא יותר), ונטורה נשמר אישית שוב על ידי החלוץ והבלמים (פעם אחת בלטקסה) לא מנצלים את זה. מזרחי לא קיים התקפית בצד שלו, והגנתית היה לו שחקן קשה מאוד להתמודד איתו.
בעיניי ההוצאה של דויזאדה פגעה לנו מאוד בסיכוי לנצח.
הסיבה היחידה לתת לרועי לוי לשחק - מזרחי ממש הסריח הגנתית, ולא תרם התקפית בכלל.
אני אהבתי את המשחק של גנאח, חבל שלא נכנס לו. לזאהי היו איזה 3 כמעטים של בישול/שער העונה אחרי שהוא עובר 3 שחקנים - שיעבור אחד וישחרר.
קינגס היה בעל הבית רק כשסאבובו נכנס, לפני כן ממש שיחק בזלזול. דן היה במשחק רע מאוד, גם התקפית וגם הגנתית.
חוץ מזה, הדגלים היה מעצבן, העידוד היה נפלא.
מאוד ברור גם שרן קנוס על זלאטנוביץ, שהיה לו משחק רע מאוד גם כן ומאוד חסר לנו הנוכחות, ובכלל היכולת האישית של השחקן ההתקפה, אין לנו שום אופציות במעברים עד שסאבובו נכנס. בעיניי לא רואה ממנו יותר מדי הבדל מקינגס כשהיה אצלנו בקדנציה הראשונה - צריך לקבל דקות קבועות וייתן את שלו. פרויקט, אבל יש לו מהירות ויש לו כדורגל.
החילופים היו סבירים אבל ראבק רן, אתה חייב להתחיל לעשות חילוף במחצית אם נראים כך, לא יכול להיות שזה עבר ככה בשלום. למה 3 שחקנים נכנסים ל15 דק? איילון אלמוג, רועי לוי, אליאס, תורג׳מן, כולם לא בכושר משחק וצריך לתת להם כדי שלא רק שנגיע לפלייאוף מוכנים, שיהיה לנו יכולת להכריע משחקים.
בעיניי ההוצאה של דויזאדה פגעה לנו מאוד בסיכוי לנצח.
הסיבה היחידה לתת לרועי לוי לשחק - מזרחי ממש הסריח הגנתית, ולא תרם התקפית בכלל.
אני אהבתי את המשחק של גנאח, חבל שלא נכנס לו. לזאהי היו איזה 3 כמעטים של בישול/שער העונה אחרי שהוא עובר 3 שחקנים - שיעבור אחד וישחרר.
קינגס היה בעל הבית רק כשסאבובו נכנס, לפני כן ממש שיחק בזלזול. דן היה במשחק רע מאוד, גם התקפית וגם הגנתית.
חוץ מזה, הדגלים היה מעצבן, העידוד היה נפלא.
מאוד ברור גם שרן קנוס על זלאטנוביץ, שהיה לו משחק רע מאוד גם כן ומאוד חסר לנו הנוכחות, ובכלל היכולת האישית של השחקן ההתקפה, אין לנו שום אופציות במעברים עד שסאבובו נכנס. בעיניי לא רואה ממנו יותר מדי הבדל מקינגס כשהיה אצלנו בקדנציה הראשונה - צריך לקבל דקות קבועות וייתן את שלו. פרויקט, אבל יש לו מהירות ויש לו כדורגל.
החילופים היו סבירים אבל ראבק רן, אתה חייב להתחיל לעשות חילוף במחצית אם נראים כך, לא יכול להיות שזה עבר ככה בשלום. למה 3 שחקנים נכנסים ל15 דק? איילון אלמוג, רועי לוי, אליאס, תורג׳מן, כולם לא בכושר משחק וצריך לתת להם כדי שלא רק שנגיע לפלייאוף מוכנים, שיהיה לנו יכולת להכריע משחקים.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אני יש לי מין תיאוריה שהכל מתחיל מהבלמים.
יש לי המון כבוד לבלטקסה ובלוריאן על ההתקדמות שהם עשו אבל לטעמי הם לא דוחפים מספיק קדימה.
שווה לבדוק גם שנה שעברה את המשחקים ששניהם שיחקו כצמד לעומת ויטור שעם כל החסרונות שלו נתן אימפקט חשוב מאוד בדחיפה קדימה,נייחים,באלגן ברחבת היריב.
קבוצה שמשחקת בסגנון שלנו חייבת בלמים שכל הזמן דוחפים קדימה,כרגע אין לנו את זה.
מאוד מעניין אותי יהיה לראות ציוות של ויטור עם דיופ,לדעתי בסוף לשם קוזוך מכוון.
יש לי המון כבוד לבלטקסה ובלוריאן על ההתקדמות שהם עשו אבל לטעמי הם לא דוחפים מספיק קדימה.
שווה לבדוק גם שנה שעברה את המשחקים ששניהם שיחקו כצמד לעומת ויטור שעם כל החסרונות שלו נתן אימפקט חשוב מאוד בדחיפה קדימה,נייחים,באלגן ברחבת היריב.
מדויק!! דחיפה של הבלמים תשחרר את השמירה מהקשרים.Red Tiger כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 16:06אני יש לי מין תיאוריה שהכל מתחיל מהבלמים.
עכשיו שהם בלמי נבחרת אף מאמן לא ירצה להיות זה שמוריד אותם לספסל. לדעתי אחד מהם לפחות יהיה בהרכב כל השנהRed Tiger כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 16:06אני יש לי מין תיאוריה שהכל מתחיל מהבלמים.
חחחח... מה ?
בהזדמנות הראשונה ויטור עולה במקום בלטקסה ( יקרה כבר ביום ראשון לדעתי ) ודיופ במקום בלוריאן כחילוף.
קל
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש